AcasăCORONAVIRUSStrăinii plâng de mila românilor/ BBC: Sistemul de sănătate al României, sfâșiat...

Străinii plâng de mila românilor/ BBC: Sistemul de sănătate al României, sfâșiat de pandemie

Celebrul site de știri bbc.com face o radiografie a situației României din ultimele zile, iar rezultate par a fi dramatice, conform materialului publicat de trustul de presă britanic. 

„Vacanța școlară începe luni”, a anunțat cu tristețe președintele Klaus Iohannis, inițial pentru două săptămâni, dar nimeni nu îndrăznește să ghicească când s-ar putea întoarce copiii, la școală, pentru că România este sfâșiată de noul val de Covid-19, mult mai mortal decât orice a experimentat până acum – începe BBC materialul care trece în revistă situația dezastruoasă a țării noastre.

Rata de vacinare, sub 30%

Mai mult, se precizează în material, ca să înrăutățească situația, Guvernul României a fost demis de la începutul lunii.

”Cele 2.000 de paturi de terapie intensivă din România sunt toate pline, iar pacienții trebuie să aștepte acum afară. Primii 50 de bolnavi critici au fost transferați la spitale din Ungaria și Polonia”, notează bbc.com.

Vorbim de o situație critică, într-o țară în care rata de vaccinare este de puțin peste 29% – la nivelul întregii populații, și de doar 34% la nivelul populației adulte.

Populația dă vina pe conducere

Este al doilea cel mai scăzut nivel de vaccinare din UE, după Bulgaria.

”Politicienii dau vina pe populație pentru că a refuzat să se vaccineze și că crede în teoriile conspiraționiste despre pericolul vaccinurilor. Populația îi învinovățește pe politicieni – pentru o conducere slabă, asistență medicală inadecvată și mai ales pentru vanitate și corupție”, se arată în materialul citat.

Florin Câțu, vinovat în ochii străinilor

Grupul de presă britanic reamintește că, în luna iunie, România a relaxat restricțiile, decizie anunțată cu surle și trâmbițe de premierul de atunci Florin Cițu, în timp ce experții medicali au considerat acest act iresponsabil.Așa se face că, pe perioada verii, România a vândut dozele de vaccin nedorite către Irlanda, Danemarca și Vietnam, din cauza interesului intern scăzut față de imunizarea prin vaccinare.

Reamintim că, de luni, măștile vor fi obligatorii la nivel național, în interiorul și în exteriorul clădirilor, iar cei nevaccinați nu vor mai fi lăsați pe stradă după ora 20:00. BBC se îndoiește însă de strictețea cu care vor fi aplicate aceste măsuri.

author avatar
Alina Costache
781 afisari

11 COMENTARII

  1. cititIohannis, tu trăiești în alta țară și ne trimiți mesaje ? Sau trăiești în România și ești autorul catastrofei, fiind iarna pe schiuri și vara la golf ?
    Iohannis, ai condus guvernul mieu în varianta Orban, „pas cu pas”, ai condus guvernul Câtu „lucrul bine facut”, adică dezastru,, iar acum vei conduce guvernul Ciuca cu armata la butoane. Asta e „Romania normala ” ??
    Lasă-ne si dute in lumea ta pana nu e prea tarziu ! Esti un mercenar jalnic !!!

  2. Sa si planga de mila.La peste 70% vaccinati, bine valu’ peste ei.
    Spre deosebire de noi, ei sunt mult mai bine aprovizionati.

    • O observație: chiar dacă sunt bine aprovizionați, dereglarea sistemului imunitar natural provocată de waxx este mai gravă decât lipsa noastră de medicamente.

  3. Ii doare-n cot pe straini de Romania.Mai grav este ca si pe noi ne doare-n cot de Romania!Cand ne vom conduce cu CAPUL NOSTRU si ne vom lua soarta in mainile NOASTRE atunci vom plange NOI de mila altora!Doar…sa vrem asta cu adevarat!

  4. Doar plang de mila.Dupa ce ne-au prostit sa intram in comunitatea lor si ne-au jupuit pana la os acum ne lasa prada la rechini.Iar unii de pe aici mai sunt si ferici pe chestia asta.

  5. Jegul de Arafat nu isi poate termina misiunea incredintata de Soros sa extermine cat mai multi romani, dupa ce ani de zile presa noastra de kkat si mogulii l-au dat drept salvator pe acest apatrid si arab terorist…acum vedem ce a fost pregatit Arahat sa fie…teroristul real asupra Romaniei…iata asta e rezultatul faptului ca scursurile tarii au supt pla lui Soros…burse, plimbari, documentari, proiecte care ii scoteau in fata pe toti loserii…si acum COMANDA…LOVITI IN ROMANI, DATI LA RADACINA..LOVITI IN SUFLETE, SFARTECATI FAMILII, DISTRUGETI NEAMUL ROMANESC!! HUOO JEGURILOR SECURISTE CARE ATI ADUS ROMANIA IN DESERT…HUO MAI MARILOR BISERICII CARE VAND CREDINCIOSII SI ARUNCA TURMA IN CALEA LUPILOR! BLESTEMATILOR! SA FITI BLESTEMATI CU RUINA, PUSCARIA SI AUTODISTRUGEREA TOTI SLUJITORII SATANISTILOR…EUNUCI DE KKAT, NASCUTI DIN MAME CATELE…SCUIPATI-I SI BLESTEMATI-I!!

  6. Si noi ne indoim ca ne plang !!!! Ei nu empatizeaza cu altii cu atat mai mult cu romanii!!!

  7. Bai strainilor, puteti sa ii swugeti de pwula pe romanasi, mai ales pe aia 70 % ne-vaxinati in cap, cam asta e mesajul pentru aia de afara, care nu mai pot de grija romanilor !! In toata Europa vine razboiul, iar komunistii nazistii de la bbc.com nu stiu cum sa o swuga de la BoJo, adica sa mai ia ceva bani pe nimic, ca oricum sunt radio si tv de stat nazist !! Uk-istanul, unde gripa sezoniera e tot timpul la cote record, cam de 20 de ani, dar numai de 2 ani s-au apucat sa faca si aia un gulag pe insula aia de arahat !! Bai BoJO, baga-i in auschwitz-uri pe toti indienii si paki care nu lucreaza, ci stau pe banii statului, aia umbla ca viermii peste tot si imprastie virusul chinezesc, de ce nu le zici la englezoii tai albi adevarul in fata, sa mearga peste aia sa ii masacreze !! Ha ha ha 🙂 Bai, vine razboiul si acolo pe insula voastra de kakat, nu veti avea cu ce si unde sa fugiti, o sa fie macel, bai baieti, mai ceva ca in 28 Days Later !! Nazi Double Vaxxin Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger