AcasăCORONAVIRUSS-ar vaccina antiCovid prefectul Capitalei? Traian Berbeceanu, răspuns categoric

S-ar vaccina antiCovid prefectul Capitalei? Traian Berbeceanu, răspuns categoric

S-ar vaccina antiCovid prefectul Capitalei? Traian Berbeceanu, răspuns categoric (foto: Facebook)

Pe fondul cifrelor îngrijorătoare din ultima perioadă, referitoare la situația cazurilor noi de infectări cu COVID-19 depistate la nivelul Capitalei, prefectul Bucureștilor – care, la rândul său, s-a confruntat cu noul coronavirus – a anunțat că s-ar vaccina antiCovid.

Mesaje similare au transmis, în ultima perioadă, în contextul discuțiilor apărute pe tema campaniei de vaccinare antiCovid la nivel național, și șeful statului, dar și fostul premier Ludovic Orban, precum și secretarul de stat Raed Arafat, toți declarându-se dispuși să se vaccineze public, cât să transmită un mesaj cât mai convingător oamenilor, mai ales pe fondul comentariilor ce denotau neîncredere în vaccinul împotriva noului coronavirus.

„În mod categoric m-aș vaccina când voi putea face lucrul acesta. (…) Prefectura împreună cu DSP și cu primăriile de sector am identificat spații unde se vor efectua campaniile de vaccinare. Suntem pregătiți pentru luna ianuarie să oferim condiții pentru vaccinare pentru toți bucureștenii”, a declarat Berbeceanu, sâmbătă, într-o emisiune TV, citat de realitatea.net.

Ce spune despre restricții

Pe de altă parte, Berbeceanu a făcut referire, vineri seară, la un alt post TV, la restricțiile valabile deja, în lupta care se duce în încercarea de a se limita pe cât posibil răspândirea noului coronavirus. ”Eu cred că restricțiile care se află în vigoare și care au fost stabilite de către specialiști (…) sunt suficiente la acest moment. Și v-am spus, vom direcționa toate resursele umane și logistice în acest sens, pentru respectarea măsurilor aflate în vigoare.

Chiar la întâlnirile pe care le-am avut în cursul zile de azi cu retailerii și cu administratorii marilor complexe comerciale de pe raza Bucureștiului și părerea lor au fost că au observat o relaxare a populației în ceea ce privește respectarea măsurilor, respectarea distanțării fizice la casele de marcat și în interiorul spațiilor comerciale, portul necorespunzător al măștii de protecție în destul de multe cazuri. Tocmai aici dorim să intervenim”, a punctat Berbeceanu, la postul B1TV.

Prefectul Capitalei a avut COVID

”Sunt ok, am fost testat negativ și nu am avut niciun fel de simptome. Abia aștept să mă întorc la serviciu, alături de colegii mei! Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune, mi-au prins tare bine și vi le întorc înzecit! ”, transmitea Berbeceanu, pe Facebook, într-un mesaj postat pe 4 decembrie.

La finele lunii noiembrie, s-a aflat că prefectul Capitalei fusese depistat cu COVID- DETALII AICI.

279 afisari

1 COMENTARIU

  1. Berbeceanu vaccinat cu toata familia si in vazul intregii tari. Haide, curajosul lui peste prajit…ca tot ai scapat Bucurestiul de infractori si interlopi, si luat parte la funeraliile nationale ale duduienilor…hai, curajosul maichii, baga-ti neamu la tevel si vaccinati-va ..prima data copiii, ca dovada ca aveti incredere in vaccin, apoi mamele si apoi curajosul lui peste, Berbeceanu. Poate te scapa de puscarie…ca la cate invarteli tot faci sa scapi, ca maine te aduc legat de la Nadlag, curajosule! Mai bine vaccinat …SI TINE GURA INCHISA SA DAI SFATURI DESPRE VACCIN, PANA NU ITI VEDEM COPIII VACCINATI SI PE MUMA TA! Ca despre curajul tau..fuga de puscarie e dovada clara…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger