AcasăCORONAVIRUSS-au sucit! Copiii și tinerii nu trebuie vaccinați anti-Covid

S-au sucit! Copiii și tinerii nu trebuie vaccinați anti-Covid

Recomandarea vaccinului Covid pentru femeile gravide a rămas

Reprezentanții OMS susțin acum că nu ar mai fi nevoie de vaccinarea copiilor și adolescenților sănătoși, după ce a făcut presiuni agresive pentru injectarea acestora. Medicii pediatri spun că vaccinarea copiilor a fost o crimă, care a avut drept consecință o creștere enormă a mortalității în rândul acestpra, precum și o explozie a cazurilor de boli incurabile.

În România, numărul dozelor de vaccin pediatric anti-Covid administrat s-a oprit, de la sfârșitul lunii octombrie 2022, la 19.069. Astfel, 10.089 de copii au primit o doză, iar, dintre aceștia, 8.930 au fost injectați cu a doua doză și doar 50 cu a treia doză. Campania de vaccinare a copiilor nu a încetat în țara noastră, însă părinții au înțeles, în cele din urmă, că trebuie să-i protejeze. Acum OMS spune că nu mai este nevoie de vaccinarea copiilor și adolescenților sănătoși, susținând că aceștia nu mai sunt în pericol. Dar când au fost, vreun moment, în pericol, atâta vreme cât formele grave și mortalitatea cauzată de Covid erau în procente insignifiante la nivel mondial în rândul acestora, și doar în cazurile celor cu comorbidități grave? Reprezentanții OMS au susținut că prima doză şi rapelul sunt sigure şi eficiente pentru copii și adolescenți, recunoscând, totodată, că ei au avut de obicei şi reacţii mai puţin severe la Covid decât adulţii. Însă niciun cuvânt despre reacțiile adverse la vaccinul anti-Covid. Medicii pediatri arată că vaccinarea anti-Covid a copiilor a fost o adevărată crimă. ”OMS este dincolo de orice credibilitate. Vaccinarea anti-Covid a copiilor a însemnat o creștere a mortalității acestora în Europa de 17 ori și astea sunt date oficiale. A însemnat, totodată, o creștere explozivă a sindromului multiinflamator sistemic, față de 2020, când abia au găsit în 80 de spitale câțiva copii cu acest sindrom. Plus miocardite și pericardite la copii, ca să nu mai vorbim de creșteri majore ale cazurilor de aplazie medulară, cu decese la o lună de zile de la diagnosticare”, ne-a declarat medicul pediatru Damian Baciu.

Mortalitatea infantilă, în creștere

Numărul deceselor în rândul nou-născuților din mame vaccinate anti-Covid este în creștere, semnalează dr. Damian Baciu. ”Cu o evoluție normală în timpul sarcinii, acești copii au decedat în primele două zile de la naștere. Încă din primul moment de la naștere, acești copii erau deja în insuficiență respiratorie. Vom vedea, când se vor publica datele, o creștere a mortalității infantile în țara noastră. Din nefericire, se recomandă în continuare vaccinul anti-Covid pentru femeile gravide”, ne-a precizat dr. Damian Baciu. Guvernul a invocat, în îndemnul adresat femeilor gravide de a se vaccina anti-Covid, o declarație a directorului Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, controversatul dr. Anthony Fauci, care a precizat că „lucrurile arată foarte bine pentru asocierea dintre vaccinare și protejarea gravidelor de rezultatele adverse pentru ele și fătul lor.

Creștere explozivă

Potrivit Institutului Johns Hopkins, care este pe primul loc în lume la cercetarea clinică, în Marea Britanie rata de deces la cei 12 milioane de copii era, în cazul infectării cu virusul Covid-19, de 0,002, ne mai spune dr. Damian Baciu. ”Ceea ce s-a întâmplat după introducerea injectării este o catastrofă. Statistica arată un efect advers grav la 800-870 de vaccinați anti-Covid”, a afirmat dr. Damian Baciu. Cazurile de Creutzfeld-Jacob, o boală care afectează sistemul nervos central cu simptome care includ probleme de coordonare și echilibru, tremurături și mișcări necontrolate convulsive, au înregistrat o creștere explozivă. În Franța, de exemplu, care înregistrase în 18 ani un total de 28 de cazuri, după introducerea vaccinării anti-Covid, într-un an s-au raportat 26 de cazuri. ”A fost o diferență între cei diagnosticați anterior cu această boală și cei care au fost diagnosticați după ce s-a început injectarea. La cazurile vechi, de la punerea diagnosticului până la deces treceau ani de zile, la cele recente, însă, media de viață a fost de două-trei luni”, a punctat dr. Damian Baciu.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.