AcasăCORONAVIRUSS-a dat ordinul la nivel mondial. Gata cu restricțiile!

S-a dat ordinul la nivel mondial. Gata cu restricțiile!

Se pregătește încheierea oficială a pandemiei

Deși zilele acestea se înregistrează recorduri absolute de cazuri Covid, ordinul dat la nivel mondial a fost de încetare a restricțiilor. Așa cum anticipam, în ciuda zecilor de milioane de teste pozitive din toată lumea, numărul extrem de scăzut al spitalizărilor și al deceselor a grăbit momentul încheierii pandemiei. Rând pe rând, autoritățile și experții anunță că noul coronavirus nu mai reprezintă un pericol pentru populație.

Semnalul de încheiere a pandemiei a fost deja dat pe plan mondial. Deși unele țări vor aștepta încheierea acestui ultim val, startul a fost furat de state precum Marea Britanie, Suedia și Italia, care renunță, treptat, la toate restricțiile.

Dintre acestea, Suedia s-a remarcat printr-o măsură radicală, anunțând că nu le va mai solicita călătorilor să prezinte un test negativ la coronavirus înainte de a intra pe teritoriul ţării. Guvernul suedez a transmis, oficial, că niciun călător nu mai este considerat ca reprezentând un risc deosebit de a afecta răspândirea Omicron în Suedia, deși țara se confruntă în ultima perioadă cu un număr extrem de mare de cazuri Covid. Decizia suedezilor confirmă, de fapt, ceea ce Agenția Europeană a Medicamentului și Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor au ezitat să confirme, faptul că ultimul val al Omicronului nu mai produce spitalizări și decese semnificative nici în rândul vaccinaților, nici în cel al nevaccinaților.

Bătălia pentru a forța, pe ultima sută de metri, cât mai multe vaccinări se duce însă în câteva state, dintre acestea detașându-se, deloc surprinzător, Austria, care a impus vaccinarea obligatorie a persoanelor cu vârste de peste 18 ani, sub amenințarea unor amenzi uriașe, stârnind proteste de stradă masive. Însă, la nivel mondial, cu toate amenințările și restricțiile impuse, numărul de persoane vaccinate nu a reușit să mai crească în ultimele două luni. Dar, până în acest moment, jumătate din populația globului a fost vaccinată, semn că planul pentru această etapă a fost îndeplinit.

Pfizer ne dă voie să ne reluăm viața normală

Directorul executiv al Pfizer, compania cu cele mai mari profituri din ultimul an, a transmis că acesta este ultimul val de restricții și că, în curând, ne vom putea întoarce la viața normală. Acesta a admis că virusul va continua să circule ani de zile și că este important ca oamenii să primească cele trei doze ale schemei vaccinului Pfizer. Totodată, șeful Pfizer a afirmat că va fi, probabil, nevoie de boostere anuale, iar persoanele imunocompromise ar putea fi injectate la fiecare patru luni, semn că afacerea trebuie să continue. Acesta a îndemnat părinții să-și vaccineze copiii pentru a-i proteja (?), arătând că eficacitatea vaccinului Pfizer în rândul acestora este nu bună, ci ”foarte, foarte, foarte bună”. „Vom putea în curând să ne reluăm o viață normală. Suntem bine poziționați pentru a atinge acest obiectiv în primăvară, mulțumită tuturor uneltelor pe care le avem la dispoziție: testele, vaccinurile foarte eficace și primele tratamente care pot fi administrate acasă”, a declarat Albert Bourla, directorul executiv al Pfizer.

Fauci face un pas înapoi

Controversatul Anthony Fauci, epidemiologul ”șef” al Statelor Unite, a anunțat și el că există posibilitatea ca noul coronavirus să poată fi controlat, la fel ca în cazul valurilor sezoniere de gripă sau ale altor boli respiratorii. Acesta și-a exprimat speranța, în cadrul Forumului de la Davos, că pandemia de coronavirus își va pierde din încărcătura letală şi capacitatea de a genera cazuri grave, cerând, totuși, ca lumea să rămână în alertă.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
16.645 afisari

24 COMENTARII

  1. acum trebuie valuri de procese si despagubiri de miliarde sa le iasa pe nas si pe ochi pofta de a se mai imbogati pe seama oamenilor sarmani , urmat de nurnberg ul final cu ani grei de puscarie pentru ca tot asa ,sa le piara cheful sa mai repete magaria facuta timp de mai bine de doi ani pe care ni i-au mancat din viata

    • Baiul ests că despăgubirile vor fi puse în cîrca noastră. Precum la Resetarea din 1989 tot felul de oameni de-ai sistemului ce, colac peste pupăză, au pus umărul la greu la plandemie vor primii despăgubiri nemeritate.

  2. Sa nu-i uitam pe arahat, hohanis, catu, orban, ciolacu, barna, ciolos si alti neterminati care au terorizat poporul!! Nici pe gadea, badea, CTP, si alti cretini din media!! Astia trebuie hartuiti pe oriunde s ar afla!!

    • Bine zis, acestor borfasi ar trebuii sa li se aplice pedeapsa Maresalului Antonescu [care nu o merita ] !

      • sau trompete jalnice cum am vazut la o emisiune a lui Ciutacu , si pe care nu il inteleg de ce aduce gunoaie gen unul ionas , parca , care cica face sondaje si care se stramba in toate felurile daca aveai indoieli fata de vaccin , sau care radea ca prostul si-si cauta ocupatie ca sa duca in derizoriu o persoana ca becali , pe care il considera inferior asa zisului lui intelect , de fapt un bou platit sa joace teatru pe banii big pharma .o sa zica ca pentru echilibru , cu toate ca nu inteleg de ce pentru echilibru trebuie neaparat un prost gen acest ionas de la care nu auzi nimic sau pieleanu , alt bolovan cu pretentii .

  3. Vise, NU se termina nimic.
    Se trece la urmatoarea faza a PLANULUI.

    Cine poate crede minciunile acestui perciunat?
    Pentru ca el vorbeste din ce l-a invatat tatal minciunii, Mamona la care se inchina.

  4. Șeful OMS avertizează: Această pandemie este departe de a se fi terminat. Este probabil să apară noi variante

    https://blacknews.ro/seful-oms-avertizeaza-aceasta-pandemie-este-departe-de-a-se-fi-terminat-este-probabil-sa-apara-noi-variante/

    Pandemia ”este departe de a se fi terminat”, a avertizat marţi directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), dezaprobând în acelaşi timp ideea că varianta Omicron a coronavirusului este una blândă, relatează AFP, potrivit agerpres.

    • Daca nu se mai „vaccineaza” nimeni e posibil sa nu se mai modifice tulpina covrig. Decanul nostru de varsta, epidemiolog, 90 ani si 2 luni, fost 30 de ani reprez. nostru la oms a afirmat ca NU se fac vaccinari in plina epidemie contra unui virus care isi schimba tulpina. Singurul succes a fost impotriva variolei, al carui virus nu isi schimba tulpina.
      Dar cine sa il asculte? Am plecat de la alfa, apoi beta, s-a ajuns la omicron si alfabetul grecesc mai avea multe litere!
      La nivel global, toate scursorile omenirii au ajuns in varful statelor planetei.

  5. Bi, nu plecati dupa fenta, ca vedeti ca criminalii astia umbla ca sa ii prinda in schema lor criminala si pe cei care chiar mai cred in Dumnezeu, ei nu se multumesc ca au prins toti sobolanii lasi si docili aka vaxxinati in cap multilateral dezvoltati !! Bai, totul e exact cum scrie in Cartea Apocalipsei, odata ce au deschis Cutia Pandorei in 2019 octombrie cu lansarea deliberata a armei biologice chinezesti, astia nu se vor opri deloc !! Acum urmeaza alte plandemii, cea ecologica, cea cu inghetul global, cea cu foametea, si la sfarsit, vine razboiul cel mare !! Nu plecati dupa fenta, ca astia nu sunt prosti, astia sunt niste criminali cu sange rece, toate guvernele sunt in buzunarele lor, asa ca aia e, fiecare e pe cont popriu si scapa numai cine si care poate !! Iar pentru vaxxinatii in cap docili si bine dresati: Multa Sanatate, bai tampitilor, o sa dati cam toti coltul in 2-3 ani !! Sieg Heil, Sieg Heil, Plandemia Not Macht Frei 🙂

    • Acum își vaccinează copiii… sunt atâtea femei tâmpite in jurul meu care își nenorocesc proprii copii…

    • Pai de asta s-a ajuns aici ca „fiecare e pe cont propriu” și mai și crede ca „scapa”Ce amăgire!Dacă nu ar fi pe cont propriu,da ar scspa.Ia sa cautam sa nu mai fim pe cont propriu,ci pe cont comun unii cu alții.

  6. LA Craiova se fac teste PCR pe gratis
    Cu bani atrasi ,bani europeni
    Dar tov Valceanu spune ca e interzis
    Sa cerem bani sa i stresam pe stapani

    La fel maimutza zbarcita ,bolboroseste
    -Nu -i necajiti,nu i agasati pe domni!
    Nu e deajuns ca ne dau miliarde
    Pe care noi nici macar nu i meritam!

  7. Care teste băi descreieraților, alea retrase de CDC care nu sunt relevante si nu fac deosebirea între infecțiile voastre de rahat? După ce ați omorât 60 de mii numai in România si atâtea milioane pe Pământ? După ce Prof. Christian Pierronne spune in Parlamentul din Luxemburg că astea nu sunt vaccinuri, că sunt o batjocură la adresa Stiintei si a Dreptului. Oricine poate fi urmărit penal. Iar Luc Montagnier spune că sunt otrăvuri! Ucid! Eu zic că sunt un atentat la viață, la viața oamenilor. Milioane de oameni uciși, arşi, sufocați, aruncați in saci de plastic negri ca animalele.
    JAVRE ordinare de „eroi” mituiți si isterici, agresivi ce ați avut mass-media mereu de partea voastră. Profitorul ovreu de la pFaizăr, jurmalăii si mahlerele psihopati si psihopate, jigodii in alb care erau pusi si puse pe crime pentru bani. Toți trompetiştii si trompetistele plătiți si plătite gras ca sa mănânce rahat cu polonicul la televiziuni.
    Marele anestezist arahat cu protocolul lui de ucis cu ordin de la OMS.
    Ce spunea tuta de purtătoare de cuvant a criminalului francez? Criminala zice: „vaccinarea ne ajutam sa-i trimitem pe oameni la reanimare (ATI). Ce poate să spună o vacă ordinară!
    PEŞTELE S-A ÎMPUȚIT RĂU! DE LA CAP! CRIMINALII CE AU FĂCUT GENOCIDUL TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ! PENTRU FIECARE SUFLET ÎN PARTE!
    TOT RESPECTUL PENTRU AVOCATUL PIPEREA GHEORGHE, AVOCAT ADRIAN CUCULIS, AVOCAT RADU ELENA, VARUJAN VOSGANIAN, MONICA POP, IULIAN CAPSALI, CORA MUNTEAN, MARIAN GHIȚEANU SI MULȚI MULȚI ALȚII CA EI! CINSTE LOR! EI SUNT EROII!
    AU FOST ALATURI DE POPORUL ROMÂN DE CÂND S-A DECLANŞAT DEMONIADA GLOBALISTA CRIMINALĂ. TOȚI CRIMINALII LUMII PÂNĂ LA ULTIMUL SĂ PLĂTEASCĂ! NOI ROMÂNII SĂ-I PUNEM MAI ÎNTÂI PE CRIMINALII ROMÂNI SĂ PLĂTEASCĂ!
    BESTIILE – „EROII” ÎN ALB!

  8. Nu va lasati pacaliti!

    Urmeaza „pandemia schimbarii climatice” unde toti trebuie sa participe pt „binele comun”.

    Infrastructura s-a creat si urmeaza atacul final al Diavolului prin instaurarea „semnului fiarei” din Apocalipsa 13 care este „odihna sau inchinarea duminicala”.

    Vom fi bombardati de acum incolo cu sfarsitul planetei, schimbare climatica si solutia va fi Sabatul fals adica impunerea odihnei/inchinarii duminicale, o zi normala, pe cand Sabatul adevarat in Biblie este Sambata.

    Cititi cartea Tragedia Veacurilor de Ellen White!

    Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne intareasca pe toti in aceste ultime clipe ale acestui Pamant pana la revenirea Sa pe norii cerului!

    • Stimate ,,anonim,, NU trebuie sa citesti nimic ,ca sa vezi Adevarul Ralitatea pe care o traim !
      – NU vedeti ca, nu mai avem iarna ,asa cum a fost ? Nu vedeti ca ,,vara ,avem temperaturi de nesuportat mai ales in marile orase ? Nu veeti , ca Vremea este ca si Vremurile pe care le traim ? Mai studiati ,terenul .

  9. ,,gazeta ,national ,, un cuib de mincinosi care raspndesc zvonuri mincinoase !
    –-OARE DE CE ,NU VA DUCE CAPUL SA , PREZENTATI ,IDEI ,LUCRURI , REPORTAJE POZITIVE ,CARE SA FIE CONSTRUCTIVE ,EDUCATIVE ,,
    –CAPUL PROST ,GANDESTE NUMAI LUCRURI PROASTE ,!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger