AcasăCORONAVIRUSSe resuscitează Covidul. Apar valurile vaccinaților

Se resuscitează Covidul. Apar valurile vaccinaților

Vaccinații pot face la nesfârșit Covid

Valul de vară este, în mod evident, un val al vaccinaților, pentru că, în sezonul cald, organismele care se apără bine și nu au probleme, susțin medicii. Ministrul german al Sănătății a anunțat deja valul Covid de vară, după o creștere explozivă a cazurilor de infectări, făcând apel la populație să facă a patra doză și să poarte mască. Îmbolnăvirile în rândul vaccinaților arată, însă, clar o deteriorare gravă a sistemului imunitar.

Dacă nu au funcționat trei doze, va funcționa a patra. Cam acesta este mesajul transmis de ministrul Sănătății din Germania, țară care se confruntă acum cu un val Covid în plin sezon cald. Sistemul lor imunitar nu mai face față nu numai la un virus pentru care au fost vaccinați, ci în general nu mai face față, susțin medicii.

”Disimunitatea va lovi în mai multe direcții. Este ca la biliard, dacă ai lovit bila sistemului imunitar, aceasta va lovi alte bile, dar nu putem ști dinainte care este traiectoria lor”, ne spune dr. Oana Mihaela Secară, director medical al Spitalului Municipal Onești. În ce privește creșterea numărului de cazuri Covid la nivel mondial, medicul arată că vorbim de două situații aproximativ distincte. O dată, sunt țări, precum Australia și China, care au avut restricții și carantine foarte dure, care au încetinit, doar, procesul de infectare și acum el își urmează cursul normal. ”Sunt însă și țări în care infectările s-au produs masiv, dar care, în paralel, au făcut această greșeală a vaccinării în masă, cu două și cu trei doze. Această populație are, clar, niște probleme pe imunitate. Așa cum am mai spus, vaccinarea produce o perturbare a activității sistemului imunitar, așa-numita disimunitate, care se poate manifesta în diferite feluri, inclusiv printr-o sensibilitate mai mare la infecții de orice fel, dar și la coronavirus. Persoanele care au un sistem imunitar mai bine echilibrat, în sezonul cald nu fac viroze respiratorii. Însă cei care au o formă de disimunitate, cum sunt mulți dintre vaccinați anti-Covid, fac mai multe viroze respiratorii, inclusiv Covid, decât populația generală. Uitați-vă la Justin Bieber, nu are de ce să facă Zona Zoster și cu aceste complicații pe care le are, este limpede că toată problema pleacă de la disimunitate și de la consecințele vaccinării”, ne-a declarat dr. Oana Mihaela Secară.

Probleme pe toate planurile

Potrivit medicilor, scăderea imunității poate reactiva, la unele persoane, virusul varicelos, care este latent în organism. Totodată, creșterea spitalizărilor și deceselor din țările foarte vaccinate poate fi explicată prin defectarea imunității, pentru că cei infectați dezvoltă și alte infecții, dar și alte boli. ”O consecință a vaccinării poate fi și dezvoltarea de tumori, pentru că organismul nu mai recunoaște celulele anarhice și nu le mai distruge. Dar pe acestea nu le urmărește nimeni. Ar trebui urmărite la persoanele vaccinate și alte tipuri de infecții, și virale, și bacteriene și fungice, Zona Zoster, candidozele, sau infecții cu anumiți agenți care nu afectează deloc populația generală, cum este infecția cu acinetobacter. Disimunitatea acționează pe multiple planuri, inclusiv în procesele autoimune, care reprezintă o altă gamă întreagă de tot felul de patologii. Este atât de ramificat procesul patologic în momentul în care ataci sistemul imunitar, încât este foarte greu să urmărești toate aceste direcții”, ne-a mai precizat dr. Oana Mihaela Secară.

Se cere monitorizarea vaccinaților

În România ar trebui urmăriți toți vaccinații și să se facă o statistică la nivel național a evoluției proceselor patologice la aceștia, comparând ceea ce aveau înainte, dacă aveau, și ceea ce a apărut, mai spune dr. Oana Mihaela Secară.

”Poate fi vorba despre oameni care nu au avut deloc istoric medical și, dintr-o dată, au început să dezvolte tot felul de afecțiuni. Sau bolnavi cu afecțiuni cronice, ținute sub control, care s-au decompensat sau la care s-au adăugat și altele. Iar urmărirea acestor persoane trebuie să se facă pe o perioadă de 5-7 ani, cu dovezi medicale, cu analize, cu tot. Dar cum să faci chestia asta, când tu negi, de la bun început că aceste efecte sunt cauzate de vaccin?! Acum se avansează deja ipoteza că există un număr foarte mare de avorturi spontane în primele 10 zile post-vaccinare la femei tinere, care nu au  mai avut avorturi spontane în antecedente”, a afirmat dr. Oana Mihaela Secară, director medical al Spitalului Municipal Onești.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
76.566 afisari

34 COMENTARII

  1. Pkînge careva????????????????????

    Ce mândri erau ȘOBOLANII ÎMPUȚIȚȘI INJECTAȚI CĂ EI AU VOIE LA MALL ȘI ȘA ȚAȚICHI! Și noi, cei normali, nu avem voie….

    SĂ IA CU DOZE, BORÎȚII!!!

  2. Toți cei care au fost injectati cu m-ARN vor muri în 3 până la 5 ani, chiar dacă au făcut o singura doza. Înțeleg că este dificil să auzim acest lucru, dar cred că trebuie să fim sinceri și să le spunem oamenilor pentru că aceste studii clinice sunt cele mai periculoase in comparatie cu ce a fost vreodată. Avem mai multe decese într-un an de zile (in 2021), in studiile clinice Covid-19, decât am avut în ultimii 30 de ani in toate studiile clinice.

    Dacă vaccinul ar arăta că este bun și dacă ar arăta că este sigur, atunci ar obține aprobarea în a treia fază a studiului clinic și ar intra pe piață. Ceea ce este important este că peste tot de zeci de ani, când un om a murit într-un studiu clinic, clopotul a sunat și studiile clinice s-au oprit atunci când între 25 și 50 de oameni au murit în întreaga lume. Știm din cifre că numai în aceste studii clinice dintre Statele Unite, Regatul Unit și Uniunea Europeană au murit peste 60 000 de oameni. Și că în primele săptămâni am avut deja 50 de decese.
    Aceste decese au fost raportate de companiile farmaceutice, care, în esență, au pus aceste formulări m-ARN pe piață, care provoacă multe boli numite efecte secundare și pot fi accident vascular cerebral, atac de cord, paralizie, tremur brusc și diverse probleme neurologice. Ceea ce vedem în multe dintre aceste efecte secundare este că oamenii le vor avea pentru tot restul vieții.
    Există acum unele rapoarte că bărbații, în special bărbații tineri, au o șansă la 95 de a muri de inflamație în inimă (miocardită) în termen de câteva luni de la injectare. ARN-ul intră în inimă. El începe să facă această proteină străină. Sistemul imunitar a învățat că trebuie să scape de proteine străine. Dacă această proteină străină se află în interiorul celulelor inimii, sistemul imunitar va încerca să o extermine și va sfârși prin a ucide mușchiul inimii. Inima degenerează apoi încet și începe să crească în încercarea sa de a egaliza. Inima se extinde și crește în mod constant, iar în cele din urmă este foarte bolnăvicioasă, deoarece sistemul imunitar își ucide propriul țesut. Iar când oamenii fac exerciții fizice, inima nu mai funcționează, iar ei cad și mor. Procesul se numește
    sindrom dependent de anticorpi, sau amorsare imună, răspuns imun – hiperceloză (furtună de citokine) Deci, sistemul imunitar începe să reacționeze prin eliminarea propriilor organe. Celulele mor și un strat de resturi de celule moarte este creat în interiorul corpului, iar acest lucru stimulează, de asemenea, sistemul imunitar să participe la acest ciclu de feedback de exterminare a celulelor moarte și exterminarea mai multor organe. Acest lucru se intensifică și oamenii mor din cauza deficienței organice asemănătoare sepsisului.
    Sepsisul este o afecțiune care poate pune viața în pericol, care apare atunci când răspunsul organismului la o infecție dăunează propriilor țesuturi. Când procesele de combatere a infecțiilor pornesc organismul, acestea determină organele să funcționeze prost și anormal. Sepsisul poate progresa spre șoc septic. Aceasta este o scădere dramatică a tensiunii arteriale care poate duce la probleme grave de organe și deces.
    Și ceea ce vedem este că oamenii mor din cauza unui atac de cord – se numește moarte subită a adulților – sau mor de deficiență organică.
    Covid-19 a intrat în statisticile deceselor pentru că oamenii nu au primit prevenție și tratament precoce. Este ca și cum cineva ar avea pneumonie și toți medicii din lume spun că nu-i vor da antibiotice, iar apoi dupa ce intră în spital, îi dau antibiotice cu o zi înainte ca organele sale să nu mai funcționeze și el moare. Toate decesele cu SARS Cov 2 Covid-19 au avut loc deoarece acești bărbați, femei și copii nu au primit tratament sigur, cum ar fi vitamina D, vitamina C, hidroxiclorochină, zinc și ivermectină în timp util.
    Și ceea ce fac toate țările din lume este să spună că modul de abordare a acestei situații este cu un „vaccin” m-ARN, care timp de decenii nu a fost niciodată aprobat, indiferent de boala pe care a încercat să o trateze. Toți oamenii participă la studii clinice.

    • Băăăi ce deștept ești, parcă ai lucrat tu la vaccinul ăla de știi totul. Nu știu aia care l-au făcut câte știi tu. Asa pierde România somități ca tine.

    • In comentariul amplu lăsat mai sus de” altu care nu mișcă” ,are foarte MARE dreptate!!! Foarte multi medici cunoscuți și care știu exact procedura in ceea ce privește aprobarea și testarea unui vaccin și stadiile pe care trebuie să le parcurgă pina a obține acel ok și aprobări ,NU ai fost parcurse deloc,in totalitate! Ultimele 2 faze importante,și anume efectele secundare pe perioadă medie și lungă ,că durată ,după inocularea serului pe subiecții testați ,NU sa făcut ,raportat! Ei au testat la nivel global,și abia acum se vad aceste efecte secundare pe perioadă medie și lungă ,între 1-3-5 ani!!! Orice vaccin, împotriva rujeolei,tetanos,polio, rubeolă,etc , …,au fost testate și confirmate după 10-12 ani de lucru,studiu clinic!!! Deci, serios,nu facem mișto,e ceva serios în a crea un vaccin,dar bun pentru organism! Acesta însă NU e in Vaccin ,e altceva ,cu siguranță!

  3. Si uite asa se poate distruge civilizatia. Nu cu bomba atomica, nu cu meteorit urias, doar cu modificari genetice pe care fiecare le ia ‘de buna voie’

    • Ba de bună voie le-au luat waxerii!!!
      Nu au fost obligați. DE BUNĂ VOIE AU SEMNAT CĂ SUNT DE ACORD SĂ FIE COBAI!!!

      • A fost și obligatoriu în anumite instituții, altfel îți dai demisia dacă refuzați vaccinul!

        • Și eu am fost obligat ,de locul de munca da am preferat sa fac test in fiecare zi timp de 3 săpt după m-am oprit și din asta mi-am dat demisia , corpul meu e treabă mea personala nu las sa își bată joc alții de mine.. doar o viață ai și dacă și de aia îți bați joc.. e grav.. plus putem trăi și simplu fara prea multe obligații cum ar trebui de altfel sa se trăiască și e mult mai sanatos🤗

        • ce preferai să mori sau să-ți dai demisia?,gândire de gâscă proastă,de oaie dusă la abator,vai și-amar de civilizația mondială,mulți proști pe lumea asta,așa se întâmplă când îți pierzi credința în Dumnezeu!!

  4. #”altucarenumisca” și suporterii lui

    Stați liniștiți, n-o sa muriți de vaccin, ci de PROȘTI.
    Dar să știți că nu mai contează….

  5. Bai anonim, sa ne prinzi pe toti de pwula, bai jigodie vaxxinata multilateral in cap, crezi ca numai tu ai limba ascutita pe aici, bai tzarane ratat !! Bai agariciule, lasa aici adresa, o sa vina niste baieti cu ochii albastrii sa iti faca niste oferte de vacanta de ne-refuzat in Donetsk si LUhansk, astea sunt numai cu bilet dus !! Ha ha ha 🙂

  6. Catzule,mai cumpara ba vreo suta de milioane de doze.Au ” bgat ” la Kaufland la pret de oferta,dela madam Ur sula.Anunta-l si pe Cocotat,sa fie si el enformaaaaaat. Cauta,identifica ” sursa de finantare „.

  7. „Potrivit medicilor” e vrăjeală aici, e de fapt după cum spune Secară, nulitate la spitalul din Onești. Faptul ca a-ți vorbit cu un „medic” nu înseamnă că există consens, dar asa fac fițuicile, mai greu cu scrisul.

    • Dar de Robert Malone, Geert vanden Bosche, Sucharit Bhagdi si alti experti in domeniu care zic acelas lucru ca D-na Dr Secara ce zici dom vaccinopropagandist? ai vrea sa fie si ei in consens cu aservitii Big Pharma prostane?

  8. M am vaccinat am făcut cea mai mare prostie din viata mea … de frica de teama am făcut o .am greșit foarte tare mi am declanșat o boala autoimuna și zona zoster de 6 luni ma chinuiesc și teste și investigații și Rmn… nu sunt singura cu probleme sunt foarte multe persoane care ..ca și mine de teama eu având și probleme cu glanda tiroida dr meu mi a indicat sa ma Vaccinez…. am ascultat ca o oaie … acum la a 3 doza …am.fscut zona zoster de sase luni …. cu unguente cu tratament …. nici nu mai stiu câte …și ptr imunitate . Recunosc am greșit. Fiind și cadru medical .sunt asistenta medicala farmacie. S-o sunt distrusa. Acum ..inclin sa cred ca din asta voi muri. Deja 6 luni de zona zoster … cum un pic sistemul meu imunitar e dezechilibrat gata apare din nou …. pana la carne vie…. argumentez cu analize și investigații. 3 doctori mi au confirmat ca e reacție de la vaccin …. 2 nu au vrut sa recunoască…… și eu ma sting pe picioare de durere și regret ca am greșit cumplit .dumnezeu sa ajute pe toată lumea … și pe mine….. va rog sa nu criticați eu am indraznit sa scriu acest mesaj ca lumea sa știe adevărul. Va mulțumesc!

    • Imi pare sincet rau pt tine… Sper sa poti trece cumva peste pericolul la care te-ai expus… Apreciez faptul ca ne-ai impartasit starea in care te afli din cauza acestui ser… Sper sa citeasca cat mai multi si sa inteleaga ca azi mai mult ca oricand, nici un guvern nu vrea binele cetatenilor. Doar uniti ii putem strivi pe acesti criminali! Doamne ajuta!🙏

      • Corect …ne lipsește curajul și unirea..daca era toată lumea unita și nu se vaccina ,șefii nu puteau sa concedieze pe toți că cine mai lucra ! Mulțumesc lui Dumnezeu că nu mi-a fost frica și nu m-am vaccinat cu toate că majoritatea colegilor au făcut-o .

    • Arată ne fă și nouă, ce doctori ți au confirmat c-ai făcut zona zoster de la vaccin, zdreantă! Adevărul este ca ești o târfă fără nici un pic de caracter, minți cum te futi, fără nici un discernământ! Mars în morții matii de lătură

    • Rugațivă la Dumnezeu,cereții ajutorul,posturi doamnă și rugăciune este singura speranță care va mai rămas,Dumnezeu să vă ocrotească!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger