AcasăCORONAVIRUSSemnalul dat în privința campaniei de vaccinare. Cîțu: ”Fiecare român, care încă...

Semnalul dat în privința campaniei de vaccinare. Cîțu: ”Fiecare român, care încă nu s-a vaccinat, ar trebui să se gândească…” – VIDEO

Semnalul dat în privința campaniei de vaccinare. Cîțu: ”Fiecare român, care încă nu s-a vaccinat, ar trebui să se gândească...” - VIDEO

Pe măsură ce se așteaptă a fi anunțate noi măsuri de relaxare a restricțiilor luate în vederea limitării răspândirii noului coronavirus, aplicabile de la 1 iunie, s-a aflat ce pas mai fac autoritățile în privința campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. Și cum anume vor să încerce să îi convingă pe românii care încă nu au fost vaccinți antiCOVID să facă acest pas.

Concret, de la Palatul Victoria, premierul Cîțu a anunțat, joi, 27 mai, că se lansează ”o nouă campanie de comunicare pentru vaccinare”. S-a aflat că vor fi 11 spoturi ce vor fi difuzate la TV, radio și mediul online, în lunile următoare.

Florin Cîțu a adus în discuție faptul că se intenționează a fi o campanie bazată pe latura emoțională. ”Am știut din primele zile ale campaniei de vaccinare (…) că o să vină și acest moment, (…) în care va trebui să facem mai mult pentru a convinge populația că trebuie să se vaccineze, că este singura soluție de a scăpa de pandemie. (…) Așa că astăzi (…) pornim o campanie de vaccinare nouă, cu o abordare personală, cu o abordare bazată pe emoție. (…) Vaccinarea nu înseamnă doar statistici și cifre.

Vaccinarea este un bun comun al tuturor, de care avem nevoie pentru revenirea la normalitate”, a fost auzit spunând șeful Guvernului.

Cîțu: Acum avem vaccin și nu mai avem nicio scuză

De asemenea, Florin Cîțu a adus în discuție – cu trimitere la românii care încă nu s-au vaccinat antiCOVID – la perioada concediilor, dar și la ceea ce mulți numesc ”normalitatea” de dinaintea pandemiei COVID. Și la soluția pe care, a subliniat premierul, o reprezintă vaccinarea.

”Fiecare român, care încă nu s-a vaccinat, ar trebui să se gândească la ce îi lipsește, la cum i se va schimba viața dacă s-ar vaccina. De ce vă este dor, astfel încât să aveți viața dinainte de pandemie. (…) Acum avem vaccin și nu mai avem nicio scuză să nu putem să avansăm în această campanie. (…) Vreți să vă vedeți părinții mai des, să mergeți în concediu, dar aveți temeri – soluția este să vă vaccinați. E cel mai sigur mod de a avea un concediu reușit. Fiecare român trebuie să se gândească la ce îi lipsește – nevaccinat – și, bineînțeles, la cum i se schimbă viața dacă se va vaccina. Şi este simplu. Eu zic că toți vrem să ne întoarcem la normalitate”, a mai spus premierul.

428 afisari

7 COMENTARII

  1. bun comun nu e decat tara in rest aberatiile primite in plic de la oms care a decretat ala din capul lui pandemie si au pus botul guvernele e doar traba politrucilor!!!!!! la cati morti a declarat min sanatatii de covid o tii langa cu pandemia ca de cancer au murit triplu!!!!!!

  2. @Guvernul Cîțu- Iohannis- Ludovic Orban face promovare la, „vibratoare” din bani publici, ?

  3. @Câți români s-au vaccinat, ? Câți simt necesitatea utilitåții unui vibrator, ? Printre fruntașii vaccinării, Cîțu, Iohannis, Ludovic Orban, Traian Băsescu, Emil Boc, etc. , ? ,,Snobism”, ?

  4. Sa se gandeasca la mata ?
    Bai Gulie, nu poti obliga pe om sa se vaccineze, daca nu vrea, tu intelegi ce spui ?

  5. Olteanu’asta inca nu a inteles nimic!
    Nimeni nu poate pune stapanire pe oameni,cu amenintari si somari!
    Un subnormal fudul!
    Vaccin=venin

  6. Matule, sa ne prinzi tu pe toti rebelii de pwula, ce zici de asta, sa nu te rusinezi bai cand o sa iti zica Ciuca de ceea ce gandesc oamenii normali la cap despre tine, nu cei nou-normalii, adica vaxinatii tai dusi cu pluta pe Dambovita, care oricum o sa cam dea coltul curand !! 🙂 Idiotule util ce esti, mai bine impusca-te in putzulika !! 🙂

  7. CITULE ,AZI ESTI MAINE NU ESTI !, DACA VREI SA DAI O FUGA LA VIENA SA BEI O CAFEA ASA CUM DECLARAI IN INTERVIU ,EU ITI SPUN CA NU APUCI ZIUA ACEEA CA MINISTRU !.
    TU INCA NU TE-AI TREZIT ,INCA NU GANDESTI CA UN PRIM MINISTR !,DACA ESTI FIGURANT !!,ATUNCI AI SCUZE .
    DACA CHIAR VREI SA RAMAI IN MINTEA ROMANILOR ” GANDESTE DE DOUA ORI LA CE VREI SA SCOTI DIN GURA !!.
    UNUI NIMENI I SE PERMITE SA BATA CAMPII ,DAR UNUI PRIM MINISTRU NU .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger