AcasăCORONAVIRUSŞOC! Sorin Oprescu, ţinut în viaţă de aparate: fostul edil, doborât de...

ŞOC! Sorin Oprescu, ţinut în viaţă de aparate: fostul edil, doborât de Covid-19!

sorin oprescuŞOC! Sorin Oprescu, ţinut în viaţă de aparate: fostul edil, doborât de Covid-19!

Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, a fost diagnosticat cu COVID-19 şi internat, ulterior, la Institutul „Matei Balş”. Conform medicului,ex-edilului i se administrează tratament de specialitate.

Nu este în ATI, este pe o secţie normală, starea sa este bună”, a declarat directorul medical al Institutului „Matei Balş”, medicul Adrian Marinescu.

Oprescu, vaccinat cu schema completă

Membrii familiei au confirmat că fostul edil s-a simţit rău în ultimele zile. Sorin Oprescu este vaccinat cu schema completă anti-COVID, ca şi Elena Merişoreanu, internată, de asemenea, cu coronavirus.

Iniţial, fostul primar a avut o răceală, după care testul a arătat că este infecctat cu coronavirus. Oprescu s-ar fi infectat chiar la Spitalul Municipal la scurt timp după deschiderea secţiei COVID-19.

Sorin Oprescu, în vârstă de 69 de ani, este cunoscut ca suferind de diabet. El era vaccinat anti-COVID, cu schema completă.

Așteaptă sentința în procesul de la Curtea de Apel

Reamintim că Oprescu este judecat de către Curtea de Apel București, procurorii DNA acuzându-l de luare de mită pe vremea când era edilul Capitalei.

Procesul trenează de mai bine de cinci ani, Oprescu fiind condamnat în primă instanță la 5 ani și 4 luni de închisoare.

Verdicul definitiv era așteptat în luna aprilie a acestui an însă cei doi judecători ai completului de judecată nu au căzut de acord asupra sentinței, astfel că a fost nevoie de includerea în complet a unui al treilea judecător.

Procedura a dus la amânarea verdictului pentru această toamnă.

author avatar
Andrei Ștefan
1.167 afisari

7 COMENTARII

  1. Ca asa e la noi !
    Pe baza de denunturi si declaratii te condamna.. Daca sunt martori si chiar filmari…nu te condamna si vei fi primar pe veci !

  2. Andrei Ștefan, tu esti un idiot irecuperabil, handicapatule ! Uite ce spune directorul institutului Balș: ” Nu este în ATI, este pe o secţie normală, starea sa este bună” si ce titrezi tu, cretinule: ” ŞOC! Sorin Oprescu, ţinut în viaţă de aparate ” , băgați-ai șocul in cur, dobitocule ! Declar ca n-am nici-o simpatie fata de oprescu, ba din contră, dar una-i una si alta-i alta.

  3. ___”Nu este în ATI, este pe o secţie normală, starea sa este bună”, a declarat directorul medical al Institutului „Matei Balş_ __”

    Autorul articolului este precis Sugiuk!!! Numai el poate afirma ca Sorin Oprescu este tinut in viata de aparate chiar dacă este internat pe o sectie normală.

    • Sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , nu mai ma decupleaza navetistii de Rabnita de la aparatele zburlite , molfai de zor …..hihihihihihihi

  4. Bai Opreskule, bai tapitule, sa iti pompeze oxigen in capul tau ala mare prost, pana iti explodeaza, hot ordinar de kakat ce esti !! Lasa, bai, ca te trezesti si tu in Iad, sa vezi ce distractie o sa aia acolo non-stop, bai ghertzoi ordinar, drakul o sa te ia, baia parazitule de trepadus !! Sa iti stea in gat oxigenul, tie, si la umflata aia de Merisoreanu, aia e o tampita model, dublu vaxinata in cap, aia nu mai are nevoie de diploma de cobai, toata viata ei a fost o stroamfa !! Ha ha ha 🙂 Vaxin Macht Frei, bai tiriplicilor, dar numai daca credeti in vaxin, altfel nu are efect 🙂 Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger