AcasăCORONAVIRUSSigur și eficient! Avertismentul medicilor s-a adeverit. Explozie de cancere în toată...

Sigur și eficient! Avertismentul medicilor s-a adeverit. Explozie de cancere în toată Europa

Apar consecințele vaccinării anti-Covid

Cele mai negre scenarii ale medicilor responsabili, care au avertizat că vaccinul ARN mesager va distruge sistemul imunitar, au devenit realitate. Europa se confruntă cu o criză de Pazenir, un medicament utilizat în tratarea mai multor tipuri de cancere. Potrivit producătorului, deficitul de aprovizionare a fost cauzat de o creștere explozivă a cererii pe piața europeană, iar dispariția de pe piață va dura cel puțin până în luna iulie a acestui an. 

Viața bolnavilor de cancer este în pericol. Unul dintre cele mai importante medicamente pentru tratarea acestei maladii a dispărut de pe piață din cauza unei explozii a cererii pe piața europeană. Fabricantul a anunțat că deficitul de aprovizionare va dura cel puțin până în luna iulie a acestui an, în condițiile în care deja s-a mărit producția. Potrivit unui comunicat al Agenției Europene pentru Medicamente (EMA) și al Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), compania Teva Pharmaceuticals a semnalat că, din cauza creșterii semnificative a cererii în Europa pentru Pazenir, a apărut un deficit temporar de aprovizionare pe unele piețe din UE, care este așteptat să dureze până în luna iulie 2023.

”Anumite țări europene vor fi afectate de această situație, inclusiv România, Austria, Bulgaria, Republica Cehă, Danemarca, Franța, Grecia, Italia, Țările de Jos, Portugalia și Spania. Producția de Pazenir (paclitaxel legat de albumină sub formă de nanoparticule) a fost crescută semnificativ. În plus, lucrăm cu autoritățile din domeniul sănătății și cu personalul din lanțul de aprovizionare pentru a evalua modul în care pot fi făcute alocările între țări”, a arătat compania Teva Pharmaceuticals. Majorarea subită a solicitărilor pentru acest medicament i-a luat prin surprindere pe producători, având în vedere că niciodată până acum nu au fost comandate cantități atât de mari. Explicația mai mult decât evidentă este o creștere incredibilă a numărului de cazuri de cancer în întreaga Europă.

Tratament de primă linie

Pazenir este indicat ca monoterapie pentru tratamentul cancerului de sân metastatic la pacienți adulți la care tratamentul de primă linie pentru boala metastatică nu a fost eficace și pentru care tratamentul standard conținând antraciclină nu este indicat. Totodată, medicamentul, în combinație cu gemcitabina, se administrează în tratamentul de primă linie la pacienți adulți cu adenocarcinom pancreatic metastatic, iar în asociere cu carboplatina, în tratamentul de primă linie al cancerului pulmonar altul decât cel cu celule mici la pacienții adulți care nu sunt eligibili pentru intervenția chirurgicală și/sau radioterapia cu potențial curativ.

”În timpul acestei lipse temporare de Pazenir (paclitaxel legat de albumină sub formă de nanoparticule), vă rugăm, dacă este posibil, să luați în considerare opțiuni alternative de tratament pentru pacienții dumneavoastră, în funcție de raționamentul clinic și de disponibilitatea pieței. Vom continua să oferim actualizări cu privire la situația actuală a aprovizionării către autoritățile locale de sănătate pe măsură ce noi informații devin disponibile. Suntem angajați să facem tot ce ne stă în putință pentru a aduce acest medicament important pacienților și pentru a ne asigura că proviziile viitoare satisfac cererea crescută a pieței”, a mai transmis compania Teva Pharmaceuticals.

Coșmarul devine realitate

Medicii responsabili au atras atenția în repetate rânduri că una din țintele ARN mesager din vaccinul anti-Covid este sistemul imunitar. ”Dacă ARN-ul mesager persistă mai mult timp în organism și dacă, într-adevăr, ARN-ul mesager schimbă ADN-ul celulelor, atunci războiul acesta fratricid, dintre celulele sistemului imunitar, care și-au păstrat competența, și cele care produc proteină spike, devine din ce în ce mai debilitant pentru sistemul imunitar în ansamblu, iar sistemul imunitar nu mai face față funcțiilor pe care le are. Și atunci celulele tumorale vor începe să plorifereze, acesta fiind mecanismul apariției cancerului după vaccinarea anti-Covid”, susținea dr. Oana Mihaela Secară.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
5.976 afisari

67 COMENTARII

    • ca mor prostii nu e o problema: mereu se vor naste altii!
      problema este ca ne INTOXICA pe noi ceilalti neinjectati cu proteina lor de constructie D.A.R.P.A.
      problema e ca au afectat GENOMUL uman in asa hal incat generatii viitoare vor fi decimate de serul D.A.R.P.A.
      procesul de „reverse transcriptease” face ca unii injectati sa nu fie afectati dar sa faca urmasi care sa aiba mizeria asta activata.
      toti injectatii trebuie dusi in LAGARE de concentrare si lasati acolo pana isi dau duhul, sa nu mai aiba niciun contact fizic cu vreun muritor natural cat vor mai respira pe acest pamant.

  1. „Cele mai negre scenarii ale medicilor responsabili, care au avertizat că vaccinul ARN mesager va distruge sistemul imunitar, au devenit realitate.”
    Pai tomnai aici este clenciul, ca daca berbecii se imbolnaveau bruscs, ierea suspect. Asa prostimea care si-a bagat in gaoz patru doze si o mai voia si pe a cincea ca sa poata sa mearga la mol, la dixtractie cu ceorfeotecat prazuliu, o va mierli constant si des in urmatoarele luni si in urmatorii ani, totul ca sa nu bata la ochi. Moarte usoara prostilor care v-a tremurat chilotii sa nu faceti guvid. Eu am avut, am zacut aproape doua saptamani si m-a durut dupa aia la banana, nu am vrut sa-mi injectez otrava voastra.

    • Eu nu am făcut deloc niciun furiș și am umblat. Nu am făcut exces de toxine din alea cică dezinfectanți și nici de masti.
      Nu am făcut vaccin.
      Am fost și sunt super bine. Nici măcar nu am răcit toată plandemia și după.
      In alta ordine de idei, toți jegosii și toate jegoasele întâlniți și întâlnite sunt vaxati. Toți și toate. Sint vaxati mulți oameni ca lumea, ne-toxici. Normal. Or fi și jegosi vaxati nu știu nu am întâlnit. Însă toți oamenii scârboși rai si toxici întâlniți, toți erau vaxati!!!!
      Repet: sunt oameni vaxati super ok, aia sint cei vaxati sa fie, probabil, aia de nu aveau treaba cu ce fac alții.
      Însă toți toxici sint vaxati așa ca sper sa scăpăm de ăștia toxici cât mai repede ca numai rău aduc in jur

  2. URA!!! URA!!! URA!!!
    ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠
    ⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰⚰
    💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀
    👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻
    🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️
    👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿
    😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
    🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍
    👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹
    😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
    😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
    🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵
    👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺👺
    🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
    👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽
    🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢
    🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
    👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️👮‍♀️
    👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️
    💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
    🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢🥢
    🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨
    🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

  3. Articol din ciclul “conspiratia debililor”! De ce nu screti, doamna Caludia Marcu, despre penuria de antibiotice, in special amoxicilina sau chiar a paracetamolului? Exista o lista lunga de medicamente care se administreaza pentru reducerea efectelor infectiei cu covid sau cu virusul respirator sincitial si care acum sunt la mare cautare. La 31 martie 2023 figurau pe lista europeana de ruptura de stoc peste 100 de medicamenete! De ce nu scrieti despre penuria de medicamente pentru diabetici? Datele statistice arata o expozie de diabeturi urmare a infectiei cu covid, curba imbolnavirilor coreland perfect cu valurile de covid! Daca Romania ar fi avut un procent de vaccinare similar cu al Portugaliei, am fi putut salva cel putin 20000 de decese inutile datorita covidului! De ce un scrieti despre asta?

    • Pentru ca nu este adevarat. Si eu am fost in spital si efectele descrise erau de la medicamentele injectate la gramada, si fara discernamant. In plus daca te informezi un pic intelegi ca lipsa de antibiotice este o consecinta a inchiderii fabricilor de medicamente sin Europa ca urmare a costurilor. Era un subiect de genul acesta tratat la RFI in care una dintre ultimele fabrici de medicamente din Franta era pe cale sa fie inchisa ca urmare a costurilor mari de productie comparativ cu cele din Asia. Apoi sa nu uitam ca se moare pe capete in Ucraina, iar antibioticele sunt la mare cautare. asa ca mai sapa

    • ”Exista o lista lunga de medicamente care se administreaza pentru reducerea efectelor infectiei cu covid sau cu virusul respirator sincitial si care acum sunt la mare cautare. ” Mah vagabondule dar de ce nu te-ai revoltat in oct-nov 2021 cand nu se gasea nici un antiviral si mureau de covid delta cate 4-500 de romani/zi? Sa te f uta maimutele!

      • Nici acuma n-ai aflat că nu există Kanci-vid? Dacă ai copii in intreținere aleargă la cea mai apropiată companie de asigurări și incheie o poliță de asigurare ,,de viață” cu cât mai multe zerouri! Schema aia a fost un test de inteligență elaborat de sataniștii ăștia ce și-au infipt ghearele in toate guvernele ocidentale și răsucesc cheițele marionetelor pe care tot ei le-au propulsat in fotoliile ,,puterii” in drecția depopulării Planetei pe care o consideră deja ca fiind proprietatea lor și nu mai au nevoie de ,,mâncători inutili”! Multe oi crețe p’acilea!

        • Satanistii tai sunt ca „mortii” de la vaccinul anti-covid sau „teroristii” de la revolutia din decembrie 1989. Toata lumea vorbeste despre ei, dar nimeni nu a vazut niciunul!

  4. Uitati cit de timpit e zisu Constantinescu !!? Lumea e la anaghie si prostu pune maimutoi !!!

  5. Și ce ne pasă? Lor le-a păsat că eu nu aveam voie să merg în oraș, la mall, la restaurant, la spectacole, la… ? Ei s-au injectat pe propria lor răspundere.
    Au și semnat că nu au pretenții.

  6. Propaganda antivaccin in Roamnia este foarte puternica. Ar trebuie initiata o comisie parlamentara de studiere a miscarii anti-vaccin. Ne intereseaza cine si ce interese se urmaresc si de unde vine finantarea! Pariez ca surprizele vor fi foarte mari. O sa fim la fel de surprinsi precum canadienii care au descoperit ca aproape jumatate din finantarea « convoiului libertatii » din februarie 2021 de la Ottawa provenea din afara tarii!

  7. Asa e,bre,dar ce poate fi mai frumos sa zbori in Malta,Dubai,Coasta de Azur intepat de patru ori?Da-l incolo de cancer ,ce e in gusa si-n capusa o viata avem .Asa gandeste Romanistanul.

  8. ALOOO,GUVERNU’ MEU,NU MAI STATI PE GANDURI,CA E STOC LIMITAT,MAI CUMPARATI BAAA CU BANII JOS PLATITI IN AVANS VREO 200 DE MILOANE DE dOZEEEE.cA SA AJUNGA LA TOTI. NU MAI BAJBAITI DUPA ” SURSA DE FINANTARE „,PARANDARATUL ESTE GARANTAT.

  9. Nu va mai certati, vor muri si din cei vaccinati si din cei nevaccinati, depinde de varsta!
    Cei tineri au soeranta de viata redusa suficient, de acum mortile datorate civid si vaccinului subt catalogate naturale.
    Eu nu am niciun interes sa mint, nu m-am vaccinat si am probleme postcovid, ca multi altii nevaccinati , cu care am vorbit, unii chiar de 30 de ani.
    Principalul organ afectat este inima, chiar daca electrocardiograma iese bine, daca nu sunt simptone, muschiul inimii este afectat.
    Asta au vrut si au obtinut!
    Resetarea! Uciderea lenta a inceput….

    • Eu cred că această răceală foarte periculoasă, așa de periculoasă că acum, când nu se mai poartă nici mască, nici cască, a dispărut ca în filmele cu proști, afectează nu doar principalul organ, inima, cum susții dumneata, ci chiar două organe principale așa cum susține un clasic al zilelor noastre, unul încă viu fiindcă el și a făcut vaccinurile la chiuvetă, aceste organe principale fiind inima și cordul.

      P.s.
      Cred că acest misterios covrig dă și cancere, nu doar dureri la cord.

  10. Faceti-va “vaccinul”. Unii zic ca suntem prea multi si ca ucidem planeta asa ca de aia au inventat “vaccinul”. Fiti niste buni cetateni si salvati planeta! 👨‍👩‍👧‍👦🦠💉⚰️👨‍👧🌏😂🤣

  11. MU…IE LA TOTI CEI PRO VAXIN.
    JEGOASA DE URSULA, GHEORGITA, ARAFAT, JEGUL DE CATU, TOTI FORMATORII DE OPINIE DIM MAS MEDIA SI TOTI CEI CARE GUITAU PRO VAXX TREBUIE ANCHETATI.
    TOTI CEI CARE AU PERMIS CA CETATENII ROMANIEI SA FIE COBAI TREBUIE JUDECATI SI CONDAMNATI!!!

  12. @Claudia Marcu
    -nu e frumos ce faci!

    (pt. boanchis si alti intzepati:
    flacoanele cu elixiru erau PE LOTURI,fiecare cu seria lui,
    nu se stie niciodata,
    c-o fi c-o pati )

    • statistica e o curva jegoasa
      (mai pomenesti si de oameni!)
      intra la „sa nu te increzi in ghicitorii in stele ,matematicieni,…”)

      • „statistica” de exemplu
        il baga pe maxtor la „fumatori,mari fumatori”:
        -maxtor vrea la „platitori de tva si taxe”

  13. Nu există niciun medicament care să vindece cancerul, nici măcar „Pazenir”!
    Fiecare medic care are permisul în mâini știe exact că s-a alăturat unei organizații criminale (mafia farmaceutică).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger