AcasăCORONAVIRUSRomânia, la un pas să-şi oblige populaţia să se vaccinze. Anunţul lui...

România, la un pas să-şi oblige populaţia să se vaccinze. Anunţul lui Ludovic Orban

ludovic orbanRomânia, la un pas să-şi oblige populaţia să se vaccinze. Anunţul lui Ludovic Orban

Ludovic Orban susține că, în anumite condiții, vaccinarea ar putea fi obligatorie. Există un proiect în Parlament care poate fi îmbunătățit.

Este în dezbaterea Parlamentului un proiect de lege privind vaccinarea, care prevede pentru anumite situații și posibilitatea de a se institui obligativitatea. Forma trebuie îmbunătățită. Vom discuta asupra acestui subiect„, a declarat Ludovic Orban.

Cele două soluţii de imunizare la Covid-19

Liderul PNL spune că imunizarea în cazul COVID-19 se face prin vaccinare sau prin îmbolnăvire.

Doamne ferește, îmi doresc să fie cât mai puțini oameni care să se îmbolnăvească. Trebuie atenție, o tratare responsabilă a atitudinii față de acest virus„, adaugă liderul PNL.

El precizează că proiectul de lege nu se referă strict la pandemia generată de virusul SARS-COV-2.

Vă dați seama că practic se dezbate din legislatura trecută. Noi am suspendat, prin decizia coaliției, proiectele pentru a primi punct de vedere de la Guvern.

Ea se va redezbate. Când a fost înaintat proiectul nu era confuntarea cu COVID-19„, conchide Ludovic Orban.

author avatar
Andrei Ștefan
663 afisari

12 COMENTARII

  1. Vreau să-i văd pe toți din guvernul României că se vaccinează,și apoi pot vota ce vor. Până atunci să sugă nasul la morți.

  2. Nu il luati in seama,era beat.D-aia poarta masca ,precum sfintele moaste ,el crede ca ii opreste danful.Mai rad unii de rusi ca sunt betivi.Or fi ,nu zic,dar macar cei din fruntea Rusiei au mintea limpede.

  3. Dute si te trateaza Orbane !,romanii nu-s vite duse la abator de o slehta de nebuni !.
    S-a abrogat constitutia ? , daca NU !,atunci voi in ce calitate trancaniti ?.
    Dle Presedinte ,NAUCII ASTIA ,IRESPONSABILII ASTIA ,SUNT GUVERNUL TAU ?,pardon RESETEAZA-TI
    trupa ca au luat-o la vale !.

  4. Bai Orbanika, pwula mica, bai ametitule, tu chiar ai chef de un asa mikut razboi civil pe acolo la voi prin Romanika, bai tampitule ? 🙂 Bai, idiotule util no.1, deja toti, adica si sclavii si cobaii tai, dar si rebelii putini ramasi stiu ca de 1 an nu mai e democratie originala la voi in Bukalistan, ci e diktatura Mengele originala, bai nechezolule !! 🙂 Omule, adica, bai Orbanika, nu poti sa fii chiar atat de prost, bai chelner esential ce esti !! 🙂 Omule, chiar speram ca tu sa fii cel ce aprinde fitilul la butoiul ce sta sa explodeze pe acolo !! 🙂 Hai, putin curaj, asa, mai aproape, acum aprinde chibritul, si e gata, face bum-bum imediat, sa vezi ce focuri de artificii o sa ai tu vara si iarna asta, nu o sa le uiti niciodata, agariciule !! 🙂 Speram ca ti-ai ales stalpul tau preferat, dobitokule idiot util ce esti !! 🙂 Criminalule !!

  5. Este conștient ce spune?Răspunde pentru decesele care urmează?Să strigăm apoi după ei: criminalii?

  6. 8 postari ale aceluiasi flasnetar stalinist de pe malul stang al Nistrului : Constantin Moldovean zis Kostea Sugiuk Tiraspol !

  7. Proiectul din Parlament se refera la vaccinarea obligatorie a copiilor impotriva bolilor copilariei, cu vaccinuri verificate si rasverificate in timp, care se fac o data in viata. Este si decizia CEDO in cazul unor copii din Cehia, decizie pe care unii o interpreteaza ca referindu-se la vaccinarea generala. Cand vor fi vaccinurile contra covid testate si similare ca efect cu cele contra bolilor copilariei (sa dea imunitate pe viata), atunci si nici atunci sa fie vaccinarea obligatorie.

  8. pana si prospectul la vaccinurile astea spun ca e experimental si ca dupa ani se va vedea ce e cu ele ,iara asta somerul natiunii ne vinde gogsi ca doar asa ne aduce el vindecarea si iluziile din capul stapanilor lui!!!!!!!!!du te la plosca ta cu muzica si trage un gat sa ti revii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger