AcasăCORONAVIRUSS-a întors Inchiziția. De ce tac oamenii de știință?

S-a întors Inchiziția. De ce tac oamenii de știință?

Prof. dr. Virgil Păunescu, pus la zid pentru opiniile științifice referitoare la vaccinul anti-Covid

Cine pune la îndoială sau îndrăznește să dezbată pandemia și vaccinarea anti-Covid este pus imediat la zid, discreditat și linșat profesional. S-a întâmplat cu prof. dr. Leon Zăgrean și se întâmplă acum cu prof. dr. Virgil Păunescu. Inchiziția s-a întors în forță și aproape că nici nu mai pare atât de condamnabilă lașitatea oamenilor de știință, care tac asurzitor. Dar dacă ei tac, noi în cine să mai credem?

Foarte mulți oameni s-au arătat dezamăgiți de prestația prof. dr. Virgil Păunescu, chemat în emisiunea acelui Tudor Barbu, de la B1Tv, ca să fie anchetat (mai rău ca la Procuratură). Sincer, nu înțeleg de ce s-a dus acolo, poate a fost ademenit, poate a fost forțat, nu știu. Recunosc că nu am avut puterea să mă uit până la capăt, pentru că mi se ridicase tensiunea văzând agresivitatea anchetatorului.

Introducerea lui Tudor Barbu a fost foarte elocventă: ”Dacă nu este adevărat ce ați afirmat (în ziarul Național, că a tot refuzat individul să pronunțe sursa) sunteți în zona penală pentru că luptați împotriva celor care combat pandemia, adică cei care se opun vaccinării, cei care au interesul ca pandemia să meargă mai departe și vaccinarea să se oprească. Este real ceea ce ați spus (că vaccinul anti-Covid creează dependență)?”. Răspunsul prof. dr. Virgil Păunescu: ”Din punct de vedere imunologic, da”. Puțin descumpănit, Tudor Barbu, de la B1Tv, a continuat, evitând, cu la fel de multă nerușinare, să citeze sursa: ”Imunitatea celulară, bazată pe limfocitele T, este anihilată și înlocuită cu imunitatea bazată pe anticorpi, care durează doar 6 luni. Este adevărat?”. Din nou, răspunsul prof. dr. Virgil Păunescu a venit scurt: ”Este arhicunoscută povestea asta, dacă aflați prima oară de la mine ar fi foarte trist”. Restul emisiunii, din puținul pe care l-am putut suporta, a fost doar o insistență a lui Tudor Barbu de a-l incrimina pe profesor și, absolut de înțeles, o încercare de damage control a prof. dr. Virgil Păunescu, care a recomandat vaccinarea, până la apariția generației a doua de vaccinuri, mai bună. Un fel de cine are ochi să vadă, urechi să audă și minte să înțeleagă.

Alien Registration Act

Cine a auzit de Alien Registration Act, dat în SUA în 1940, pata de rușine a vânătorii de comuniști, poate face cu ușurință paralela cu ceea ce se întâmplă acum. Cei care se încumetă să pună întrebări la adresa vaccinurilor anti-Covid sunt etichetați direct ca antivacciniști și imediat se pune placa vaccinului antigripal sau a celui împotriva variolei etc, care, nu-i așa, tot vaccinuri sunt. Mai mult, cine îndrăznește să nu se supună vaccinării este transformat în dușmanul de moarte al celor care vor să pună capăt pandemiei, care pandemie zburdă nestingherită tocmai în țările cele mai vaccinate și a dispărut de mult din statele sărace, care nu au avut banii lui Florin Cîțu, să cumpere 120 milioane de doze. Cine nu se vaccinează este doar un idiot conspiraționist, care crede că știe el mai multe decât medicii și cercetătorii. Păi aici este marea problemă. Au fost atât de multe somități la nivel mondial în domeniile imunologiei și virusologiei, care au criticat această primă generație de vaccinuri, încât propaganda asta cu conspiraționiștii nu mai stă în picioare. Cu toate eforturile de a cenzura orice opinie contrară, informațiile din spațiul virtual au ajuns la oameni, că ăsta e internetul, funcționează în toate sensurile.

Nu vă mai ascundeți după perdea!

Vorbind despre dependență și schimbarea imunității, prof.dr. Virgil Păunescu și-a asumat un risc, pentru că represaliile au fost extrem de dure. Însă vremurile pe care le trăim și pericolul de a ne pierde drepturile, sănătatea și chiar viața ar trebui să-i oblige și pe ceilalți mari oameni de știință, pe care România încă îi are, să facă un pas în față. Ce puteți pierde mai mult decât pierdeți deja acum și, mai mult, decât pierdem cu toții? Istoria (dacă va mai fi vreo istorie) vă va reține pitiți, jenant, după perdea, și pășind tiptil, să nu deranjați sistemul și să nu vă pierdeți privilegiile efemere. Un medic, chiar profesor universitar de valoare, îmi spunea recent că se teme să vorbească pentru că cei care ne conduc sunt foarte agresivi și că-și va pierde locul de muncă acum, când mai are vreo trei ani până la pensie. Și probabil că avea dreptate. Criza de medici nu înseamnă nimic pentru sistem, îi vor da afară fără să clipească. În fond, doar nu-și închipuie cineva că Guvernului îi pasă de sănătatea noastră.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
7.062 afisari

76 COMENTARII

  1. Claudia , profesorul doctor Virgil Paunescu , a spus clar ca vaccinarea este singura posibilitate impotriva virusului , singura solutie , chiar daca ar putea da dependenta , alta solutie nu exista ca sa scapi cu viata . Nu a recomandat nici Invercmentina , nici Arbidolul , a recomandat VACCINAREA si a specificat ca afirmatiile din National au fost scoase din context . „Deranjand sistemul” , sicanandu-l si cramponandu-ne la infinit , ce punem in loc , ai vreo solutie miraculoasa ? Inversunarea cu care te opui vaccinarii ( desi pana si in Rusia si China s-a ajuns la concluzia ca este singura modalitate de a combate virusul ) , surprinde si denota acelasi procedeu de Gica contra . Qui prodest ? In afara de site-urile conspirationiste si antivacciniste , ce mai citesti ? Uite , iti recomand un articol din Contributors.ro , scris de Mihai Maci in 12 noiembrie 2021 : ” PUTINA STIINTA NE INDEPARTEAZA DE DUMNEZEU ; ( MAI ) MULTA STIINTA NE APROPIE DE EL ” ( Pasteur ) .

    • Nu stiu ce a spus Virgil Păunescu, nu am urmărit emisiunea cu pricina, în schimb am urmărit alte opinii, alte voci avizate, de pe toate meridianele. STOP sclaviei farsei Covid, STOP vaccinurilor nazistoide!

      • Crezi tu ca e farsa Covid , pana te trezesti cu vata-n nas . Asa credea si bietul Dragos Petre Dumitriu …

        • Farsă, în sensul în care se manipulează, se minte draci, cu date si informatii apocaliptice, ca să devii un sclavete jalnic. Farsă, adică pretext. Te-am lămurit?

        • Mai e un pagal pro cobai, unu’ Pătrășcănoiu care lua la mișto anti-cobaii, ironizându-i chiar, că originea cuvântului „anti-vaxx” e cu siguranță dacică… Iar acum caută pe google originea cuvântului „copârșeu”… 😂 😂

      • A propus anticorpi monoclonali, antivirale si a avut dreptate, deja intra pe piata generatia a doua de vaccinuri care sustin imunitatea de lunga durata, bazata pe limfocitele T. si nu imunitatea artificiala a vaccinurilor actuale, bazata pe anticorpi si care durează doar 6 luni.

    • Placa asta era prin decembrie anul trecut, cand nu se stia daca aceste terapii genetice vor functiona. Acum se stie bine ca nu functioneaza, motiv pentru care cu totii stam ca prostii cu mastile pe figura. Dr. Virgil Popescu se referea probabil la vaccinurile dansului, ca altele eficiente nu mai cunoastem. Trezirea!!!!

    • A spus si cu ce vaccin este vaccinata? Probabil ca foloseste acel vaccin pe care l-a propus guvernului anul trecut, iar guvernul l-a sfidat…pentru ca nu era profitabil. Trezirea!

  2. Doamna Marcu, din nou, prea puțin de ajuns, Sărut mâna.
    Avem nevoie de jurnaliști ca dvs., reușiți să luminați în întunericul scârbos al unei prese aservite, vândute și trădătoare.

    România Unită
    http://www.romaniaunita.ro

    Suntem Poporul Român și ne luăm Țara înapoi!

    • Aoleo , sunteti poporul ? RISE PROJECT , 9.12.2016 : ” PARTIDUL ROMANIA UNITA PRIN MITA „.

        • Orice lege nedreaptă trebuie încălcată (am uitat cine-a zis-o).
          „Avem toleranță zero pentru:
          – orice este ilegal, conform legislației României;”

        • regret sa va dezamagesc dar romania nu afost si nu va fi niciodata unita. candva am crezut si eu mitul acesta dar intre timp am mai imbatrinit.
          retineti va rog ca miorita nu este o balada ci un avertisment.

      • Sugiuk, te-ai vaccinat recent? Ai stat în casă să iti îngrijești sănătatea șubredă? Cred că ar trebui să vezi un doctor. După cum te manifesti ceata de pe creieri este din ce in ce mai densă. Ai grije de tine. Ăștia care comentează pe aici nu vor să recunoască dar le-ar lipsi nebunul din gara Tiraspol. Nu uita boosterul, 4,5 si care or mai fi.

        • Popou , m-am vaccinat cu mitilic zilnic , am o damigeana plina cu ser de samagoanca , dupa ce termini lucrarea la cretu , treci sa-ti injecteji un toi , am sa-ti ungi si anusul …

  3. Cititi mai intai articolul din ,,National” din 11.11.2021 si apoi bateti campii. ,,BOMBĂ! Vaccinul anti-Covid schimbă imunitatea și creează dependență”. Este esenta a tot ceea ce se intampla cu privire la aceasta campanie malefica de vaccinare. Pentru cine are ochi sa vada si minte sa inteleaga.

  4. Bolsevismul tot asa s a instaurat cu discreditarea si eliminarea elitelor si promovarea cozilor de topor inculte!!!

  5. @ De exemplu, de când se vaccinează anti TBC, deci BCG, au fost și cazuri de TBC pentru spitalele cu profil TBC, ?

  6. & Bă, ce au devenit bă televiziunile, cabinete medicale , realizatorii TV „experți” de medicină și politicienii decidenți în spețe medicale, ?

  7. Daca un semi analfabet ,cu permisul suspendat pentru consum de alcool ,a ajuns sa judece unul din putinii oamenii de valoare pe care ii mai are blestemata asta de tara inseamna ca ne-am intors la vremurile Anei Puker si Dej.De fapt mai toata presa audio vizuala e plina de prieteni cu paharul sau foste muncitoare prin bordelurile lumii „libere” .Cat priveste slugile platite cu ziua de catre mafia vaccinista incepe sa imi fie mila de ele.Muti dintre ei nu vor avea nici macar un mormant.

    • „Unul dintre putinii oameni de valoare pe care ii mai are blestemata asta de tara?” Cretinule, tara e blestemata ca are dobitoci de alde tine! Cum de ai bani de net este un mister pt mine! Prostule care esti tu prost: panarama aia a cerut bani pt o fantasmagorica cercetare -condusa, desigur, de marele dobitoc- la nivelul din Germania! Apoi a inceput sa urle ca nu i se dau bani! intr-un final apoteotic s-a injectat cu un asa-zis vaccin, cica inventat de el personal si ce sa vezi? La vreo 10 zile de la „vaccinare” s-a imbolnavit de covid!!! Spor sa ai spre locul ala fara intristare….

      • Da, i s-a refuzat de catre Romania subventionarea cercetarilor cu o suma infima la nivel de tara, pentru ca omul sa ajunga pana la urma sa isi finanteze si eventual sa finalizeze cercetarile in favoarea unei alte tari, mai interesata decat Romania de a dezvolta o solutie impotriva Covid. Noi am gasit miliarde de euro sa aruncam pe 120 de milioane de “vaccinuri”, dar nu am gasit cateva milioane de euro ca sa dezvoltam o solutie la noi in tara, pana la urma sa dezvoltam Romania. Este ca si la armament: cumparam ruginituri la mana a 3-a cu miliarde in loc sa construim ceva nou in tara, eventual sa mai si vindem. Daca poti sa intelegi, dar ma indoiesc.

        • Alt neterminat cu un neuron stingher ma intreaba daca pot sa inteleg ceva idiotenii! Ia zi, geniule, care este tara aia minunata care arunca cu bani intr-un looser covidat dupa ce si-a injectat un vaccin propriu? Si nu e treaba ta ce face guvernul votat de niste indivizi! Important este ca un ins nerelevant ca tine primeste vaccinul moca! Si comparatia cu armamentul…Tache se tavaleste de ras cand vede ce epigoni are!

  8. & Deci, profesorul Păunescu a zis că la COVID e cu deficite de energie că se intervine cu proteine, ?

  9. Tudor Barbu a devenit un gunoi imputit de cand mananca fecale pe bani in siajul PNL … Mi-am schimbat parerea despre el inca de cand manip’ula impreuna cu Tudorel Butoi pe problema crimelor de la Caracal…

  10. @ Învață ăștia din mass-media cu Helvig cum se făceau anchetele la Inchiziție și la alte structuri de securitate, ?

  11. Vaccinul ARN nu este tot una cu celelalte vaccinuri ( BCG , antipolio , antitetanic , antirujeolic , antidifteric , antiurlian , antimeningococic , antipneumococic, antipertusis ) . Poate, totusi, un profesor eminent , ca de exemplu Streinu Cercel sau Rafila , aliniati ideii de vaccinare anticovid cu orice pret , va explica , o data pentru totdeauna , ca sunt lucruri diferite , ca si cum ai vorbi despre masini de cusut si despre varza murata . Nu inseamna ca daca nu vrei sa ti se inoculeze un vaccin ARN esti „contra vaccinarii” . Va explica cum vaccinul ARN este un vaccin experimental pina in 2023 , va explica ca este dreptul fiecaruia sa participe la acest experiment prin vaccinare sau nu . Profesorul Paunescu este un geniu , fragil si neputincios in fata unei contre de mahala bine ticluite . Nu dezarmati stimata doamna Marcu , suntem cu dumneavoastra .

  12. & O evaluare a ,,balanțelor energetice”, pe localități, cum se mai exprima Adrian Năstase, că Ceaușescu mai oprea și furnizarea de energie, USR propinând chiar și renunțarea la iluminatul festiv de sărbători în condițiile actuale, ?

  13. George Simion al Austriei ( Herbert Kickl ) s-a infectat cu COVID-19. Un test PCR efectuat ieri a iesit pozitiv .

  14. @ Vaccinarea este precum inflația, precum criza, cu corupți, cu vaccinați, că s-a vorbit așa de mult despre vaccinare și viruși că va urma probabil și „devalorizarea” și reducerea vaccinării că despre viruși s-au făcut multe vaccinuri, fără a se fi explicat și cum de apar când e cu crize, cu corupție, cu furturi, cu îndatorări, etc. ,?

  15. & Dom’ profesor Păunescu zice că a simțit și nevoia și responsabilitatea să se vaccineze, deși știe și ceea ce a făcut public despre vaccinuri, ?

  16. @ În privința aspectelor imunologice domnul profesor Păunescu zice că dorește să mențină „șandramaua vaccinării”, însă probabil că nu va rămâne în aceeași parametrii precum cei actuali, iar pe termen mediu și lung practicile anterioare arată că vaccinarea nu înlocuiește și nu ține loc de viață sănătoasă, ?

  17. Bai ăștia cu stiinta în mâna. Țineți-o bine de cap sa nu explodeze precum bomba atomica (sic) care tot cu foarte multa știință a fost făcută. Firea și familia ei care au făcut si al treilea „vaccin” au scapat de Covid cu antivirale. Ce făceau dacă nu le aveau! Mureau! Sunteți nebuni sa faceți terapie genica cu seruri experimentale? cum spunea un director de la Bayer. Și mai injectați și copii, nenorociților. Texasul și Florida, cele mai nevaccinata state americane dar și cele mai libere de Covid. Pana și orbii vad farsa Covid +”vaxxan”. Ați umplut într-un timp spitalele cu asimptomatici după care Fauci v-a spus ca termenul a fost o greșeală de editare, ca era prea obosit când a greșit cuvântul SIMPTOMATIC. IDIOȚILOR, SPALATILOR PE CREIERE. Cronicii externați și apoi morți, sa faceți loc în spitale „asimptomaticilor” adică oamenilor sănătoși, cine răspunde pentru ei?ABERANTILOR!

    • Sa dau și răspunsul la întrebare. Tac pentru ca foarte putini oameni de știință sunt și valori. Vorbesc numai cei care nu au fost cumpărați de Big Pfarma. Cei care au pus botul la mita, la chiolhanuri și distracții plătite de Big Pharma, acum tac. Nu sunt valori, sunt niște animale cumpărate în viu, cum se spune. Alți oameni de știință sunt intimidati sau fricoși. Numai valorile au curajul sa spună adevărul cu orice preț. D-aia sunt atat de putini!

  18. Vaccinatii cred in minciuna omului, nevaccinatii cred in Dumnezeu. Vaccinatii s-au pecetluit cu stampila lui Bill Gates si Soros…este explicabil de ce latra fara noima. Nevaccinatii sunt oameni care isi asuma destinul in fata lui Dumnezeu cu tot ceea ce inseamna asta. Vaccinatii sunt niste fricosi si lasi buni de gura cu suflete golite de Dumnezeu….RULETA RUSEASCA…SPOR CELOR CURAJOSI!

  19. Sunt Gica contra sistemului aka Kostea Sugiuk Tiraspol , scot din joben pseudonime ca sa ametesc prostii , nu sunt nici un ” Ion Romanul „, sunt CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL !

  20. Bai, voi credrti c pe multi ii mai intereseaza subiectul de Plandemie dementa, cand razboiul nuclear bate la usa ? Nu e ca si cum US of A o sa si intrebe Europa de kakat daca e de acord sa atace Rusia sau China !! E clar ca astia din Europa vor fi numai niste cobai spectatori, care se vor manca intre ei, la propriu, dupa prima iarna nucleara !! Mult respect, dmon profesor Paunescu, tocmai le-ati dat o ditamai pwula in gura la toti astia ca Arahat, Gheorghitza Muitza si Nelu Talharu, plus Rafiloiul sekurist !!

  21. La ora 1:11 trecute fix , un navetist de Rabnita care a pierdut trenul , mi-a altoit o ditamai pwula in gura de mi-a spart placile dentare . I-am cerut despagubiri si m-a blagoslovit si cu niste suturi in cur . N-.am curaj sa-l reclam la meletia garii , sunt cunoscut ca un cal breaz , figurez in evidenta sugacilor ….

  22. Proasta e ma-ta ca nu te-a aruncat la caini cand te-a nascut,boule.Macar omul asta incearca ceva,cu mai mult sau mai putin succes,fata de cretinii pe care ii pupitu cur a caror singura munca „stiintifica” este sa iasa in presa si sa ameninte oamenii cu moartea.Tocmai prietenul tau ,limbricul , a facut-o din nou.Iti doresc sa ramaneti imporeuna doar voi sa sapati morminte pentru toti in pamantul inghetat.Dobitocilor.

    • Vezi ca acum este legal sa spui ” sa-l fuuut pe mata”! Din doi retardati beti ai aparut si tu, biata jigodie jegoasa! Spor la suuupt!

  23. Daca Tudor Barbu mai avea inca un pic de credit prin emisiunile lui, dupa acea emisiune in care si-a dat arama pe fata, nu mai are. Este prea greu pentru el sa inteleaga faptul ca boala Covid poate fi prevenita si tratata cu medicamente ieftine in locul acelui “vaccin” nesigur.

    • Felicitari , Tudor Barbu ! OED ! Sa nu pomenesti nimic de Claudia Marcu , cea care insaileaza articole scotand fraze din context ? Mare curaj ai avut …!

  24. Am patit si io ce a patit Nicusor Ponta la 1:11 ……..hihihihihihihihi

  25. „În perioada 2000-2004, [nm Tudor Barbu] a urmat cursurile Colegiului de Siguranță Națională, sub egida Serviciului Român de Informații. ”

  26. CE-AM VOTAT ASTA AVEM : NISTE GASTI DE DERBEDEI ,CLANURI MAFIOTE ,TRADATORI ,TRAFICANTI ,LEPRE !,IAR CHESTIA MULT LATRATA DESPRE: DEMOCRATIE, LIBERTATE, DREPTURI
    ESTE TOT MAI VIZIBILA PE ZI CE TRECE, VEZI :CIOMAGEALA CAND SE IESE IN STRADA !;VEZI PENSIA DIN CARE TI SE FURA SISTEMATIC DESI AI PLATIT O VIATA ,VEZI SPECIALII CARE -S FORTA COERCITIVA SI BAZA PUTERII PE CARE SE SPRIJINA SISTEMUL CORUPT ROMANESC.
    SA PUI PUMNUL IN GURA !,SA -I REDUCI LA TACERE PE CEI CARE STIU ,PE CEI CARE INTELEG ,PE CEI CARE AU MUNCIT O VIATA ,PE CEI CARE SI-AU DOVEDIT COMPETENTA, ASTA-I
    DICTATURA PROSTIEI !,DICTATURA INCOMPETENTEI ,DICTATURA IRESPONSABILITATII ,DICTATURA CORUPTIEI .
    TOATA ACEASTA LEPRA GENERALIZATA ,ACEASTA CANGRENA A SOCIETATII ROMANESTI A REZULTAT DATORITA NOUA CELOR CARE AM CREZUT 32 DE ANI CA MRGE SI ASA !!,
    UNDE AM AJUNS ??,SUNTETI MULTUMITI ??.

    • Eu m-am vaccinat , am facut niste solzi la cur , mi-au crescut doua coarne si behai in tufisurile din spatele garii Tiraspol in pozitia capra .

  27. Comisarul . ro , astazi , 16 Nov.2021 , ora 09:27 : ” ANTIVACCINISTII CARE S-AU INOCULAT CONTRA COVID INCEARCA SA „ANULEZE” VACCINUL FACAND BAI CU BORAX „.

  28. Felicitări pentru articol Claudia!
    Tudor Barbu e trompeta vaccinarii, latră,,la greu,, precum colegii b1 tv și restul presei plătită cu bani grei. Respect domnului profesor Păunescu. Azi dacă gândești și ai altă opinie ești pus la zid și marginalizat. Derbedeilor

  29. Claudia , nu sunt nici un ” Teo ” , sunt panarama de troll stalinist CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL zis KOSTEA AMORE SUGIUK , ti-am luat apararea pentru ca asa mi-a ordonat Raionu , pretenu la nevoie se cunoaste …

    • Securistul manactor de fecale Tudor Barbu sustinut de securistul mancator de fecale Costea Cac’atovici.

    • Securistul mancator de fecale Tudor Barbu sustinut de securistul mancator de fecale Costea Cac’atovici.

      • Sunt securistul mancator de fecale Costea Cac atovici , alis CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , dau cu mociu in subsolul cladirii de pe str.Manoilov 42 Tiraspol si halesc k.kat in National .

        • Recunosc , eu sunt Kostantin Moldovean Tiraspol , ala de i-am ciordit curcanii din cotet impegatului din gara Tiraspol .

  30. Pentru @Vaccinus:
    Terminatule care esti tu terminat, tara aia este Germania. Tu insa o sa iti sustii in continuare parerile tale impotriva Romaniei pentru ca esti doar un nemernic de tradator!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger