AcasăCORONAVIRUSȘocant! Cercetătorii au știut că vaccinurile actuale nu vor avea efect

Șocant! Cercetătorii au știut că vaccinurile actuale nu vor avea efect

Studiul publicat în prestigioasa revistă Lancet în 2019, care dovedea că anticorpii SARS-Cov-1 dispăreau foarte repede, a arătat clar că vaccinurile care sunt acum pe piață nu vor avea efecte în actuala pandemie Covid. Prof.dr.Virgil Păunescu consideră că șefii de state au fost induși în eroare de specialiști, cei mai mulți dintre aceștia fiind captivi în Big Pharma.

Vaccinologii lumii captivi în Big Pharma

Aproape toți producătorii și dezvoltatorii de vaccinuri merg acum într-o direcție greșită, care nu va reuși să pună capăt pandemiei, ci dimpotrivă. Povestea SARS-Cov-1, apărută în 2002, a arătat cât se poate de clar că anticorpii nu sunt soluția eficientă pentru acest tip de virus, ne spune prof.dr.Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

”SARS-Cov 1 a apărut în 2002 în Hong Kong, era tot un coronavirus și nu s-a știut nici atunci originea, bănuindu-se că este tot de la lilieci. A fost atunci o epidemie cu potențial pandemic, care a durat vreo șase luni, după care a dispărut. Nu știu de ce, probabil că au reușit să o izoleze foarte bine chinezii la vremea respectivă și nu a apucat să se împrăștie foarte tare. Dar mortalitatea era îngrijorătoare, între 15 și 20%, iar aceștia mureau indiferent ce le făceai. Iar atunci nu exista vaccin, pentru că tehnologiile pe care le folosim acum au apărut în ultimii 8 ani. Noi când vorbim despre imunitatea de 17 ani facem referință la un articol publicat de cercetători în 2019, în Lancet, la 17 ani după SARS-Cov-1, care făcea o analiză a subiecților care au trecut prin SARS-Cov-1 în 2002.  Concluzia a fost că SARS-ul și MERS-ul (care se ia de la cămilă) au o caracteristică aparte, aceea că anticorpii naturali dispăreau după maxim 2 ani. Însă imunitatea celulară era prezentă și în 2019, la 17 ani după contactul cu virusul. Și atunci ei au concluzionat că, dacă vrei să faci imunizare, trebuie să faci cu T-uri, pentru că B-urile și imunoglobulinele nu țin suficient ca să te scape un pic măcar de grija celor vaccinați. Pentru că noi, peste un an, vom începe să avem infectați dintre cei care au fost vaccinați acum și o să ne tot învârtim în cerc, în timp ce virusul va suferi mutații din ce în ce mai agresive”, ne spune prof.dr.Virgil Păunescu.

Câștiguri rapide

Vicepreședintele Academiei de Științe medicale, prof.dr.Virgil Păunescu, consideră că producătorii s-au repezit să facă vaccinuri anti-covid pe bază de anticorpi pentru că aduceau câștiguri mai rapide. ”Nu cred că pandemia convine cuiva. Dar nu au existat lideri la nivel mondial suficient de puternici și suficient de bine informați. Eu cred că mulți dintre ei au fost induși în eroare de specialiști, știindu-se faptul că foarte mulți dintre marii specialiști ai lumii sunt captivii Big Pharma și, ca urmare, nu poți să contezi prea tare pe recomandările lor, pentru că ele nu sunt obiective. Acest lucru s-a dovedit și în ultima pandemie de gripă aviară, aia care era slabă de tot. Atunci a fost o anchetă, cel puțin în Franța, unde s-au cumpărat niște medicamente pe bază de extracte de plante, de vreo 5 miliarde de euro, recomandate de marii experți și care nu au avut niciun efect. Și s-a ajuns la legătura dintre cei care au făcut recomandarea și producător. Uitați-vă și acum cu Redemsivirul. Câtă reclamă și câți bani într-un medicament care s-a dovedit total ineficient. Mă uit cu surprindere că vin din urmă foarte multe vaccinuri, dar toate sunt pe B-uri, adică pe anticorpi, chiar și vaccinuri sub formă de tablete. Nu e foarte logic să te aventurezi cu un astfel de vaccin știind că, de fapt, nu poți să rezolvi problema”, ne-a declarat prof.dr.Virgil Păunescu.

Vaccinuri specifice raselor

Vaccinurile care stimulează imunitatea celulară, la care lucrează cercetătorii români de la Institutul Oncogen și cercetătorii germani de la Universitatea Tubingen, sunt specifice raselor. Prof.dr.Virgil Păunescu ne spune că ar trebui făcute opt astfel de tipuri de vaccin, care să acopere toate rasele din lume. Vaccinurile pe care noi le-am propus sunt specifice de rasă, adică pregătim un vaccin, pentru că atâția bani am avut, doar pentru populația României și, implicit, pentru populația caucaziană. Dar dacă vrei să vaccinezi populația Africii, trebuie un alt vaccin făcut, adică un cost mai mare. Vaccinurile pe bază de imunoglobulină se dau la toți, sunt universale. Vaccinul pe bază de limfocite T, cel puțin cum l-am gândit noi, ar fi însemnat o combinație de 8 vaccinuri, ca să poți acoperi toată planeta. Ideea de a face un vaccin pe care să-l administrezi la toată lumea a fost însă foarte tentantă, deși evident că ei știau că nu rezolvă problema. Pentru că eu nu cred că a existat cineva din vaccinologie care să nu fi citit articolul din 2019, care a apărut în Lancet. Mai bine, apropo de solidaritate, OMS-ul sau o altă organizație îi aduna pe toți producătorii de vaccinuri și le spunea să nu se apuce de B-uri și să ia fiecare câte unul din aceste opt vaccinuri cu limfocite T, pentru fiecare rasă, că aveau piață enormă”, ne-a mai precizat prof.dr.Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
9.029 afisari

