AcasăCORONAVIRUSS-au sucit! Copiii și tinerii nu trebuie vaccinați anti-Covid

S-au sucit! Copiii și tinerii nu trebuie vaccinați anti-Covid

Recomandarea vaccinului Covid pentru femeile gravide a rămas

Reprezentanții OMS susțin acum că nu ar mai fi nevoie de vaccinarea copiilor și adolescenților sănătoși, după ce a făcut presiuni agresive pentru injectarea acestora. Medicii pediatri spun că vaccinarea copiilor a fost o crimă, care a avut drept consecință o creștere enormă a mortalității în rândul acestpra, precum și o explozie a cazurilor de boli incurabile.

În România, numărul dozelor de vaccin pediatric anti-Covid administrat s-a oprit, de la sfârșitul lunii octombrie 2022, la 19.069. Astfel, 10.089 de copii au primit o doză, iar, dintre aceștia, 8.930 au fost injectați cu a doua doză și doar 50 cu a treia doză. Campania de vaccinare a copiilor nu a încetat în țara noastră, însă părinții au înțeles, în cele din urmă, că trebuie să-i protejeze. Acum OMS spune că nu mai este nevoie de vaccinarea copiilor și adolescenților sănătoși, susținând că aceștia nu mai sunt în pericol. Dar când au fost, vreun moment, în pericol, atâta vreme cât formele grave și mortalitatea cauzată de Covid erau în procente insignifiante la nivel mondial în rândul acestora, și doar în cazurile celor cu comorbidități grave? Reprezentanții OMS au susținut că prima doză şi rapelul sunt sigure şi eficiente pentru copii și adolescenți, recunoscând, totodată, că ei au avut de obicei şi reacţii mai puţin severe la Covid decât adulţii. Însă niciun cuvânt despre reacțiile adverse la vaccinul anti-Covid. Medicii pediatri arată că vaccinarea anti-Covid a copiilor a fost o adevărată crimă. ”OMS este dincolo de orice credibilitate. Vaccinarea anti-Covid a copiilor a însemnat o creștere a mortalității acestora în Europa de 17 ori și astea sunt date oficiale. A însemnat, totodată, o creștere explozivă a sindromului multiinflamator sistemic, față de 2020, când abia au găsit în 80 de spitale câțiva copii cu acest sindrom. Plus miocardite și pericardite la copii, ca să nu mai vorbim de creșteri majore ale cazurilor de aplazie medulară, cu decese la o lună de zile de la diagnosticare”, ne-a declarat medicul pediatru Damian Baciu.

Mortalitatea infantilă, în creștere

Numărul deceselor în rândul nou-născuților din mame vaccinate anti-Covid este în creștere, semnalează dr. Damian Baciu. ”Cu o evoluție normală în timpul sarcinii, acești copii au decedat în primele două zile de la naștere. Încă din primul moment de la naștere, acești copii erau deja în insuficiență respiratorie. Vom vedea, când se vor publica datele, o creștere a mortalității infantile în țara noastră. Din nefericire, se recomandă în continuare vaccinul anti-Covid pentru femeile gravide”, ne-a precizat dr. Damian Baciu. Guvernul a invocat, în îndemnul adresat femeilor gravide de a se vaccina anti-Covid, o declarație a directorului Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, controversatul dr. Anthony Fauci, care a precizat că „lucrurile arată foarte bine pentru asocierea dintre vaccinare și protejarea gravidelor de rezultatele adverse pentru ele și fătul lor.

Creștere explozivă

Potrivit Institutului Johns Hopkins, care este pe primul loc în lume la cercetarea clinică, în Marea Britanie rata de deces la cei 12 milioane de copii era, în cazul infectării cu virusul Covid-19, de 0,002, ne mai spune dr. Damian Baciu. ”Ceea ce s-a întâmplat după introducerea injectării este o catastrofă. Statistica arată un efect advers grav la 800-870 de vaccinați anti-Covid”, a afirmat dr. Damian Baciu. Cazurile de Creutzfeld-Jacob, o boală care afectează sistemul nervos central cu simptome care includ probleme de coordonare și echilibru, tremurături și mișcări necontrolate convulsive, au înregistrat o creștere explozivă. În Franța, de exemplu, care înregistrase în 18 ani un total de 28 de cazuri, după introducerea vaccinării anti-Covid, într-un an s-au raportat 26 de cazuri. ”A fost o diferență între cei diagnosticați anterior cu această boală și cei care au fost diagnosticați după ce s-a început injectarea. La cazurile vechi, de la punerea diagnosticului până la deces treceau ani de zile, la cele recente, însă, media de viață a fost de două-trei luni”, a punctat dr. Damian Baciu.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
2.016 afisari

31 COMENTARII

  1. Doamna Caludia Marcu, nu s-a sucit nimeni! Virusul si-a urmat cursul normal si natural de evolutie mutand in variate mai putin periculoase, devenind aproape benign. Scopul virusului in viata este sa traiasca si sa se inmulteasca, nu sa-si taie craca de sub picioare omorandu-si purtatorul! Acum numai persoanele cu un sistem imunitar deficitar sunt la risc si trebuie sa se vaccineze.

    • Deci virusache s-a imblanzit, ca doar nu e prost sa-si „taie craca de sub picioare omorandu-si purtatorul”. Mai era o duduie medic care spunea ca virusii sunt mai inteligenti decat oamenii…. Parca a tunat si v-a adunat!

      • Toxicitatea este a proteinei spike, aia pe care o produce corpul nostru in urma “vaccinarii”. Adica “vaccinul” forteaza corpul sa produca proteina spike toxica, cu efectele binecunoscute.

        • Nelutule, ai grija! Proteina spike este periculoasă numai dacă te așezi pe ea! Simptomele sunt mereu aceleași: mancarimi jenante in jurul anusului! Tratamentul este, desigur, ivermectina -”medicamentul minune anti-COVID”, care trebuie luată in cantități cat mai mari!

    • „Scopul virusului” ?
      Bai nene dar esti praf, virusul nu are scop/vointa. E doar un program de aparare impotriva unui agresor (poluant, patogen).
      Cand ajunge cu forta in gazda gresita datorita unor dementi dupa 10-16 persoane infectate e deja atenuat, modificat de genele gazdelor.
      Exista situatii speciale in cazul virusurilor ARN cand se pot de-atenua pentru scurt timp, asa cum s-a intamplat cu H1N1 in 1977 cand virusul din vaccin a revenit la o forma intiiala.

  2. Cat despre efectele adverse ale vaccinului asupra copiilor si femeilor gravide, sunt minciuni de adormit debilii. Sindromului multiinflamator sistemic este o consecinta a infectiei cu covid, la fel ca si cazurile de miocardita și pericardita. Datele adevarate arata ca riscul de a dezvolata miocardita in primele 28 de zile de la infectia cu covid este de 11 ori mai mare pentru PERSOANELE nevaccinate.

  3. virusii nu sint organisme. nici vii nici moarte. Nu au metabolism. Sint fragente celulare in drum spre reciclare. Ce se poate „salva” se refoloseste, ce nu, se elimina.

    https://duckduckgo.com/?q=viruses+are+not+alive&t=vivaldi&ia=web

    Nu exista nici un virus „izolat” in nici un lablrator din lume. HIV, guvidu…. povesti. TOXICITATEA organismului genereaza „virusi” Daca stilul de viata „toxic” depaseste abilitatea de „detoxifiere; se ajunge la „cancer”. Elimina toxicitatea si „simptomele” dispar. La fel si cancerul. Este tot un simptom ca ceva e mai mult decit organismul poate „duce”.
    Vezi cancer la creier pe partea cea mai folosita de telefon de ex.
    Cititi de 100 de ori mai mult decit scrieti.
    Ignoranta deseminata este revoltatoare.

  4. Căutați emisiunea Frontul de pe TVR1 , acolo explica ei că pandemia COVID a fost de fapt un război psihologic.

  5. De ce mai vorbim de subiectul asta ? asta a fost valabil pina la inceperea razboiului , acum trebuie sa dam bani pentru armament nu pe vaccinuri .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger