AcasăCORONAVIRUSRomânii s-au călcat în picioare la centrul de vaccinare de la Romexpo!...

Românii s-au călcat în picioare la centrul de vaccinare de la Romexpo! (VIDEO)

vaccinare romexpoRomânii s-au călcat în picioare la centrul de vaccinare de la Romexpo!

Probleme, din nou, în campania de vaccinare. Centrul de imunizare împotriva Covid-19 de la Romexpo s-a confruntat, luni, cu probleme în activitatea de administrare a serurilor, astfel că cei veniţi să se imunizeze au stat şi au aşteptat la cozi lungi în afara clădirii.

Într-un comunicat oficial, reprezentanții Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) au susținut că „au existat întârzieri condiționate de dinamica și de volumul solicitărilor în ceea ce privește alocarea cantităților de vaccin către centrele de vaccinare„.

Oamenii au aşteptat alte doze

Dozele de vaccin aduse la Romexpo s-au epuizat și a fost nevoie să fie livrată o altă tranșă. Între timp, sute de oameni care erau programați pentru imunizare au venit și acum așteaptă la cozi uriașe.

Sunt oameni care spun că au ajuns la centrul de vaccinare la ora 11 și încă își așteaptă rândul, după 4 ore.

Ciolacu a sărit la gâtul lui Voiculescu

Aceste imagini au fost criticate și de președintele PSD Marcel Ciolacu, care a amintit și de faptul că ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a fost fotografiat fără mască de protecție în Parlament.

Bătaie de joc!!! Voiculescu taie frunză la câini #fărămască prin Parlament, în timp ce oamenii sunt siliți să se înghesuie la cozi la vaccin!

Așa arată campania de vaccinare a Guvernului Florin Cîţu! #Haos și neputință! Și apoi vă mirați că oamenii s-au săturat de voi și de aberațiile voastre. Să vă fie rușine!!!„, a scris liderul PSD pe Facebook.

 

 

author avatar
Andrei Ștefan
278 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger