AcasăCORONAVIRUSS-a întâmplat la un centru de vaccinare din sectorul 4! Străbunica în...

S-a întâmplat la un centru de vaccinare din sectorul 4! Străbunica în vârstă de 105 ani a primit flori, după rapel – FOTO/VIDEO

foto: facebook/RO Vaccinare

La Centrul de vaccinare de la Palatul Național al Copiilor a venit, în această ultima zi a săptămânii, o femeie cu o vârstă venerabilă.

Având alături nepoata, dar și strănepotul, Zoea Baltag a ajuns la centrul de vaccinare din sectorul 4 pentru a primi a doua doză de vaccin PfizerBioNTech împotriva COVID-19, așadar rapelul. Conform datelor făcute publice pe pagina de Facebook RO Vaccinare, femeia în vârstă de 105 ani a povestit că ”nu a avut reacții adverse după prima doză, iar administrarea celei de a doua doze a decurs foarte bine: „Nu, n-am avut nimic. Nici n-am simțit că am făcut vaccinul”. ”

foto: facebook/RO Vaccinare

Pe lângă vaccinul antiCovid, străbunica a primit și un buchet de trandafiri ro, dar și o distincție din partea Primăriei Sectorului 4, instituția condusă de către daniel Băluță. Totul, ”pentru curajul de a înfrunta pandemia SARS-CoV-2 prin vaccinare, oferind astfel un exemplu tinerelor generații”.

Conform celor mai recente date făcute publice de autorități, sâmbătă după-amiază, pe aceeași pagină de Facebook, cu privire la numărul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19, situația arată astfel:
1. Număr de doze administrate de vaccin împotriva COVID-19 (în ultimele 24 de ore): 58.547, la un număr de 58.547 persoane din care:
– 26.852 persoane vaccinate cu 1 doză;
– 31.695 persoane vaccinate cu 2 doze.
2. Număr total de doze administrate de vaccin împotriva COVID-19 (începând cu data de 27 decembrie 2020): 2.858.442, la un număr de 1.914.884 persoane din care:
– 971.326 persoane vaccinate cu 1 doză;
– 943.558 persoane vaccinate cu 2 doze.

248 afisari

2 COMENTARII

  1. Bine, bine bunica dar cu tinerii ce faceti ii ingropati de vii in case??? Sunteti normali? Cu generatiile viitoare ce se intampla? Ii terorizati ca moare bunica la 105 ani si le lipiti de creier ca ei au omorat-o? Credeti ca este corecta abordarea?? Dumnezeule mare!

  2. Multi cred deja ca bunica asta si-o va lua in urmatorii 4-5 ani, daca va fi in viata pana atunci 🙂 Gata, s-a terminat si cu democratia in Europa, oricum era over-rated, dar ar trebui sa vedeti cat se poate de rapid serialul nemtesc Tribes of Europa, acesta e viitorul vostru 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger