AcasăCORONAVIRUSS-a închis! Restricțiile COVID nu ocolesc nici cea mai tare destinație de...

S-a închis! Restricțiile COVID nu ocolesc nici cea mai tare destinație de fițe din Grecia!

Dacă până de curând pe plajele din Mykonos, insulă celebră pentru petrecerile de fițe, domneau relaxarea, răsfățul și bunadispoziție, mai nou lucrurile par să ia o cu totul altă turnură, semn că grijile legate de pandemia de coronavirus nu îi ocolesc nici pe milionari!

E alertă în rândul petrecăreților cu dare de mână care obișnuiau să se bucure de vară și de tot ce înseamnă distracție, chiar și în această perioadă în care restricțiile au dat serioase bătăi de cap proprietarilor de restaurante și de terase din întreaga lume.

S-a aflat că un celebru bar din Mykonos a fost închis, după ce nu mai puțin de șapte angajați au fost depistați cu noul coronavirus. Este vorba despre Alemagou, una dintre destinațiile favorite ale milionarilor dornici de o petrecere cu ștaif pe plajă.

Despre barul în cauză se aflase, în iunie, că fusese ”taxat” de autorități, după ce milionarii participaseră la o mega-petrecere unde nu doar distracția, cât ai ales aglomerația au fost la ele acasă. La acel moment, patronii barului de pe plajă au primit o amendă de 20.000 de euro pentru nerespectarea regulilor impuse în timpul pandemiei, nota presa britanică. Imaginile surprinse în cunoscuta destinație de petrecere au stat mărturie pentru atmosfera mai mult decât prietenoasă!

De altfel, s-a aflat că în Mykonos au început să se aplice tot mai serios restricțiile ce țin de limitarea răspândirii COVID-19. La mese nu mai stau mai mult de patru persoane, se pune accent pe distanțarea fizică, iar restaurantele și cluburile nu scapă de o măsură care se aplică și în cazul altor destinații de vacanță, mai puțin luxoase – și anume vor fi închise la ora 23.

Semn că, ușor, ușor, stațiunea milionarilor trage obloanele. Mykonos limitează petrecerile unde erau date uitării normele de siguranță, pentru că, nu-i așa, noul coronavirus nu ocolește nici destinațiile de lux!

author avatar
Andrei Coman
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger