AcasăCORONAVIRUSSchimbare radicală în privința certificatului COVID, când vine vorba de accesul la...

Schimbare radicală în privința certificatului COVID, când vine vorba de accesul la locul de muncă!

Schimbare radicală în privința certificatului COVID, când vine vorba de accesul la locul de muncă! (sursa foto: ebihoreanul.ro)

În ultima perioadă s-a discutat intens despre proiectul privind certificatul Covid. Mai nou, s-a aflat, practic, despre o schimbare de ultim moment ce ar fi fost decisă în cadrul coaliției de guvernare.

S-ar putea vorbi despre o răsturnare de situație când vine vorba de introducerea certificatului electronic Covid la locul de muncă. Și asta pentru că, potrivit Antena3, s-ar fi decis ca accesul la locul de muncă să nu mai fie condiționat de acest certificat. Totul, în urma unei întrevederi pe care liderii coaliției ar fi avut-o, miercuri seară, cu președintele Iohannis.

Se vorbește, așadar, despre discuții decisive, cu șeful statului, pe care le-au avut liderii coaliției, întrevedere în urma căreia s-ar fi decis ca acest certificat Covid la locul de muncă să nu devină obligatoriu.

Rămâne de văzut ce anunțuri oficiale se vor face de la nivelul liderilor coaliției pe acest subiect.

Ciolacu: „Este convenit să avem certificatul COVID până la finalul anului”

În cursul zilei precedente, se aflase de la liderul PSD un orizont de timp referitor la adoptarea proiectului privind certificatul COVID. „Este convenit să avem certificatul COVID până la finalul anului”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri, la Parlament, întrebat pe această temă, potrivit Agerpres.

Anterior în cursul zilei, fostul premier Florin Cîțu, liderul PNL, răspunsese întrebărilor presei pe acest subiect. „Poziţia noastră este foarte clară: vine un proiect de lege în Parlamentul României, îl dezbatem şi trece. Noi susţinem orice proiect al certificatului COVD care va duce la creşterea ratei de vaccinare”, a declarat, miercuri, Florin Cîţu.

Zilele trecute a fost protest la Parlament, față de adoptarea certificatului Covid. Nu au lipsit incidentele, care au fost urmate de amenzi, dar și de dosare penale – CITITI AICI.

author avatar
Andrei Coman
931 afisari

8 COMENTARII

  1. NU!!! NU TREBUIE SĂ EXISTE NICI-UN NAZI-PASS!!!

    Ciuma roșie de ce acceptă încălcarea Constituției și a legilor??

    UITE AȘA O SĂ „CONVENIM” SĂ NU-I MAI VOTEZE NIMENI!!!!

    HUOOO CIUMA ROȘIE!!!! HUOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Fituica nu trebue lasata sa vada lumina zilei. Trebuie atacat la CCR urgent, asteptam cu nerabdare verdictul ICCJ cu privire la starea de alerta.

  3. Am senzația că articolul e scris pentru proștii care chiar cred că ai noștri guvernanți s-au milostivit de popor și-i lasă să meargă la muncă fără nazipass. Nici vorbă. Cred că articolul e scris la comandă, ca românul credul să se culce pe-o ureche și să nu mai protesteze în stradă, la parlament sau unde-o fi, iar certificatul să treacă bine-mersi prin parlament, iar apoi să zică că poporul n-are nimic împotrivă. Cu atât mai mult, trebuie continuate protestele, nu trebuie lăsată garda jos.

  4. Având în vedere gradul mare de rezistență la vaccinare, aproape 70%, demenții care promovează pasaportul covid vor declara legea marțială. Vaccinare la țeava puștii. Are cine să gestioneze situația pentru că avem un general în fruntea guvernului. Oare când am mai avut un militar în fruntea guvernului?

  5. Nici daca scoate porkusorul ala umflat de 140 de kile de Ciukalau adunatura lui de mercenari nazisti trigger-happy, oamenii nu se vor lasa injectati cu forta in cap, asta sa le fie clar la totii idiotii utili, chiar si la majoritatea de cobai multilateral dezvoltati !! Ha ha ha 🙂 Nu de alta, dar daca si macar odata te-ai lasat santajat, aici se face referire la cobaii regimului nazist care chiar au crezut ca scapa usor, e clar ca astia ii vor santaja forever !! Asa ca, pregatiti-va, vine ianuarie, si odata cu ea incepe si marele iures nantional !! Bai, voi inca nu a-ti vazut nimic pana acum. adevaratul haos incepe in curand in 2022, si asa va fi tot anul, asa ca putini o sa il supre-vietuiasca intregi la corp si la capetele lor de creta !! Bai Ciukalaule, bai Rafiloiule, bai Gheorghitza Muitza, vedeti ca incepe distractia nationala, deci intrebarea mare e: Are you ready to rumble, mothafukkers ? Ha ha ha 🙂 Sieg Heil, Sieg Heil, Ciukalaul Not Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger