AcasăCORONAVIRUSSerul Covid, la momentul bilanțului. Vaccinările au dublat numărul de morți

Serul Covid, la momentul bilanțului. Vaccinările au dublat numărul de morți

I-au vaccinat pe copii ca să nu mai transmită virusul

După ce au forțat oamenii să se vaccineze, pe motiv că serul ar opri transmiterea Covid, autoritățile au recunoscut că nu oprește transmiterea, în schimb te protejează de forme grave și de deces. Iată că datele oficiale contrazic și acest lucru. Numărul de decese a crescut odată cu vaccinarea, ajungându-se la o dublare a acestora, atunci când oamenii erau protejați cu două sau trei doze. Un ultim studiu publicat de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) arată că vaccinul a avut efect la persoanele tinere, pentru că au murit mai puțin.

Persoanele vulnerabile trebuie convinse să se vaccineze acum, pentru că lucrurile se pot schimba în rău, a afirmat, zilele trecute, Stella Kyriakides, comisarul european pentru Sănătate.

”Vaccinurile stopează două lucruri, și anume, bolile grave și mortalitatea. Și oamenii vaccinați s-au îmbolnăvit, în cazul Omicron, dar formele nu sunt grave. Vaccinurile nu opresc transmisia, dar reduc rata mortalității și a bolilor grave”, a mai spus Stella Kyriakides. Statisticile, însă, o contrazic. Între 23 ianuarie 2020 și 31 decembrie 2020, la nivel mondial s-au înregistrat 1,9 milioane de decese Covid. După demararea în forță a vaccinării în masă, rezultatele au fost 3,5 milioane de morți între 1 ianuarie 2021 și 31 decembrie 2021, la un procent de 60% de injectați. Totodată, în perioada 1 ianuarie 2022-9 noiembrie 2022, au mai decedat 1,2 milioane de oameni, în condițiile în care 70% din populația globului era vaccinată cu o doză, 64%, cu două doze și 33%, cu trei doze. ”Aștept cu interes cercetarea care să explice de ce în 2021 și 2022, când lumea era vaccinată, numărul de infectări, de cazuri grave și de decese determinate de Covid-19 a fost mult mai mare față 2020 – când nu exista vaccinul. Aștept explicația pentru excesul de mortalitate, care este semnificativ mai mare în țările cu o rată de vaccinare mare comparativ cu țările cu o rată de vaccinare mică”, a scris prof.dr Vasile Astărăstoae, fost rector UMF și fostul președinte al Colegiului Medicilor din România.

Vaccinul a salvat tinerii?

Potrivit concluziilor unei analize efectuată în 12 țări dintre cele mai vaccinate, publicate de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC), eficacitatea vaccinului a fost mai mare în rândul celor din grupa de vârstă cea mai tânără (20-59 de ani) decât în ​​rândul celor mai în vârstă. ”Cu toate acestea, cei din grupele de vârstă mai înaintate au fost vizați seria primară și dozele de rapel mai devreme, ar fi avut probabil mai mult timp de la ultima vaccinare decât cele din cea mai tânără grupă de vârstă”, consideră ECDC. Sigur că în rândul populației tinere nu s-au înregistrat decese sau îmbolnăviri grave, dar acest lucru s-a știut din primul an de apariție a Covid, că aceste grupe de vârstă sunt mai puțin susceptibile de a se îmbolnăvi. Despre a treia doză, analiza arată că eficacitatea a ținut doar două-trei luni. Mai mult, alte studii au arătat că, odată cu creșterea numărului de doze, a scăzut și protecția în fața virusului.

Cea mai mare crimă

Știindu-se cu precizie faptul că procentul de copii care ar putea suferi forme grave de Covid era ca și inexistent, presiunile pentru vaccinarea acestora pot fi considerate cea mai mare crimă. Toate campaniile de vaccinare care au vizat copiii au avut ca justificare oprirea transmiterii virusului, însă, la foarte scurtă vreme de la începerea injectării mondiale, s-a constatat că serul nu oprește în niciun fel transmiterea. Acest lucru nu a împiedicat autoritățile să-i îndemne pe părinți să-și injecteze copiii cu un produs experimental, ale căror efecte adverse le vedem, din plin, acum.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
3.493 afisari

78 COMENTARII

  1. Jigodia cu excremente pe iepoleti, Valerica al lui Georghita s-a dat la fundul mlastinii ..

    • Pe Gheorghita il gasesti la spitalul SRI Agrippa Ionescu ca-i manager acolo.
      ”Vaccinările au dublat numărul de morți” Ciudat!!! Pai nu o salva pe mamae????

    • Se mai curata lumea de nimicuri. A fost buna la ceva si aceasta campanie de vaccinare.

      • Vaccinatul a fost un succes a spus Onnannis sterpul
        Trebuie ales si al treilea mandat ca de nu , asta isi mai cumpara sase case

    • Iuhuuuu! Zdohnesc aia care au crezut in ”stiinta”! Boii astia au compromis vaccinurile in totalitate numind u utilizand un ser in testare ”vaccin”. Ba mai mult trecand la ”’vaccinarea”” obligatorie cu el.
      Or sa moara in chinuri de diferite boli induse de serul dubios. Unii mai curand altii urmeaza.
      Nici un intepat nu cere socoteala. Muuuuuiiiieeeeeeeee!

    • Sa se invete minte sa mai creada ”oficialii” ! Statul niciodata nu a vrut binele oamenilor si niciodata nu a bagat bani dezinteresat in buzunarele cetatenilor.
      Daca statul creat de cetateni nu-i mai slujeste atunci este inutil si trebuie desfiintat.
      Astept reactiile intepatilor si voi fi alaturi de ei.

  2. Care e problema? SUNTEM PREA MULȚI PE PLANETĂ, ASTA-I CLAR.
    UNII TREBUIE SĂ DISPARĂ. ȘI PRIMII VOR FI CEI SĂRACI CU DUHUL.
    Cum sunt cei care au crezut în alde faițăr, moderna sau fauci, ghiță și arahat iar acum cred
    în zelinschi și bideu al amerlociei. Deci elementele inutile și chiar toxice societății vor crăpa.

    GHINION!

  3. Mai fătucă, dacă prostia ar durea, te-ai tăvăli pe jos fără întrerupere. Oricum e idioțenia afirmațiilor din articol e revoltatoare: România a înregistrat 1.790 de morți la milionul de locuitori, față de media europeană de cca. 1.590.
    In cifre absolute, în anul 2020 au fost 16.000 de decese provocate de COVID, în anul 2021 numarul a crescut la 18.500. Rata mortalității provocata de COVID a fost în România cu 12% mai mare decât media europeană. Din decedați cca 88% – 99% nu au fost vaccinați.

    • E clar ca in afara ca iti umbli in fundul Curții, te ai înțepat si de 4 ori. Iar creierașul e ceva cat circumferinta monedei de 50 de bani. Ma oaie proasta, tu vorbești dintr-o presa plătită sa iti spele creierașul, aici se vorbește de adevăr

    • Asa se intampla cand te bucuri de 2 mici si/sau 100 de lei. Ce putin valoreaza viata unora. Niste c a c a t i!

    • ”In cifre absolute, în anul 2020 au fost 16.000 de decese provocate de COVID, în anul 2021 numarul a crescut la 18.500. Rata mortalității provocata de COVID a fost în România cu 12% mai mare decât media europeană. Din decedați cca 88% – 99% au fost vaccinați.”
      Tu ce credeai ca devii nemuritor?
      Labarule ai sa mori.

      • Toți murim odata.Nici eu nu scap-zicea odata o popă.
        PS cum adica labaru?????
        Mancateas dă tot zmăurașh blc

  4. Favaco, nimeni nu te-a fortat!!! Te-au fortat pe tine rusnacii sa scrii aberatii!!! SICTIR!!!

    • Baboule, marsh la doza 5! Vezi ca mai trebuie sa faci inca 7, cretinule – dar pe banii tai de bou, nu „gratis” din taxele mele!

      • Și ceva dovezi, scrise, ai/au? NU?
        ÎNSEAMNĂ CĂ MINT. Eu nu am auzit saă fie dați afară.

        • am zis ca te amenintau!. iar la servici cf legii nu te primeau! deci absenta nemotivata si desfacerea contractului de munca.

          • Nu. Cum să nu te primească la muncă? Care lege???
            hAnonime, gîndești? Chemai un avocat pe dreptul muncii, tati.

  5. Ioan, tu de fapt esti gheorghe. Adica prost. Sictir, vierme analfabet!

  6. Serul Covid???Asadar, PENTRU covid, nu ANTI covid!!! Iar ce glasuieste kira Stella Kiriakides,dovedeste ,inca o data,ca asa -zisa pandemie a fost numai in capatanile celor care au pus la cale toata acesta marsavie criminala.

      • C Zmäuraș !Dulcik și pometzat !O mânc
        Ps:nu lindikkul,ci zmăurasul cu tot.
        Elizukk!Lori!Zmäu!
        Ctin Zmäuraș Tiragurikk zmäurik
        Pantaloni dă curcubeu/
        Tu esti un dulcik zmäu
        Privire dä zmăuraș
        Năsuk dă ingeraș

  7. TRIBUNALUL DE LA HAGA DE CE NU SE AUTOSESIZEAZA PRIVIND ACEST GENOCID NUMIT CAMPANIE DE VACCINARE OBLIGATORIE ?.
    ORGANIZATIA MONDIALA A SANATATII VINOVATA IN ACEEASI MASURA DE GENOCIDUL PE SCARA MONDIALA !.
    URSULA VAD DER ………. COINTERESATA DE CONTRATUL A MILIARDE DE VACCINURI VINOVATA !,COMISIA EUROPEANA DE AVIZARE VINOVATA !,CINE ,CAND LE VA TRIMITE IN FATA UNUI TRIBUNAL INTERNATIONAL PENTRU SUTELE DE MILIOANE DE CRIME IMPOTRIVA UMANITATII ?
    CONVENTIA DE LA NIURENBERG DIN 1946 A FOST CALCATA IN PICIOARE DE STRUCTURILE CRIMINALE ALE SECOLULUI XXl.

    • „”TRIBUNALUL DE LA HAGA DE CE NU SE AUTOSESIZEAZA” Dar tu de ce p izda matii nu faci sesizare? Sa faca altii, nu? Te-n gura de injectat tembel! Pe noi astia neinjectati nu ne afecteaza ca cei care ne urau de moarte in urma fix cu un an mor. Nu.
      Asta este un lucru bun.

    • Dragule PROSTAN,
      Ne-am auto sesizat si am constatat:
      Injectatii sunt:
      -Prosti
      -Pomanagii
      – Creduli
      – Slugarnici
      Care-i temeiul?
      Nu este. Ati semnat o hartie….. Asa ca s ugeti P ula!

  8. Am mai spus-o si o mai spun , la noi nu se va intampla nimic pina nu se va intampla ceva in tarile civilizate unde este justitie si functioneaza institutiile statului . aici toti sint fratii muraru lingai si fricosi , degeaba tot aud , dar dna ce face , dar dna nu aude , dar parchetul doarme ? iau banii degeaba !

    • Nici nu-i nevoie sa se intample ceva. Vom avea 7 milioane de morti pana in 2025. Eram 15 milioane. In 2025 vom fi 7 milioane.

  9. Serul lor mortal sa fie și acuzația lor mondiala pt nuremberg2 ca e tot un experiment uman.La noi primul arafat,iohann prim ministru,Gheorghiță, min de finanțe și toți propagandistlii slnosi.

  10. Extraordinar. Nu-ti pot dori decat succes. Treci si fa sesizari, mergi in tribunal, fa acuzarile. Noi neintepatii ne luam o punga mare de floricele 5-6 sticle de bere si te urmarim.
    Suntem alaturi de tine. I D I O T U L E!

  11. Articolul preia idioțeniile monumentale, lansate recent în spațiul public de Vasile Astărăstoae. După ce a fost condamnat pentru deturnare de fonduri europene, sentința fiind definitivă și irevocabilă, a scăpat de o condamnare suplimentară, pentru luare de mită. Jalnicul profesor, cu imaginea tetfelită iremediabil, încearcă să revină în atenția publică cu teze idioate. Penibil. Afirmația lui, că vaccinul e contraindicat, este similară celei că albul este negru. Jalnic! Mai alfabetizați-vă postaci ot Tiraspol!

  12. Trebuie sa intelegem cu totii ca acest virus face victime iar vaccinul doar propaga acest virus si nu salveaza,in ambele situatii cei vulnerabili vor pieri. Acord luat la nivel mondiali de niste oameni sanatosi la trup dar bolnavi la cap!

    • Nu e nimic secret. Vor muri milioane de prosti . Tinta este 500.000.000 de oameni care vor trai pe Pamant. Mancatorii inutili vor fi omorati.

  13. Cancer de colon
    Cancerul la colon este o tumoră malignă ce poate să apară pe o leziune precursoare al unui cancer malign (polipi de exemplu). Acest tip de cancer este întâlnit atât la bărbați cât și la femei. Majoritatea acestor cancere pornesc de la adenomuri sau polipi. Aproximativ 80% dintre cazuri sunt sporadice, doar 20% fiind moștenite.
    Despre colon
    Colonul are rolul de a stoca și îndepărtă acele resturi pe care organismul nu le poate digera. În momentul în care reziduurile alimentare au ajuns în colon, organismul a absorbit deja toate substanțele nutritive pe care le-a putut absorbi. Ceea ce a mai rămas sunt apa, electroliții precum sodiul și clorul, dar și reziduuri cum ar fi fibre, bacterii și celule moarte rezultate din stratul intern al tractului digestiv. În timpul celor 12-24 de ore în care resturile alimentare trec prin colon, organismul absoarbe aproape toată apa rămasă – aproximativ 1-l,5 litri pe zi. Rezidurile rămase, denumite materii fecale, sunt de obicei moi, dar formate. Sunt, de asemenea, pline cu bacterii, care sunt inofensive pentru organism atât timp cât peretele colonului este intact.
    Reziduurile alimentare se mișcă prin colon datorită contracțiilor musculare. Mușchii colonului separă reziduurile în fragmente mai mici. După fiecare masă, pe colonul descendent se produc mișcări considerabile. În acest timp, mai multe segmente de reziduuri se unesc pentru a forma materiile fecale, care sunt împinse în partea inferioară a colonului și în rect. Pe măsură ce peretele rectal se întinde, semnalează necesitatea ca materiile fecale să fie eliminate. Cu cât momentul eliminării materiilor fecale este amânat, cu atât se absoarbe mai multă apă din ele. Aceasta face ca ele să devină mai compacte, mai tari și mai dificil de eliminat (constipație).
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Cancer_de_colon#

      • Tu esti buba maimutei ,variola bai tu care spui ca te cheama NIK!Cred ca esti putoarea ceea cu n nume sugi sugiuc !Suge -ne p. bai stoarfa globalista,imputita Fugi la Amsterdam Acolo ai pe alese. Deviati ca tine,Ati deviat ideea de civilizatie occidentala.Ati adus-o la nivelul vostru de maimutze nebune Viva occidentul dar fara deviati homalai !

  14. Rusii nu vor deviati ,de aia urasc occidentulDaca ati disparea voi deviatii rusii ar vrea si ei ca in occidentDar asa occident manjit de voi scursurile care prin atingere deviati si distrugeti orice urma de civilizatie ,de normalitate Nu ne obliga bai PM Austriac sa devenim toti anormali ca tine Borasc numai cand te vad bai pe tine si TUKII tai

  15. Traiasca OCCIDENTUL civilizat ,fara drogati si homalai si pedofili ,lezby ,si alte maimutze

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger