AcasăCORONAVIRUSScandal din cauza campaniei de vaccinare. Unde şi cum a EŞUAT statul...

Scandal din cauza campaniei de vaccinare. Unde şi cum a EŞUAT statul român

radu tincu Scandal din cauza campaniei de vaccinare. Unde şi cum a EŞUAT statul român

România a reuşit, până acum, să vaccineze peste 4,5 milioane de oameni cu ambele doze de ser anti-Covid. Specialiştii consideră acest număr un eşec. De ce? Pentru că populaţia de la sate şi indecişii, în general, n-au fost convinşi de statul român să se imunizeze.

Dr. Radu Ţincu a subliniat că nu poate fi asumat ca un succes faptul că s-au imunizat cei care oricum voiau s-o facă. În ceea ce privește lipsa de interes a persoanelor la vaccinare în ultima perioadă, medicul Radu Țincu a spus că autoritățile trebuie să regândească strategia de informare.

Medicul a cerut o campanie de informare

În prima etapă nici nu știu dacă era nevoie de o campanie atât de intensă de informare, era un procent de populație care în mod natural s-ar fi vaccinat.

Cred că tocmai acum când au rămas cei împotriva vaccinării și cei indeciși era nevoie de o campanie de informare care să înlăture aceste temeri.

În prima etapă a fost o campanie care a mers foarte bine, nu pentru că ținea de gestionarea campaniei, ci pentru că era dorința de vaccinare. Dacă ne uităm cum a fost organizată, cu centrele de vaccinare, cu modalitatea ușoară e vaccinare, lucrurile au mers bine,

Dar nu a mers bine campania de informare, nu s-a reușit să se aducă la vaccinare persoanele indecise, aici era marea artă a campaniei”, a afirmat medicul de la Spitalul Floreasca.

Ce mesaj trunchiat s-ar fi folosit

Apoi, s-a folosit un mesaj trunchiat, care nu a fost adaptat. Mesajul central este general. Nu toți 20 milioane de oameni îl percep la fel, de aia transferul la autoritățile locale ar fi permis individualizarea mesajului în funcție de particularitățile zonei.

Dacă nu reușește să aducă la vaccinare persoanele indecise și dacă nu atingem pragul de 10 milioane de persoane vaccinate în toamnă, campanie e un eșec.

Nu putem să ne asumăm cei care am comunicat că i-am convins pe cei care erau deja la coadă să se vaccineze. Campania ar fi trebuit să îi aducă pe cei indeciși la vaccinare”, a mai explicat medicul.

El a criticat și partea de informare privind vaccinarea adolescenților între 12 și 15 ani: „Nu am văzut campanie de informare pentru grupa de adolescenți, am aflat că s-a aprobat vaccinarea, dar nu a fost nicio campanie. Este clar că dacă ai rezistență la vaccinarea adulților, reținerea era și mai mare pentru copii”.

author avatar
Andrei Ștefan
315 afisari

7 COMENTARII

  1. & Dacă remarcați faptul că juriști celebri precum Cristian Diaconescu, Victor Ponta, Adrian Năstase, etc. , au lăsat magistratura și s-au apucat de politică, justiția ajungând cum a ajuns să funcționeze, ați putea gândi cum va funcționa medicina după ce Rafila, Străinu-Cercel, Tătaru, etc. s-au făcut și politicieni, ? De exemplu, dacă vaccinul funcționează așa cum descrie Străinu-Cercel și afectează compoziția sângelui, atunci funcționarea vaselor capilare ,responsabile cu transmiterea sângelui, substanțelor hrănitoare, a oxicenului , la celulele din organe, din glande , deci din organisme, deci funcționarea vaselor capilare ar putea fi alterată contribuind la insuficiențe funcționale ale zonelor din organism , organe, glande, unde vasele capilare, a căror funcționare ar fi alterată sunt așezate, vase capilare care ar trebui să funcționeze pentru alimentarea celulelor plasmă, substanțe hrănitoare, oxigen și ar trebui să preia ceea ce celulele eliberează după ce se hrănesc, ? Deci, dacă organismele se hrănesc și cu anticorpii produși de vaccin pentru a nu fi afectată compoziția sângelui care ar putea altera funcționarea vaselor capilare dim organism organe, glande, etc., ?

  2. & Deci, și dacă anticorpii care nu sunt necesari organismelor sunt precum mărfurile de la fabricile ce lucrează pe stoc și nu au cerere pentru marfa produsă, ?

  3. Bai Tincule, bai, incepi sa arati tot mai mult ca un na3z7ist veritabil si serios, asa din poza, ar trebui sa te si imbraci in uniforma aia na7zi9sta, bai tarane !! Cu mutra aia a ta de na5zi9st increzut, ar trebuie totusi sa iti alegi odata stalpul ala din Bukale, ca de lasi totul pe ultimul moment, nu o sa mai ai sansa de a alege, o sa ti se repartizeze ceva prin Ferentari, la cat de idiot util al regimului nou-na6z8ist esti, bai agariciule venit cu pluta pe Dambovita !! 🙂 Mai bine pregateste-te de razboiul care bate la usa peste tot, fa-te un lingau serios langa musulmanul ala de Arahat sa iti gaseasca loc si tie intr-un bunkar din Bukale, ca altfel ai incurcat-o, bai trepadusule mic !! Toti stiu deja ca ce faceti voi, colaboratorii regimului na4z7ist este o declaratie de razboi pe fata propriului popor, tu esti numai in mic si marunt criminal, si vei fi tras la raspundere cand va veni momentul, bai taranokule !! Covid Macht Frei 🙂

  4. Criminalii si naziștii cu vaccinurile vor plăti oricum mai devreme sau mai târziu. Poporul promite asta! Vă găsim si in gaură de şarpe bestii cu fețe de om. Nu aveți dreptul să ne tratați pe toți ca pe niște cobai doar pentru că asa vă dictează ue. Sunteți toți niște criminali ordinari.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger