AcasăCORONAVIRUSȘeful Pfizer face anunțul momentului! Când ne vom întoarce la normalitate

Șeful Pfizer face anunțul momentului! Când ne vom întoarce la normalitate

Albert BourlaȘeful Pfizer face anunțul momentului! Când ne vom întoarce la normalitate

Se împlinesc doi ani de pandemie în această primăvară, iar oamenii din întreaga lume sunt sătui de restricții. Din fericire, lucrurile se vor îndrepta în viitorul apropiat, deoarece ne vom întoarce la normalitate în curând, a anunțat CEO-ul Pfizer, Albert Bourla. 

Viața noastră va arăta din nou ca înainte de pandemie, anunță șeful Pfizer, care a precizat că „suntem bine poziţionaţi pentru a atinge acest obiectiv în primăvară mulţumită tuturor uneltelor pe care le avem la dispoziţie: testele, vaccinurile foarte eficace şi primele tratamente care pot fi administrate acasă”.

Nu putem elimina virusul Sars-cov-2 definitiv și va trebui să învățăm să trăim cu el. Însă, îi putem minimiza impactul, este de părere Bourla. Pfizer a lansat vaccinul anti-Covid, fiind cel mai administrat ser în România. De asemenea, compania a anunţat în luna decembrie că pilula sa Paxlovid reduce spitalizările şi decesele în rândul persoanelor vulnerabile cu 90%.

Pastila a fost autorizată în regim de urgenţă atât de Agenţia Europeană pentru Medicamente, cât şi de Administraţia pentru Alimente şi Medicamente din Statele Unite.

Vaccinul, cea mai utilă unealtă împotriva virusului

CEO-ul Pfizer a subliniat din nou eficacitatea şi siguranţa vaccinului dezvoltat de compania pe care o conduce în colaborare cu firma germană BioNTech, reiterând că crede că oamenii vor avea nevoie în continuare de vaccinare cu doze „booster”.

„Este important ca oamenii să primească cele trei doze ale schemei vaccinului Pfizer şi vor avea probabil nevoie de boostere anuale deşi persoanele imunocompromise ar putea avea nevoie de ele la fiecare patru luni”, a spus el. „Copiii trebuie vaccinaţi pentru a-i proteja. Eficacitatea vaccinului în rândul copiilor este foarte, foarte, foarte bună”, a mai subliniat acesta.

author avatar
Andreea Vlad
1.588 afisari

7 COMENTARII

  1. Chiar nimeni nu observă un lucru: CINE L-A FĂCUT PE ĂSTA RESPONSABIL DE SĂNĂTATEA OMENIRII?????????????????????????
    SAU PE ALDE GHEIȚ????? PE BOUTROS????

    CINE I-A FĂCUT???????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    Iar viermii din presă, cum este această Vlad, plus Jacotă, Borcea, Ștefan… le preiau, pe nemestecate, toate mizeriile deversate!

    • Pāi, viermii de presā – pe lângā faptul cā sunt extreeeem de prosti, extreeem de inculti – sunt platiti ca sā fie viermi si de aia sunt viermi, pentru cā în latrinā, în kākat, acolo le place lor sā colcāie cel mai mult, acolo sunt ei cel mai în elementul lor. Huoooo!

      • Când ne vom întoarce la normalitate???? Cand Pfizer si acolitii ca Ursula se vor plictisi sa incaseze bani adica niciodata.
        Bai Impaler, bah P U L E T E nu faceai reclama serului imputit a lui Pfizer poe Adevarul?
        Te-ai lamurit ca ai fost un prost care s-a intepat si ruinat sist imunitar? GUNOIULE!

  2. Moarte ție ovreule, asa cum serul tău criminal a ucis oamenii.
    Trebuie să te tragem în țeapă asa cum făcea Vlad Țepeș. Morții te cheamă la ei, trebuie să răspunzi. Ești un criminal cu sânge rece si meriti să mergi in iad.

  3. Acest clown, cu serurile lui experimentale își bate joc de sănătatea Lumii. Trump a spus ca în ochii lui Bourla a văzut câte 10 mld. $ pentru fiecare transa de „vaccinare”. Savanți de renume mondial care atrag atenția la pericolele „vaccinarii” sunt ignorați. În schimb acest ipochimen cu figura neomeneasca este „vedeta” presei. Nuremberg scrie pe fruntea lui. Atunci va spune cine este în spatele lui și a întregii nenorociri, pentru ca el este un nenorocit de pion în toată chestia asta.

  4. Urmeaza ca “vaccinurile” sa isi faca efectul: infarcturi, boli autoimune etc, iar toti cei vinovati pentru sustinerea campaniei de “vaccinare” sa fie trasi la raspundere.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger