AcasăCORONAVIRUSStatistici îngrozitoare. Numărul sportivilor morți subit a crescut cu 3.800%

Statistici îngrozitoare. Numărul sportivilor morți subit a crescut cu 3.800%

Secerați de vaccinul eficient și sigur

64% dintre sportivii care s-au prăbușit pe teren până la 31 decembrie 2022 au murit, iar ceilalți au suferit dizabilități grave. Statisticile arată că, în perioada 1980-2006, media anuală a deceselor în rândul sportivilor era de circa 29 pe an. Din 2021 până la sfârșitul anului 2022, media morților subite ale tinerilor sportivi a explodat, ajungându-se la o creștere de 3.800%.

Graficul morților subite ale sportivilor

Morțile subite ale sportivilor au ajuns deja o normalitate tragică, dat fiind numărul extrem de mare al acestora. Comitetul Olimpic Internațional din Lausanne, Elveția, a studiat documente din băncile internaționale de date din 1966 până în 2004. Aceste documente indică 1.101 decese subite la sportivi sub 35 de ani, cu o medie de 29 de sportivi pe an, sporturile cu cea mai mare incidență fiind fotbalul și baschetul.

Totodată, un studiu realizat de Barry J. Maron asupra morții subite la sportivii din SUA, din 1980 până în 2006, în treizeci și opt de sporturi, a identificat 1.866 de decese ale sportivilor cu boli cardiace, cu o prevalență a cardiomiopatiei hipertrofice, notează publicația goodsciencing.com. Media anuală ar fi de 29 decese/an, ceea ce înseamnă 2,4 decese/lună. Începând cu iunie 2021 nu mai există nici o lună cu sub 29 de astfel de decese/lună (nu pe an), iar decembrie 2021 și ianuarie 2022 au fost luni cu câte 90 de decese. Asta înseamnă o creștere procentuală de 3.800%. Matt Le Tissier, sportiv profesionist cu o carieră de 17 ani, și Gary Dempsey, sportiv profesionist timp de 20 de ani, au spus că astfel de evenimente erau inexistente în timpul carierei lor. Media de vârstă a celor care au decedat subit este undeva la 26 de ani, foarte mulți dintre aceștia având însă vârste de 20-21 de ani. În România, baschetbalista Alessia Raiciu a murit cu o noapte înainte să împlinească 18 ani, însă nimeni din lumea medicală nu îndrăznește să lege toate aceste morți de vaccinarea anti-Covid.

Corelații și cauzalitate

În știință, legătura dintre două evenimente poate fi dovedită prin două modalități. Prima ar fi stabilirea unei legături directe de cauzalitate între cele două evenimente și a doua, stabilirea unei corelații statistice între cele două evenimente, ne spune activistul civic Aurelian Popa.

”În România, dar și în lume, autopsiile au fost interzise în timpul pandemiei, dar și ulterior, în cazul vaccinaților, autopsiile au fost eliminate din practica curentă a lumii medicale, nedorindu-se studierea relației de cauzalitate între vaccin și morțile subite sau reacții adverse severe. Și atunci cetățenilor, care sunt nespecialiști, nu le mai rămâne decât opțiunea studierii corelațiilor statistice între numărul de doze și decesele inexplicabile sau bolile grave apărute din senin. Statisticile oficiale arată că avem o dublă corelație. Explozia bolilor grave și a deceselor subite s-a produs după începerea campaniei de vaccinare, iar frecvența acestor evenimente nedorite este mai mare în țările cu grad mare de vaccinare și mai mică în statele cu un procent redus de vaccinare. Ceea ce ne îndreptățește să concluzionăm, în lipsa interesului lumii medicale, că toate acestea au legătură cu vaccinarea anti-Covid”, ne-a declarat activistul civic Aurelian Popa.

Risc de a muri de 136 de ori mai mare

În Canada 60 de medici din sistemul public de sănătate au murit după vaccinare. Mai mult, în datele oficiale ale Agenției Forțelor de Muncă din SUA, se observă o altă corelație îngrijorătoare, în sensul că, începând cu al treilea trimestru din 2021, a crescut procentul celor care au dobândit o dizabilitate. ”Astfel, pe grupa de vârstă a populației active din Statele Unite, 18-64 de ani, creșterea este de peste 10%, față de media anilor anteriori. Mai grav de atât este faptul că, pe grupa copiilor cu vârste între 0 și 14 ani, mortalitatea a crescut în 2022. Specialiștii de la Institutul de Sănătate Publică din Marea Britanie au avertizat că probabilitatea de a muri la copiii vaccinați este de 137 de ori mai mare decât la copiii nevaccinați”, ne-a mai precizat activistul civic Aurelian Popa.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.