15 COMENTARII

 1. Excelent articolul Si alti mari oameni de stiinta din intreaga lume au facut afirmatii asemanatoare Asteptam vaccinul romanesc

  • Faptul ca soluțiile salvatoare propuse de oamenii de știință responsabili nu au fost puse în practica iar vaccinarea cu ARNm a căpătat aspect de vaccinare a turmei, te obliga sa crezi ca este ceva putred la mijloc. Și încă un aspect ce nu poate trece neobservat adică China, India, Africa sunt galbene numai Europa și America sunt roșii de sar de pe harta. Adică tocmai acolo unde sunt știința, banii și cercetarea Covidul face ravagii în valuri. Ce coincidenta! Numai ca sunt la vârsta sa mai cred în coincidente. Și te întrebi atunci ARNm obținut prin programare moleculara prin combinarea aminoacizilor, o fi rezultatul mintii omenești? Au ajuns oamenii la nivelul Creatorului? Oare? Au romanii o vorba care ar trebui urmata adică „nu-i ce crezi și nu-i ce vezi prima data, mai uită-te odată și-ai sa vezi altceva!”

 2. O sa il astepti mult si bine.Ma mir ca nici acum nu pricepi ca romanii sunt doar pe post de cobai.Muti sunt fericiti pentru asta.Ca si tine

 3. de cand a iesit mascarada asta cu pandemia declarata de nimicul ala de la oms si gata vaccinuri iestie pt toti la secunda era putred si combinata cu declaratia astora care se cred stapanii lumii cu nom e clar ca vor ei sa puna mana pe oameni asa prin spaima si prin santaj la guverne sa decarteze pe sticlute ii doare undeva de sanatatea lor!!!!!!!

 4. Ni-s vracii flămânzi morti dupa câștig
  Cum tainic se presară în leacuri pipirig!
  Ce repede declară bolnavul c-a murit
  De-o invenţie cu nume de covid!

  Vac.cinu-i scos din pruncul avortat
  Pe om în canibal frumos l-a reformat!
  Trudit, mintit mai e al meu popor
  El tot mai sta cu bunii-n televizor…

  Lumii sa nu-i mai fie cu banat
  Ceea ce Fiul Omului a relevat
  De-i mandru, Bucale este retezat.
  Din mila Lui, pedeapsa ni s-a amanat.

  Gluma nu-i gluma de s-a-îngrosat cu fiere
  Proorocia ne da trezvie si viere
  Mai caută pe net, cat poti, un pic de miere
  Cu liniuța jos, darul_renuntarii_la_putere

 5. Il doare pe negrul ala de comunist Tedros pe undeva de vaxinuri, el stie adevarul, dar nu are voie sa il zica, ca automat are un mic accident ne-prevazut !! 🙂 Traim in plina campanie de Soylent Green, care isi ia intepatura a tras lozul ne-norocos in 4-5 ani, doar nu isi inchipuie sclavii si cobaii ca ei au facut in asa fel incat extinctia in masa sa se porneasca acum ? 🙂 Omule, astia sunt criminali psihopati, nu romani prosti !! 🙂 Dar cam prin 2024-2025 incepe iuresul adevarat, acum e numai faza de implementare, sa vada cam cati idioti utili pun botul, aia sunt eliminati fara lupta !! 🙂 Lupta globalistilor se va da cu rebelii, cam 30 % care nu vor lua in ei serul experimental miraculos, atunci incepe adevaratul Hunger Games !! 🙂 Postacilor cu plata la ora, de pe orice site, care v-ati luat-o in vena fara sa va doara capul, sunteti pe drumul cel bun, spre Iad, care intotdeauna e pavat cu bune intentii, idioti utili ce sunteti, puteti deja sa va faceti testamnetele de pe acum, panicatilor fara minte si cuminte, fac astia ce vreaua cu voi !! 🙂

 6. Domnu doctor se face ca nu intelege ce problem[ se rezolva cu vaccinul? S[ intrebe la Radio Erevan. Până atunci, vaccinurile se vor înmulți ca ciupercile, iar noi, invers (sau vice versa)

 7. Iata inca un articol obiectiv, argumentat, care trebuie citit de 10 ori. Precis o sa sara multi ,,specialisti” si o sa afirme ca este tot o teorie conspiratinista. Comparati si cu audierea lui Fauci in Congresul american si toate se leaga. Pentru cei care au ochi sa vada si urechi sa auda.

 8. Eu nu contest ceea ce spune acest domn ,dar,daca coronavirusul a aparut in 2002,daca la noi,este al doilea an,de ce n-a iesit public mai demult sa spuna aceste lucruri !
  Ieseai public,te agitai,dadeai comunicate,faceai galagie.Iesi acum si spui ce ?
  Nu mai cred in nimeni si in nimic !

 9. Asta e rasism.
  Să-l facă şi pentru ţigani, că şi ei e cetăţeni români, măcar pentru aceia(mai mult de jumătate din 600 de mii) care au declarat la recensămînt ca limbă maternă limba română.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri