AcasăCORONAVIRUSSemnătura pentru vaccinare este nulă. Consimțământul a fost manipulat și viciat

Semnătura pentru vaccinare este nulă. Consimțământul a fost manipulat și viciat

Guvernul este responsabil pentru toate efectele adverse ale vaccinului Covid

Faptul că oamenii au semnat formularul de consimțământ pentru vaccinarea anti-Covid nu înseamnă că și-au asumat efectele adverse și că Guvernul nu are nicio responsabilitate. Medicii spun că acel consimțământ a fost viciat și manipulat prin condiționarea dreptului la muncă, la liberă circulație și la o viață socială normală de vaccinare. Totodată, autoritățile i-au asigurat pe români că vaccinul este absolut sigur și că nu produce reacții adverse.

Formularul de consimțământ informat, pe care vaccinații au fost puși să-l semneze, nu are nicio valoare. În primul rând, pe acel formular nu se regăsesc reacțiile adverse posibile, astfel că oamenii nu au fost corect informați, fiind pur și simplu înșelați și manipulați. ”Mie îmi pare foarte rău de cei cărora li s-a manipulat consimțământul, li s-a viciat consimțământul”, ne spune dr. Oana Secară. Aceasta arată că un consimțământ este viciat atunci când se impun restricții, în sensul că nu ai dreptul la muncă, nu ai dreptul la educație, nu ai dreptul la liberă circulație, nu ai dreptul la o viață socială normală.

”Spre deosebire de formularele din centrele de vaccinare, noi, la spital, am avut un formular în care am trecut toate riscurile care apăreau, la momentul respectiv, în prospect. Chiar și așa Pfizer trecuse în prospect o serie de boli, inclusiv decesul. Pentru personalul din spital, dar și cei care se pensionaseră și, în prima etapă, și oameni din comunitate, în centrul nostru de vaccinare din spital am insistat ca acest consimțământ să fie foarte amănunțit, oamenii să-l citească și să se mai și explice o dată care sunt riscurile. Așa ar fi trebuit să fie făcut în toate centrele de vaccinare. De asemenea, am pregătit și o echipă de urgentiști care să fie acolo pentru orice situație de șoc anafilactic. Bineînțeles că am fost foarte criticată pentru această măsură, argumentul criticilor fiind că nu are cum să se întâmple așa ceva”, ne-a declarat dr. Oana Secară.

Decredibilizare totală

Manipulările în vaccinarea Covid, dar și măsurile aberante din pandemie, au făcut ca românii să nu mai aibă încredere în autorități, spun medicii. Nu numai autoritățile s-au compromis în toată această perioadă, ci și medicii, dar, mai ales, mass-media, care a contribuit din plin la presiunile făcute asupra populației pentru acceptarea vaccinului.  ”Eu le-am atras atenția că acest comportament va duce la decredibilizare pe toate planurile. Cel mai grav este că au fost decredibilizați medicii, a fost decredibilizat actul medical și produsele vaccinale, în general, deși unele sunt bune, clar. Pacienții care suferă de infarct sau AVC-uri sunt foarte supărați și nu mai au încredere în medici, atâta timp cât știu că problema li s-a tras dintr-un act medical în legătură cu care ei nu au fost informați. Ei nu și-au asumat toate aceste efecte adverse. Sunt medici care nu au spus ce gândeau cu adevărat pentru că exista o teamă de politicieni, care au fost cei care i-au atacat. Pe de altă parte, au existat medici care s-au temut foarte mult de Covid-19, mai ales că au văzut cazuri grave”, ne-a precizat dr. Oana Mihaela Secară.

Politica sanitară a fost greșită

În Spitalul Municipal Onești, dar, cu siguranță că și în alte spitale din țară, medicii au considerat că acel protocol de tratament Covid-19 poate fi consultat, evaluat și, desigur, ei au decis, susține dr. Oana Secară. Aceasta consideră că impunerea unui protocol medical ca literă de lege și orice decizie pe care o ia medicul cu privire la pacient să se considere abatere de la protocol au fost abuzuri. ”Spitalele ar fi trebuit lăsate deschise și atunci pacienții ar fi avut acces la interniști, la pneumologi. De exemplu, noi am avut pacienți cu Covid pe chirurgie, cu probleme chirurgicale, dar venea infecționistul, făcea interconsultul, făcea schema de tratament, consulta bolnavul periodic, nu se punea problema că-l lăsa singur la chirurgie. Cei care au condus politicile sanitare au greșit. Din punctul meu de vedere, au dorit să arate că există o problemă, pentru că, dacă ar fi gestionat corect situația, atunci nu mai părea că este așa, o problemă, nu mai părea că nu este loc în spital, nu mai părea că nu are cine să trateze pacienții. Dar se dorea să pară o problemă gravă, la o boală cu mortalitate de sub 0,5 la sută”, a mai afirmat dr. Oana Secară.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
4.247 afisari

61 COMENTARII

  1. viciat, neviciat, mai putin conteaza. cei care si-au bagat otrava-n trup n-o mai pot scoate.
    frica si prostia i-a adus in etapa asta. daca puneau mana pe decizie si-i incondeiau pe cei care i-au impins la injectie, scapau. asa,… pur si simplu si-au cedat libertatea, s-au lepadat pe ei prin propria semnatura, cand puteau sa foloseasca mijloacele necesare si suficiente pentru a inchide botul propagandistilor care s-au dat exemplu pe ei insisi, dar injectandu-se „pe langa”, sau cu ser fiziologic, iar acum rad de cei care au luat-o in serios si acum sufera.
    cu satana nu te faci frate pana treci podul, ca dupa ce te insotesti cu el, ajungi pe la jumate si te arunca-n valtoare. si nu prea mai scapa careva.

    • Dacă erau să moară mureau în cel mult două-trei zile. Nu mai înfricați și nu mai dezbinați din necunoștință de cauză. Dacă-i cu intenție…așa să v-ajute Dumnezeu!

      • Tufișule, de cancer mori în două-trei zile? De ciumă, lepră sau S.I.D.A.?
        Oricum, marș la injectat, să fii și tu util la ceva. La a cîta doză ești?

        • Bravo Domnule Barbu Gh.
          Ati pus la punct un imbecil de calibru greu care ar fi aspru pedepsit intr-un stat normal pentru dezinformare si incitare la injectare letala !
          Efectele apar in cursul urmatorilor 5 ani dupa injectie !!!
          O spun cei mai mari specialisti ai lumii – cititi de mine in 5 limbi straine!
          Subscriu la intreaga invectiva adresata militriei ucigase care v-a apostrofat !
          Felicitari !

          • ZIARE.COM , UN SITE DE GUNOAIE CE FAC PROPAGANDA POLITICA LAUDAND GUVERNUL CIUCA SI TOTI TRANTORII INCOMPETENTI DIN POLITICA ROMANEASCA , SASUL FIIND PREDILECTIA LOR SI A UNUI BASINOS ANALFABET CE SE DA ELVETIAN CE POSTEAZA SUB PSEUDO. MacGigi, Constant , CH1291 si MULTE ALTE NIK-URI ROMANII ISI BORASC PÙLA IN GURA LUI SI A VOASTRA ZIARE.COM

            ZIARE.COM , UN SITE DE GUNOAIE CE FAC PROPAGANDA POLITICA LAUDAND GUVERNUL CIUCA SI TOTI TRANTORII INCOMPETENTI DIN POLITICA ROMANEASCA , SASUL FIIND PREDILECTIA LOR SI A UNUI BASINOS ANALFABET CE SE DA ELVETIAN CE POSTEAZA SUB PSEUDO. MacGigi, Constant , CH1291 si MULTE ALTE NIK-URI

            SUGETI PÙLA DE COMUNISTI BORATILOR , CU VOI A FACUT CEAUSESCU DICTATURA CU VOI DE LA ” SCANTEIA ” SI ACUM LA ZIARE.COM
            CENZURATI FUTU-VA IN GURA DE COMUNISTI ZOAIE.COM
            CU ASTFEL DE REBUTURI UMANE SI JEGURI AI SOCIETATII CE LINGEAU IN KOOR PE CEAUSESCU SI LAUDAU CONDUCATORUL SUPREM
            A REUSIT TIMP DE 25 DE ANI , UN CIZMAR SA SUBJUGE UN POPOR DE 22 DE MILIOANE

            EXCREMENTELE DE PE ZIARE.COM CONTINUA SA EXISTE SI AZI PUBLICAND ELOGII , DAR ALTUI CONDUCATOR SSSUPREM SAS

        • EXCREMENTELE ZIARE.COM CONTINUA SA EXISTE SI AZI , PUBLICAND ELOGII , DAR UNUI ALTUI CONDUCATOR SSSUPREM STATUL ESUAT SI LUCRU BINE FACUT . ROMANIA ESUATA SI JEFUITA IN STIL MAFIOT ! DE UN PLAGIATORUL GENERAL TAMPIT SI SLUGA UMILA COPISTII DE ARTICOLE ZIARE.COM, SUNT PLATITI BINE SA FACA PROPAGANDA SI SA LINGA IN KOOR CLASA POLITICA SI PE CIUCA CE INCEPE AZI VIZITE DE LUCRU IN EGIPT LA PIRAMIDE , CA SI IOHANNIS COMUNISTII IMPUTITI DE PE ZIARE.COM CENZUREAZA SI STERG COMENTARIILE CITITORILOR SI LASA INJURATURILE SI INSULTELE ABJECTE ALE LOR POSTATE DE PE NIK-URI ANONIME LA COMENTARII

          .

      • Da, au murit si in primele 2 saptamani dupa injectie. Desigur, apareau ca nevaccinati. Au urmat cei cu tamponada cardiaca si disectie aortica, avc, trombembolism pulmonar si alte complicatii. Dar frumusetea este ca majoritatea cedeaza in timp datorita senescentei imunitare, diverse probleme.

        O alta situatie este intalnita la cei cu cel putin 2 doze. Apar anticorpii IgG4, bizonii devin toleranti la infectie. Au o saptamana simptome usoare dupa care se mira ca simptomele nu mai dispar si se aleg cu o infectie imbunatatita care afecteaza mai multe organe. Scapa de acest fenomen doar cei care au avut covid inainte de injectie.
        https://www.science.org/doi/10.1126/sciimmunol.ade2798

  2. Morții mamii voastre cu cenzura voastră.
    Pe nebuni îi lăsați să scrie ce le fată mințile bolnave, adevărul îl cenzurați în schimb, n-ați mai avea zile.

    • au protectie de la securitatea globalista 666. Iar drogatul Catzu’ e protejat pentru ca e bastardul din loboda al lui Itzaresku BNR…

    • Urmeaza sa fie sacrificati niste pifani mai marunti , insa doar pe partea de frauda in achizitii – DNA a inceput un balet cu 72 de dosare , sa vedem cum se va termina..
      Problema este ca breasla medicala e putred de corupta , animalizata si in proportie de 99% nu se ridica sa incrimineze vaXX-ul si angrenajul de propaganda – Si-ar sapa propria groapa.

  3. „invatzamantul obligatoriu” face ravagii:
    -aia se semneaza dupa cum se pisha boul…..
    (pana si Garcea stie:
    „semneaza ca nu semnezi!”)

  4. Bai cobailor de pampasi usero-naz-isti, imediat vine urmatoarea runda de vaxxinare in cap, deja a 4-a sau a 5-apentru voi, ce mai, e ca in Cursa Cobailor, filmul pe marile ecrane 🙂 Ha ha ha 🙂 Bai, ne uitam cu totii la tampitii astia de tefelei ratati, si la toti sobolanii de drone corporatiste ordinare cum se dau in stamba care e capsat de mai multe ori, asta da, mancat de banane in fiecare zi 🙂 Bai cobailor, stiti si voi deviza olimpica, important e a) sa fii cobai, be) sa te capsezi de cat mai multe ori ca toti sobalanii rosii ca voi, si ce) sa dati coltul cati mai multi si cat mai repede posibil, daca tot a-ti intrat de buna voie si ne-silit de nimeni in Cursa Cobailor de Unica Folosinta, toate in numele Sttinte Naziste 🙂 Ha ha ha 🙂 Alo, unitatea Digi 24, puteti sa luati legatura 🙂

  5. Usr-istii satanisti ai lui soros, jegurile pnl cu mizeria nemtesca werner,ce trafica cu copii,au obligat,au fortat romanii la vaxenare!
    Psd,ceva mai lejer,dar,la fel!
    Toti umblau cu botnite ,la vedere si pregonau asa zise protectie!
    TOTI absolut TOTI au promotionat VAXENAREA !
    Toata aceastá cloacá,scursuri umane,pt ca politicieni nu sant in nici un caz,trebuie sa pláteasca cu sange pt genocidul ce l-au comis!
    Numai in colonia Romania stanga si dreapta au ajuns sa guverneze impreuna,e strigator la cer!
    Oare la mizeriile astea,romanu’ poate astepta ceva bun?

  6. Multi, foarte multi nu au ajuns la ATI conform promisiunii. Zbang! Nici nu au stiut ce i-a lovit. De ceilalti are grija „scrapia” intr-un fel sau altul.

  7. Io m-am vaccinat zilnic la torpedou cu picaturi la jet in pupila ochiului dosnic maro …..hihihihihi

  8. Sunteți la fel de proști ca și cei care încă mai cred că o să îi microcipeze 5G-ul. Pentru imbecili ca voi, aș face o chestie. V-aș pune pe voi, toate gorilele într-un județ. Restul țării să progreseze, așa cum e normal să progreseze umanitatea.

  9. Atâta timp cât nu este obligatorie, vaccinarea ramane o modalitate de selecția naturală! Fiecare sa inteleaga după cat îl duce mintea!

  10. cine crede bre, ca „o sa-i microcipeze 5G-ul”.
    stii unde-i progresul? in bolile dobandite(ganglioni, sange, inima, ulterior creier pt. aia care au zis ca scapa).
    si daca semnaturile erau valide, ce? se facea careva mai sanatos?
    progresul este intr-adevar in nanotehnologie, biosenzori, bioantene si tot asa. utilizarea tehnologiei impotriva oamenilor, ca nu mai incap unii prin galaxie, asta nu e progres.

  11. nenational, o mizerie. Bateti apa în piua, dar insistati cu panarama pentru ca prostii pun botul și va țin hangul. Pentru voi asta înseamnă bani, chiar și în kopeici e destul. Foame mare, nenicule.

  12. Cei care cred in stiinta si sunt vacsinati sunt invitati sa se inscrie la organizatiile usr din pnl, psd, udmr si aur. Vacsinatii sunt noii ubermensch pentru ca serul magik arn messenger ne face destepti, siguri si eficienti.

  13. 99 % din postari sint ale aceluiasi nebun , barbu , werner , kostea , ala cu zmauras , este unul si acelasi , un handicapat care nu are ce sa faca .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger