AcasăCORONAVIRUSStrategie aberantă. Au sacrificat copiii pentru că bătrânii nu au vrut să...

Strategie aberantă. Au sacrificat copiii pentru că bătrânii nu au vrut să se vaccineze

Valeriu Gheorghiță forțează vaccinarea copiilor

Probabil fără să vrea, un membru important al Comitetului Național de Coordonare a Vaccinării anti-Covid a început să ”dea din casă”. Astfel, aflăm că s-a decis injectarea copiilor din motivul halucinant că ”adulții au fost iresponsabili și nu s-au vaccinat”. Deci decizia de sacrificare a copiilor a fost cauzată de imposibilitatea de a-i convinge pe bătrâni să se vaccineze, și nu de vreun argument științific.

Pentru că instinctul de conservare și de supraviețuire al vârstnicilor a fost prea puternic, autoritățile au decis să se îndrepte împotriva copiilor lipsiți de apărare. Cu manipulări grosolane de genul ”spitalele și secțiile ATI sunt pline de copii”, părinții cu siguranță vor avea o reacție. Și chiar au avut, chiar dacă, din fericire, aceștia nu au fost mulți.

”S-a ajuns la vaccinarea copiilor pentru că, da, adulţii au fost iresponsabili şi nu s-au vaccinat”, a declarat dr. Valeria Herdea, medic primar de medicină de familie, membru al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea şi vicepreşedinte al Colegiului Medicilor din România. Și, într-adevăr, potrivit datelor oficiale, doar 50% dintre persoanele cu vârste cuprinse între 50 și 69 de ani și 20% dintre persoanele de peste 80 de ani s-au vaccinat. Exact categoriile cele mai vulnerabile în fața unor forme severe ale bolii au ales să nu se vaccineze. Și atunci, ca să-i protejăm pe aceștia, trebuie vaccinați în masă copiii, conform strategiei guvernamentale. De ce să vaccinezi copiii care fac, oricum, forme ușoare? ”În primul rând pentru că un copil poate fi un rezervor care poate transmite boala, în momentul în care transmite practic îmbolnăvirea, o face în comunitate şi atunci poate afecta persoane vârstnice, persoane cu comorbidităţi, diabetici, cardiaci, hipertensivi, dislipidemici, obezi, care ajung în terapie intensivă şi care, din păcate, îşi pierd viaţa”, a afirmat dr. Valeria Herdea. Și din nou ajungem la aceeași fractură de logică în discursul autorităților. Vaccinăm copiii ca să nu-i îmbolnăvească pe cei nevaccinați, bâtrâni și cu comorbidități!

Placa imunizării

Probabil pentru că nu și-a actualizat discursul sau textul învățat, care, între timp, s-a schimbat la 180 de grade pe plan mondial, dr. Valeria Herdea s-a trezit susținând că vaccinarea este singura modalitate care poate reduce transmisibilitatea bolii. Nu, doamna doctor, nu reduce nimic! Dovadă stau sutele de mii de cazuri zilnice în țările vaccinate în masă. Vaccinații se infectează și transmit la fel de mult ca și nevaccinații și nu cred că în prezent mai există vreun om pe planetă care să nu știe acest lucru.

,,Este momentul mult așteptat de mulți dintre părinți, iar copiii se pot simți acum mai bine protejați și în siguranță. Este datoria noastră să dăm dreptul la sănătate copiilor noștri, să le oferim posibilitatea de a merge la școală, într-un mediu sigur și protejat. Doar de noi depinde să schimbăm în bine situația pandemică pe care o parcurgem”, a transmis Valeriu Gheorghiță, cu ocazia demarării campaniei de vaccinare a copiilor între 5 și 11 ani.

Prof. dr. Leon Zăgrean: ”Nu vaccinați copiii și tinerii!”

Reputatul prof. dr. Leon Zăgrean a făcut apel public la părinți să nu-și lase copiii să se vaccineze. Acesta ne spune că s-a dovedit și este susținut oficial că vaccinul nu oprește transmiterea și că numărul cazurilor asimptomatice, inclusiv la adulți, depășește cu mult numărul celor cu simptomatologie. ”Apoi tinerii, copiii au un sistem de apărare mult mai puternic. Și, nu în ultimul rând, trebuie să luăm în calcul complicațiile, care sunt deja dovedite, sau efectele adverse, deși nu sunt făcute publice. Făcând un bilanț între avantaje și riscuri, eu consider că este mai bine ca în acest moment copiii să nu fie vaccinați. Sunt deja foarte multe articole științifice care susțin acest lucru, inclusiv OMS spune să nu se facă vaccinul la femeile gravide. Oare de ce?!”, ne-a declarat prof. dr. Leon Zăgrean.

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la toate chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în curând în rețeaua magazinelor românești din Peninsulă.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
3.800 afisari

37 COMENTARII

  1. Păi nu este prea corect spus „au sacrificat copii””. Injecția la copii nu-i obligatorie. la nimeni nu a fost.
    Dacă părinții sunt pur și simplu bătuți în cap, ca să ne exprim elegant, să-și ducă hăndeii la injectat și basta.
    Este libertate, este democrație.

    • Nu este obligatorie dar ai niste restrictii si ti se incalca niste drepturi daca nu ti le faci. Deci este obligatorie intrucat exista o constrangere. Intr-alta ordine de idei nu din cauza aceasta au inceput sa vaccineze copiii. Vaccinarea copiilor era in plan de la bun inceput dar au luat-o pe rand – intai batranii ca sa scape de plata pensiilor si a altor facilitati si sa se obisnuiasca lumea apoi adultii si la sfarsit copiii adica noua generatie.

        • De acord dar nu despre asta este vorba aici. Asa si dumneata poti sa traiesti fara dinti in gura, o mana un picior dar asta nu inseamna ca traiesti bine . Aici este vorba despre constrangeri, cata vreme ele exista vorbim de obligativitate. Pe acelasi principiu statul te obliga sa respecti legile in caz contrar iti aplica niste sanctiuni. Ca unele sanctiuni sunt suportabile repectiv „poti sa traiesti fara anumite lucruri” e o cu totul alta discutie.

  2. @ Ce e bă aia „strategie de vaccinare” la adulți și copii și care sunt obiectivele ca ăia cărora nu le este necesară vaccinarea sau nu doresc să se vaccineze să consimtă să se lase „vaccinați strategic” , ?

  3. CLAUDIA MARCU, am o intrebare:
    In caputul tau, adult = batrin ?!?!
    Da-ti demisia fiindca ESTI ANALFABETA FUNCTIONALA !!!

  4. @ Boanchiș zice că decidenții de la București joacă într-un „remake” la „Goana după AUR”, ? O fi și cu legea susținută de Liviu Dragnea și cu aurul de la BNR, pe care ar fi votat-o , ?

  5. Dna Marcu, sunteti ziarista, campaniile nu „demareaza” ci incep, doar motoarele demareaza, terminati cu limbajul asta „interesant”. In alta dezordine de idei, daca vorbim despre dreptul omului de a alege, atunci unii aleg sa nu se vaccineze iar altii aleg sa se vaccineze. Sa respectam deci alegerea fiecaruia. Chiar daca nu credeti, exista inca oameni care n-au aflat ca vaccinul nu opreste transmiterea bolii. Unii sunt…medici.

  6. Aiurea . Serurile nu protejeaza decat 0,8%. Plus de asta sunt in testare pana in decembrie 2023. Daca in decembrie 2023 se constata nu numai ca-s inutile dar fac mai mult rau decat bine ce facem? Extragem serurile din oameni?

  7. Bai Herdea, bai nazsitule imputit, sa vezi tu ce felicitari inte ochi o sa iti iei, bai lepra nazista imputita !! Sa iti stea mancarea in gat 3 zile la rand, bai gunoiule uman !! O sa ajungi ma rau ca Mussolini, si nu numai tu, dat toti cei care participa la genocidul facut de voi in ultimii 2 ani !!

  8. Strategia aberanta este utilizarea serurilor experimentale in locul unor medicamente existente deja pe piata, ieftine, si cu rezultate dovedite in lupta impotriva coronavirusilor.

  9. Pai copiii nu sunt singuri, au parinti. Acestia ce pazesc? Mai ales acum la spartul targului? Ca sa nu fie aruncate la gunoi unde de fapt le este locul?

  10. Avocatul Thomas Renz din Ohio, într-o declarație făcută sub pedeapsa pentru sperjur cu trei medici militari a dezvăluit că de la începutul vaccinării a existat o creștere de 300% a avorturilor spontane înregistrate în rândul cadrelor femei din Armată în 2021. În plus, s-a înregistrat o creștere de aproape 300% a numărului de diagnostice de cancer, o creștere de 1.000% a codurilor de diagnostic pentru probleme neurologice cât și:
    infarct miocardic – creștere de 269%; paralizie Bell – creștere de 291%; malformații congenitale (în rândul copiilor personalului militar) – creștere de 156%; infertilitate feminină – creștere de 471%; embolii pulmonare – creștere de 467%.

  11. Ce strategie ???!!!! din nou un imbecil sa hotarat ca trebuie sa respecte ordinul , Gheorghita ???? nu te mai saturi ??? , el ca el dar si parinti care inteapa copii cum sa ii numim ???? analfabeti functionali , isi merita soarta , pacat de copii ca nu se pot apara

  12. „baietii destepti” sunt in foame de bani,drept pentru care au cumparat pentru prosti vaccinuri dovedite ineficiente omicronului
    AVEM VACCINUL ROMANESC ONCOGEN,SUPERIOR CELOR DE PE PIATA, INCLUSIV LA CAPITOLULU EFECTE SECUNDARE ;
    DE CE ARUNCA ASTIA BANII PE FEREASTRA IN LOC SA NE PRODUCEM SERUL NOSTRU CARE OFERA IMUNITATE ANI ,NU LUNI ?!?
    TREBUIE REINTRODUSA PEDEAPSA CU MOARTEA SI APLICAT ILICITUL „LA SANGE”
    DNA-ule intrati frate in achizitiile din timpul pandemiei !

  13. Cred ca romanii pot face o greva generală cetateneasca de avertisment. Sambata sau duminica viitoare sa nu iesim niciunul din case. Sa vada conducatorii nostri cum arata o tara goala. Poate le ajungă ca nu se mai satura. Eu propun duminică 06.02. 2022.

  14. Daca nu vom iesi din case, nu se va vinde nimic, nici un litru de carburant, nici un leu la buget din tva, impozite ,la fel. Nici amenzi de la politie si jandarmerie. Iar saptamana cealalta, la nevoie sa se extinda greva si sambata, adica doua zile. Oamenii sa mearga decat la slujbele religioase. In liniste si cu decența. Fara istericale si lozinci. Tara sa arate ca moarta. Asa cum vor ei care au interzis si nuntile si botezurile si inmormantarile si sarbatorile de familie. Sa vada cum arata ce isi doresc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger