AcasăCORONAVIRUSSpitalele horror! Pacienții, sedați până la moarte

Spitalele horror! Pacienții, sedați până la moarte

Bolnavii Covid sunt tratați cu medicamente psihotrope puternice și absolut interzise în această afecțiune, deznodământul fiind fatal. Mai mult decât atât, acestora li se administrează tratamente agresive, contrar protocolului Ministerului Sănătății, care atenționează că utilizarea lor provoacă decesul pacientului.

Lista de medicamente administrate victimei

Reprezentanţii Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă (SRATI) s-au grăbit să sară în apărarea colegilor de la Sibiu, susținând că legarea și sedarea pacienților sunt metode absolut normale în secțiile ATI. Poate, la modul general, pentru perioade foarte scurte și sub supraveghere permanentă. La Spitalul Județean din Arad însă medicamentele psihotrope se dau în cocktail bolnavilor Covid. Ileana Sârbu, fostă profesoară de matematică, în vârstă de 75 de ani, internată cu Covid în această unitate sanitară, este una dintre victimele medicilor de acolo. ”I s-au administrat medicamente psihotrope, Haloperidol, Diazepam, Fenobarbital, opt zile la rând, după care au întrerupt brusc Haloperidolul, ceea ce nu se face. Înțeleg la secția ATI, dar nicidecum în Covid, cu detresă respiratorie și cu decompensarea pe care a avut-o mama. Dar scrie în protocolul Ministerului Sănătății că nu ai voie să dai medicamente psihotrope bolnavilor Covid, o singură substanță e permisă, Lorazepam. În protocolul tratamentului pentru Covid scrie foarte clar că Diazepam-ul este interzis pentru că duce la stop cardiorespirator. La noi, în Arad, se dă la greu. În 95% din dosarele penale pe care le-am inițiat apare, ca medicație administrată, Diazepam-ul. Haloperidolul se dă în cazuri de schizofrenie, psihoze, tulburări mentale și nu înțeleg de ce i-au dat mamei așa ceva. Mama mea a fost profesor de matematică 46 de ani și avea o memorie mai bună decât a mea, nu a avut în viața ei o depresie, o stare de anxietate. Dar noi nu am știut că i s-a administrat așa ceva. Pe toate fișele de observație scrie clar că era conștientă, cooperantă, că se mobilizează, alimentată, tot, până în ziua decesului. Eu am făcut plângere penală, am făcut și plângere al DSP, pentru că s-a făcut și o anchetă internă”, ne-a declarat prof. Adriana Beldiman, fiica Ileanei Sârbu.

”Mă implora mereu să o iau acasă”

Adriana Beldiman ne spune că dosarul medical al mamei sale este plin de erori grave făcute de cei care au tratat-o și că vinovații trebuie să plătească pentru crima comisă. ”Au început să-i dea din data de 6 decembrie Meropemen și Vancomicină, cele mai puternice antibiotice. În protocolul de tratament pentru Covid, de la Ministerul Sănătății, este interzisă utilizarea Vancomicinei, deoarece s-a demonstrat agravare de stare la pacienții Covid. În decurs de 5 zile i-au dat trei medicamente antivirale, au terminat-o. Nu i-au făcut interleukina 6, să vadă furtuna de citokine, ca să contracareze cu tocilizumab. Sunt analize specifice pentru Covid, trecute în protocolul Covid, iar mamei nu i s-a făcut niciuna dintre ele. Mama avea o cardiopatie ischiemică, pentru care nu i s-a dat deloc tratamentul pe care îl avea de acasă. Eu mă mir cum o fi rezistat atâta timp sărăcuța de ea, atât și-a dorit să trăiască. Tata era diabetic, insulino-dependent, a făcut și el Covid, dar nu l-am dus la spital și trăiește și e bine și azi. Nici pe mama nu aș fi dus-o la spital, dar nu am avut aparat de oxigen în ziua aceea, era sâmbăta. Dacă aveam oxigen nu o duceam la spital, dar se sufoca. De câte ori vorbeam la telefon cu mama, mă implora să o iau de acolo, am niște regrete enorme, acum dacă ar fi aș ști ce să fac, am învățat enorm de multe”, ne mai spune prof. Adriana Beldiman.

Intubată cu o oră înainte de a muri

Victimei i s-au administrat aproape 60 de medicamente în cele 18 zile de spitalizare, multe dintre ele neavând nicio legătură cu rezultatul analizelor, ci, dimpotrivă, fiind contraindicate. ”Mama a fost intubată cu o oră înainte de a muri, mama a fost conștientă, cooperantă, și au motivat că ar fi avut o stare de agitație și de aceea au intubat-o. Înainte de a muri, i-au administrat furosemid noaptea, la 2, este un diuretic de ansă foarte periculos pentru detresa respiratorie și mama avea diureză de 6,5 litri cu o zi înainte. Furosemidul a terminat-o. I-au administrat un medicament ca să nu i se blocheze rinichii în condițiile în care rinichii funcționau perfect normal”, ne mai povestește fiica Ileanei Sârbu, prof.Adriana Beldiman.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
5.627 afisari

6 COMENTARII

  1. Ori sunt slab pregatiti si e din culpa grava ori sunt rau intentionati si e omor…
    Nu se dau 60 de medicamente in 18 zile la o pacienta cardiaca de peste 70 ani…
    Iar indicatiili pretioase ale lui Citu , de marire a nr.paturi ATI sunt iresposabile . Va fi presiune si mai mare pe instalatiile electrice !
    Sunt constienti de asta ?

  2. Se numesc criminali, de la guvern, pana la ultimul asistent de la ati. Nu poti sa ai grad de vindecare de unul dintr-o suta, este inadmisibil. Astea sunt crime cu sânge rece sa sedezi sau mai bine zis sa droghezi pacienții ca sa nu mai lupte cu boala si sa ii legi de pat

  3. HUO CRIMINALILOR! HUO NAZIŞTILOR! ESTE GENOCID! OMORÂȚI OAMENII CU INTENȚIE, CRIMINALILOR! VEȚI RĂSPUNDE PENTRU CRIMELE DIN SPITALE SI CRIMELE DE DUPĂ VACCINARE.

  4. Se dorește să se vîndă multe doze de vaccin .
    Pacienții nu contează, este la nivel mondial.
    Dacă nu se moare nu se vinde vaccinul si mască.

  5. Știința este la fel de bună ca onestitatea omului de știință. In medicina este la fel. Din punct de vedere financiar, ei sunt, în imensa lor majoritate, la mila marilor corporații. Prin calea numerelor, oamenii de știință pot dovedi orice. Pe calea Cuvantului, o minciună este mult mai usor de identificat. Dacă intepatura pregatita cu atata pompa este profilactica, înseamnă că nu ar trebui să fie un tratament. Romanii au avut tradiția creștină de mii de ani de a folosi plantele culinare și medicinale în numele lui Hristos pentru a vindeca afecțiunile fără reacții adverse. Salvati-va sufletele in aceste vremuri cum nu au mai fost si nu vor mai fi. Incercati cautarea pe G00gle a cuvintului construit cu liniuta jos: darul_renuntarii_la_putere
    Vedeti si youtubul cu adresa https://youtu.be/EJPqMjmcxa4 numit Scoate Focul Covidului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger