AcasăCORONAVIRUSȘef de Consiliu Județean, depistat cu coronavirus

Șef de Consiliu Județean, depistat cu coronavirus

După ce o persoană care lucrează în cadrul Consiliului Județean a fost confirmată cu COVID-19, președintele CJ-ului a decis să se testeze pentru noul coronavirus.

A aflat și rezultatul, unul pozitiv. Este vorba despre șeful Consiliului Judetețean Dolj, Ion Prioteasa, care, conform jurnalulolteniei.ro, a fost confirmat cu noul coronavirus. Sursa citată indică faptul că politicianul nu ar avea simptome specifice, dar chiar și așa, urma să meargă la spital.

Până la această oră informația vizându-l pe șeful CJ Dolj nu a fost confirmată public de la nivelul instituției. Ion Prioteasa (69 de ani) conduce Consiliul Județean Dolj încă din anul 2004.

E de menționat faptul că, din câte au transmis, vineri, oficialii Grupului de Comunicare Strategică (GCS), în județul Dolj au fost confirmate 1142 de cazuri de coronavirus. Până la data de 14 august, pe teritoriul României au fost confirmate 68.046 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). ”31.920 pacienți au fost declarați vindecați și 7.497 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare”, indică sursa menționată.

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger