AcasăCORONAVIRUSRomânia se gândeşte şi la anti-vaccinişti: un transport special pentru ei, de...

România se gândeşte şi la anti-vaccinişti: un transport special pentru ei, de 50.000 de cutii, vine în ţară

alexandru rafilaRomânia se gândeşte şi la anti-vaccinişti: un transport special pentru ei, de 50.000 de cutii, vine în ţară

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a venit cu o veste proastă pentru populaţie: o nouă creștere spectaculoasă a cazurilor noi de COVID-19, cu o posibilă depășire a pragului de 40.000 de îmbolnăviri zilnice, este estimată pentru săptămâna viitoare.

Clujul este județul din România cu cea mai mare rată de ocupare a paturilor din spitale pentru pacienții cu coronavirus și ar putea fi primul județ în care săptămâna viitoare școlile să treacă în online.

50.000 de cutii cu Molnupiravir vin în ţară

Molnupiravir, pastilele americane anti-COVID, vor ajunge, foarte curând, în România.

Luni vin în România 50.000 de cutii Molnupiravir. Pfizer ne-a pus multe condiţii, nu am reuşit cu ei.

Ne cereau să facem un fond naţional prin care să despăgubim eventualele victime pentru administrarea acestui medicament, nu erau precizări legate de dimensiunea fondului.

Ne vedem de treabă, asta e situaţia, în week-end, extindem centrele de recoltare a probelor la nivelul ţării”, a spus, joi, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

România a cumpărat pastila anti-COVID. Molnupiravir poate fi administrat pacienţilor cu risc crescut şi simptomaticilor. Primele cantităţi din acest medicament vor ajunge în România până la finalul acestei săptămâni.

Creştere panicantă a numărului de cazuri

Săptămâna viitoare va exista o noua creștere spectaculoasă. Adică cifrele cu 4 în față nu sunt excluse pentru aceqastă perioadă”, a afirmat Rafila, precizând că trendul descendent al îmbolnăvirilor este estimat până cel puțin în 10 februarie.

Ministrul Sănătății a arătat că a crescut capacitatea de testare, în ultimele două zile fiind făcute peste 100.000 de teste PCR și antigen pe zi, și că urmează „să intre în dispozitiv” pentru testare și medicii de familie, care miercuri au făcut doar 7.000-8000 de teste: „Sper ca acest lucru să se schimbe în perioada următoare”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.051 afisari

13 COMENTARII

  1. Deci turcu’ bea turcu plătește.Ei nu suporta nicio consecință.Nu-si asuma nicio răspundere fata de posibile reacții adverse.

  2. Un ordinar de cea mai joasa speta! Sa moara in chinuri! In timp ce face tratament cu pastile experimentale gunoiul!

  3. Domnule Stefan, sa nu exageram cu trombonelile. Cum adica Romania se gandeste la antivaccinisti? De unde si pana unde concluzia asta tendentioasa? Adica afacerile facute de bigfarma cu concursul oms-rafila e pentru antivaxari? Ma umfla rasul! Poate totusi o lasati mai moale cu aburelile comandate de la centrul d-voadtra de comanda! Romania este una si cei care conduc si fac magarii sunt cu totul altii!

  4. Hai sictir cu tratamentul pentru antivaccinisti, auzi.!!! Am facut Covid , actualul e o forma, sa-i spunem suportabila. Nu m-a tratat nimeni cu medicamentele lui Rahat ori R.hila, ne-am tratat prin telefoane intre noi, asa cum fac mii si mii in tara asta a imbecililor. In ultima zi de carantina m-a intrebat telefonic si politia unde santem ??? Or fi crezut ca ne-am mutat intre timp la… Doamne fereste. Mai stii???

  5. Felicitari d-nului Rafila.E foarte bine asa,e corect,pot beneficia si cei vaccinati.Mai ramane sa avem si Ivermectina pentru cei care o doresc,bineinteles cu prescriptie madicala,sub control.Organizatoric si ideea centrelor de evaluare a fost foarte buna!Mai ramane sa renuntam si la certificatul acela inutil si e perfect.

  6. Bai Rafilstein, bai jidanule sub acoperire, mai baga niste tromboane la astia care sunt inca destul de idioti inutili sa te mai si creada, numai cu aia iti mai merge, ca altfel s-a cam termrinat cu Plandemia voastra de tot kakatul, elitele globaliste au schimbat foaia, toti aia importanti cam dispar din Occident, adica se cam dau la fund, adica la kurkubeu prin Karaibe !!

  7. Rahela, arahat, coianis, ….toți limbricii vânduți și antiromânia, dar toți, sa ne ALU PI ȚEGUS la toți antivaccinistii!!! Javrele astea nu au înțeles ca cei antivaccin nu au ca motiv in atitudinea lor frica de ace ci faptul ca lucrurile stau taman pe dos și oamenii înțeleg ce se întâmplă…. o mizerie!

  8. nu e Clujul cel mai vaccinat județ? E și cel mai infectat! Ce fain! Spor la acupunctură! (când faci 3-4 doze într-un an, asta se numește ,,acupunctură,, , nu vaccinare!

  9. & Dacă Ministerul Sănătății a stabilit de la ce nivel un investitor , un proprietar, devine un abuzator social și al economiei, așa um unii „intelectuali celebrii” au devenit abuzatori ai intelectului, ?

  10. & Remarcați și reclamațiile de abuzuri emoționale din zonele, sport, film, divertisment, politică, ?

  11. Vreau să știu de ce anul trecut spunea că nu e recomandabil că, copii sa fie vaccinați, iar acum ne da un exemplu mincinos că își vaccinează copilul . Nu mai minți, stimabile. Ia exemplul Suediei care nu merge la vârste așa mici cu vaccinarea ! Și mizerabilul de Gheorghiță s-au gândit el, daca are cu ce, că trebuie vaccinați copii din cauza nevaccinaților. Logica de retard.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger