AcasăCORONAVIRUSRomânia, ţara în care şi vaccinaţii sunt puşi la îndoială. Ultima ipoteză...

România, ţara în care şi vaccinaţii sunt puşi la îndoială. Ultima ipoteză a lui Arafat e ŞOC!

raed arafatRomânia, ţara în care şi vaccinaţii sunt puşi la îndoială. Ultima ipoteză a lui Arafat e ŞOC!

Raed Arafat susţine că nu este exclus ca unii dintre decedaţii de COVID-19, care figurează ca fiind vaccinaţi, să fie imunizaţi „doar pe hârtie”. „Este posibil acest lucru, nu putem să îl negăm”, a afirmat Arafat.

El a fost întrebat dacă este posibil ca unii dintre cei decedaţi de COVID vaccinaţi să nu fi fost, de fapt, cu adevărat vaccinaţi.

Oamenii îşi fac rost de vaccinuri false

Secretarul de stat în MAI afirmă că sunt persoane care, într-adevăr, au spus că sunt vaccinate și nu erau.

E o întrebare pe care toţi ne-o punem, dacă toţi vaccinaţii care decedează, dacă într-adevăr toţi sunt vaccinaţi. Ne punem întrebarea dacă nu e unul, doi care totuşi nu sunt.

Şi ştim că a fost un caz la Sibiu, un tânăr a decedat, dar înainte să decedeze cu două, trei zile a zis medicului care îl tratează că certificatul lui nu este real.

Ştim de acest caz concret. Celelalte cazuri e foarte greu să ştii pentru că momentul în care eşti bolnav deja ai anticorpi indiferent că eşti bolnav şi deja e foarte greu să ştii dacă e vaccinat sau nu. Sunt cazuri care într-adevăr au zis că sunt vaccinaţi şi nu sunt.

E foarte greu de spus. Dar teoretic şi practic dacă avem acuma şi cazul deschis pe Parchet şi de Poliţie şi unde ştim că există aşa ceva, e foarte probabil că o parte din cei zişi vaccinaţi decedaţi să fie de fapt doar pe hârtie. Este posibil acest lucru, nu putem să îl negăm”, a afirmat Arafat.

Amenzi pe bandă rulantă pentru românii fără mască

O altă măsură de protecţie pe care românii o ignoră este masca. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, comisar-şef de poliţie Monica Dajbog, a anunţat, vineri, că aproximativ 14.000 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2,7 milioane de lei, au fost aplicate de la intrarea în vigoare a noilor restricţii, cele mai multe pentru lipsa măştii de protecţie.

De asemenea, sunt în lucru peste 330 de dosare penale care vizează eliberarea în fals a certificatelor verzi, cu 800 de persoane implicate.

author avatar
Andrei Ștefan
1.088 afisari

10 COMENTARII

  1. Noi te acuzam pe tine ca nu ai latrat la fel de tare si ca oamenii nu sunt tratati ca nu au medicamente sa poata atenua infectia si ca latri decat pt vaccinare si restrictii!!!

    • Şi ştim că a fost un caz la Sibiu, un tânăr a decedat, dar înainte să decedeze cu două, trei zile a zis medicului care îl tratează că certificatul lui nu este real.
      Asta a fost o minciuna ptr care i s-a deschis dosar penal si lui si doctoritei.

  2. Amemzi pentru nepurtarea cârpei ăleia? Bă, voi omorâți oamenii cu zile dar le furați şi banii, da? O sa dati socoteala, arahatule.

  3. Pai de-asta s-a ajuns la doza a 4-a în unele tari. Sa se explice cauza morții vaccinaților pe seama schemei incomplete de vaccinare, care nimeni nu știe la a cata doza va fi completa. Bai lăsați vrajeala ca „vaccinul” de la Bilache Gates are alte scopuri decât vindecarea de Covid. Testați și dați medicamente celor infectați și lăsați profesioniștii, gen doctorița Groșan, sa-si facă treaba. Tu arahatule de cand te pricepi la boli infectioase? Ce se întâmplă cu un medic care da consultații pe o specialitate pe care nu o are? Aud? Dar tu Arahatule care constrânge o tara întreaga pentru o infecție virala la care nu te pricepi, ce ar trebui sa ți se întâmple?

  4. Bai arabule, bai karpa nazista, bai spion nazist pus de altii in colonie, vezi canici poporul nu are incredere in tine si clica ta de criminali, e cazul sa mergi in desert, in Palestina, s ale predici la araboii aia salbatici marile virtutii ale democratiei arabe inexistente !! Arabule, o sa te puna astia in streang, bai ciminalule ordinar, bai trompeta nazista de tot kakatul, vine tavalugul peste voi, cat de curand !! Simti linistea dinaintea furtunii, bai Arahat ? Taie-o acuma, cat mai ai ceva timp, daca vrei sa scapi cu pielea ta de gras umflat intreaga, sa vezi ce harakiri o sa iti faca romanasii, si nu numai tie, ci la toti astia ca tine care apar zilnic la tembelizor, si mai ales la toti colaboratorii regimului nazist, e timpul ca aia sa iis faca rezervarile de stalp chiar de pe acuma, ca la un moment dat se vor da ca painea calda !! 🙂 Pregatiti-va, venim !!

  5. Este o nebunie generalizată înspre vacciniști, în mod special la Arafat. Am citit în dimineața asta despre un studiu efectuat în Olanda a cărui concluzie este că cei care gândesc „conspiraționist” despre coronavirus și vaccin sunt mai predispuși să se infecteze cu coronavirusul. Deci gândul conspirației ne slăbește sistemul imunitar. Mai lipsește să iasă Arafat într-o zi la televizor și să ne spună că în urma unui studiu efectuat în România concluzia este că cine nu se vaccinează, mă-sa e kurvă.

  6. & Raed Arafat zice că vara să nu circule virușii, de la frunze, că era Iliescu cu ăia de la Frunze și toamna să nu circule de la hârtiile verzi , că și „verzișorii” cu care își plăteau studiile studenții arabi au culoarea verde, ?

  7. & Deci, domnul Arafat probabil că a învățat încă din vremea studenției că hârtiile de culoarea verde , cărora le zicea doar „verzișori” în vremurile când dumnealui era student, susțin activitățile din domeniul sănătății, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger