AcasăCORONAVIRUSS-a aflat în urmă cu scurt timp! Patriarhul Daniel a făcut anunțul:...

S-a aflat în urmă cu scurt timp! Patriarhul Daniel a făcut anunțul: s-a vaccinat împotriva COVID! – VIDEO

(sursa foto: Agenția de știri Basilica/Facebook)

S-a aflat! Patriarhul Daniel, înaltul prelat aflat în fruntea Bisericii Ortodoxe Române, a anunțat, miercuri, că s-a vaccinat.

A fost vorba despre un scurt răspuns oferit la întrebările presei, după ce s-a încheiat ședința solemnă de la Parlament, consacrată zilei de 1 decembrie, Ziua Națională a României.

”Sigur, ne-am vaccinat, gata!”, a fost auzit spunând Patriarhul Daniel.

Presa a vrut să afle detalii despre vaccinul împotriva COVID-19 ce i-a fost administrat Prefericitului Părinte Patriarh, însă acesta a ales să nu facă precizări în această privință.

”Toate datele sunt confidențiale”, a susținut Patriarhul Daniel.

Anunțul făcut de Bănescu

Mai mult, precizări pe acest subiect – unul de interes pentru mulți dintre credincioșii ortodocși, în contextul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 derulate la nivel național – au venit și de la purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

„Vă pot transmite oficial că Părintele Patriarh a confirmat astăzi, într-o scurtă întâlnire cu presa, la ieșirea din Parlament, că s-a vaccinat. Poziția favorabilă a BOR față de vaccinarea în sine ca act medical profilactic și benevol este deja foarte bine cunoscută”, a precizat Vasile Bănescu, citat de realitatea.net.