AcasăCORONAVIRUSSenatorii au legiferat dictatura. Românii, la mâna lui Arafat

Senatorii au legiferat dictatura. Românii, la mâna lui Arafat

Raed Arafat va decide ce drepturi nu vor mai avea românii

Senatorii de la toate partidele, mai puțin AUR, și-au dat mâna pentru a legifera dictatura și suprimarea drepturilor și libertăților cetățenești. Astfel, de la o simplă formalitate pentru intrarea în țară, senatorii au transformat certificatul digital, care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală, într-un pașaport universal de liber acces în magazine, restaurante, mijloace de transport și la locurile de muncă.

Trădarea aleșilor din Senat este una fără precedent și de o gravitate de neimaginat. Profitând de adormirea cetățenilor, care par înțepeniți într-o stare inertă, senatorii au extins aplicarea certificatului verde în absolut orice domeniu, dându-i liber lui Raed Arafat să interzică accesul populației în magazine, piețe, la locurile de muncă și chiar pe străzi, dacă se enervează. Legea 278/2021, care ar fi trebuit să aprobe OUG 68/2021 privind eliberarea certificatului digital al UE privind Covid pentru a facilita libera circulație pe durata pandemiei a fost transformată într-un act dictatorial, în urma unui paragraf introdus de senatorii PNL, USR-PLUS și UDMR și acceptat tacit de senatorii PSD. Certificatul verde poate fi obținut de persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test rapid nu mai vechi de 48 de ore sau de persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Potrivit amendamentului introdus de senatori, la propunerea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, prin hotărâre a Guvernului, pe durata stării de alertă se poate institui obligaţia prezentării certificatului digital pentru asigurarea exercitării drepturilor şi libertăţilor fundamentale, în interesul protejării sănătăţii

publice şi în scopul exclusiv al combaterii răspândirii epidemiei Covid-19. ”Condiţiile privind prezentarea şi verificarea certificatului digital, precum şi categoriile de persoane care au obligaţia prezentării acestuia se stabilesc la propunerea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, prin hotărâre a Guvernului”, se arată în forma legii adoptată de Senat.

Se forțează vaccinarea

Măsurile aberante și ilogice legiferate de senatori fac parte din planul Guvernului de a forța vaccinarea, având în vedere stocurile uriașe achiziționate și milioanele de euro deja pierdute prin aruncarea sau donarea dozelor. ”Suntem deja pe un teren minat, iar decizia care s-a luat este una politică, neavând legătură cu vreun control al pandemiei și nici cu ceea ce înseamnă legal, moral și etic”, ne spune europarlamentarul dr.Tudor Ciuhodaru. Acesta se teme că proiectul va trece lejer și la Camera Deputaților și se arată surprins de faptul că populația nu reacționează. Despre votul PSD din Camera Deputaților, europarlamentarul susține că nu știe care va fi, dar consideră că trebuie votat împotrivă. ”Dacă o luăm la nivel strict individual, ai fost vaccinat, dar te poți infecta și poți transmite boala. Vii dintr-o zonă roșie și te poți plimba oriunde și oricând și ești, practic, o bombiță biologică. Apoi, sensibilitatea și specificitatea testelor PCR sunt departe de ce ar trebui să fie, și apar rezultate fals pozitive sau fals negative. În fapt, se încearcă prin niște decizii politice să acopere tot ceea ce nu au făcut în perioada asta. Nu s-a făcut testare gratuită în masă, nu s-au făcut unități noi de terapie intensivă, nu s-a făcut seroprevalență, nu s-a făcut nimic”, ne-a declarat europarlamentarul dr.Tudor Ciuhodaru.

Lipsesc tratamentele

În România se merge doar pe măsuri restrictive, pe coerciție, pe amenințare, care nu au efect în rândul populației, ne spune dr.Tudor Ciuhodaru. Europarlamentarul semnalează și absența soluțiilor terapeutice, arătând faptul că favipiravirul este blocat și nu se găsește în farmacii. ”În clipa în care mergi pe o idee fixistă și vezi că oamenii nu au complianță la ea nu este ok. Oamenii nu se vaccinează pentru că le este frică de complicații și efecte secundare. Și ce faci cu contraindicațiile de vaccinare? În plus, singura soluție eficientă pentru a întrerupe lanțul de transmitere este testarea extinsă și regulată”, ne-a mai precizat europarlamentarul Tudor Ciuhodaru.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
3.372 afisari

26 COMENTARII

  1. Grijania mamii voastre de criminali!

    Cat de prosti sint romanii ca stau ca vitele in fata abatorului!

    • CAT DE GREU E SA TE VACCINEZI IN ROMANIA?E MAI GREU CA IN INDIA,CUMVA,COVIDIOTILOR??VACCINUL E GRATUIT!! ATI AVUT 8 LUNI DE RELAXARE,NU V-A BAGAT NIMENI MANA IN BUZUNAR SA VA PLATITI NICI VACCINUL,NICI TESTELE!!!RESTRICTIILE SUNT PENTRU COVIDIOTI,EXCLUSIV PENTRU SOSOCARI!!

      • Mrs fa pe centur a la s upt p u li sa te arda focul mu is ta ji godie pe nala la g roapa vei termina intepat o cu si da!!!

      • Ma rs fa pe centur a la s upt p u li sa te arda focul mu is ta ji godie pe nala la g roapa vei termina intepat o cu si da!!!

      • Zeama aia frauduloasa, pe care tu o numesti vaccin si care a trimis oameni pe lumea cealalta, din ce bani a fost cumparata, fa, proasto? Din banii lui arafat, cîțu, johannis, ciolacu, barna, rafila, cercel, mihaila, tataru, gheorgita si alte marionete asasine ale papusarilor mondiali? Si pt ce? Pt o gripa / desigur, pt unii mai urâtă / dar dupa care se refac 99.97 % din cei afectati? Inca nu te-ai desteptat? Din pacate, unii chiar pot fi extrem de imbecili.

      • Fă bine și gândește oleacă cine a plătit dozele de vaccin? îți spun eu: Statul Român din banii noștri ai tuturor, inclusiv ai tăi. Ți-am explicat băbește ca la proști ca să înțelegi că nu ți-a dat pfizerul de-a moaca ceva. Apoi, te întreb (dar cred că n-am pe cine), de ce Statul nu tratează boala? De ce nu avem medicație în cazurile ușoare și medii ale bolii? De ce a anchetat-o pe doctorița Groșan care a tratat efectele coviduțului? Dacă accepți orice, acceptă te rog și dozele mele de vaccin. Ți le donez cu drag!

      • Din cauza cretinilor ca tine suntem tratati ca animalele. Oare cum va rabda pamantul? Nu aveti pic de cultura, o masa amorfa de zombi.

  2. Eu asi mai vrea sa vad parada cu primul camion cu vaccinuri care intra in Romania, in loc sa le transporte cu avionul…

    • Au legiferat prostia neconstitutionala.
      Inchid in casa pe nevaccinati si vor zburda liber cei vaccinati.
      Probabil ei vor fi si cei care vor purta boala, o vor transmite si vor infunda spitalele.Veti vedea masurile de bumerang.

      • Vaccinatii , arme biologice pe doua picioare , plimba virusul de colo colo , buna treaba .

  3. Lia sa ne alu pi gus la toți ăștia care nu ne vaccinam. Baga-mi-as pla în mm de cwrva. Fomisto, dacă e pe gratis e în regula pentru tine, sărăcie?! Ia tu toate vaccinurile și baga-ti-le în dos, târfet borât ce ești….

  4. A raha te arde te ar gazu ala scump si curenta te ar energia pe familia neamului tau de criminal nazist.
    Bă iarnă asta facem o alta revolutie si iesim cu furcile la voi.

  5. Bai cenzorule, daca te bagam prea tare in peesda ma-tii de tampit, nu te superi prea tare, si sigur o sa mai poti iesi de acolo ? 🙂 Ha ha ha 🙂 Incepi si tu sa devii in nazist mic, ceea ce chiar nu e recomandabil, mai ales pentru tine 🙂

  6. Bai cenzorule, pentru ca ai dovedit deja de mai multa veme ca joci in tabat adversa, cand inca nu se va termina de ars totul prin Bukale, o sa te cautam poersonal si de tine, si o sa stam putin de vorba, sa facem ceva filozofie despre magica voastra democratie originala din Walachistan !! Asta e, ti-ai facut-o cu mana ta, bai agariciule tampit de cenzor de kakat, mai bine lucrai ca un sociopat koklit la adevarul, acolo e locul tau de prost vaxinat in cap !! 🙂 COVID Macht Frei, vine razboiul, sia aia e, toti vor fi fericiti, dar majoritatea vor fi fericiti in Iad !! Ha ha ha 🙂

  7. Lumea medicala= coruptie, neprocepere, haimanalic , nepregatire, calicie . Arafat = un om serios, pregatit, bun simt, face f. bine ceea ce trebuie si pus sa faca . Intotdeauna un om ca el deranjeaza, intriga, sperie, stirneste prostimea si haimanalele care in activitatea lor n-au ajuns nici la nivelul tocului lui . Felicitari domnule !

  8. @ Cine la făcut bă pe Ciuhodaru medic dacă afirmă că testarea întrerupe transmiterea virușior, ? Probabil că a vrut să zică și izolarea purtătorilor de viruși, însă nu au arătat încă în mod precis cum se transmit virușii, cum este și pe la TBC, la care deși se vaccinează BCG de multă vreme încă sunt cazuri și spitele pentru boala pentru care s-au produs unele din primele vaccinuri, ?

  9. @ Observând că TBC este o boală ce s-a etins în perioada industrializării și a dezvoltării industriei petrolului și că despre COVID se zice că ar avea cam aceleași zone ale organismului și multe dintre simptomele TBC, ar putea exista variante ca virușii TBC și COVID să fie oarecum asociați și industriei petrolului, despre care s-a afirmat că modifică condițiile de mediu contribuind chiar și la deșertificare, ?

  10. @ Remarcați și studiile despre modul cum emisiile de noxe de la arderea carburanților, gazele cu efecte de seră, în perioada de când a început industrializarea și intervențiile omului în ecosisteme au afectat funcționarea ecosistemelor , ceea ce a fost denumit plămânul verde al planetei care este responsabil de purificarea aerului pe care îl respirați, ?

  11. & Păi ce bă, Arafat zice că ospătarii și vânzătoarele dacă au halate să verifice și documente medicale sau fiecare cârciumă și magazin să anajeze și medici , sau dintr-ăia de la DSP ,?

  12. & Ăștia probali că se străduiesc să îi facă pe toți ca la fotbaliști, că la meciurile de fotbal este obligatorie și prezența cel puțin a unui medic chiar și prin ligile inferioare, iar cluburile profesioniste sunt obligate să aibă și medic în organigramă, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger