AcasăCORONAVIRUSRomânia, 1 milion de persoane vaccinate antiCovid! - VIDEO

România, 1 milion de persoane vaccinate antiCovid! – VIDEO

România a ajuns la un milion de persoane vaccinate antiCovid. Femeia, vaccinată chiar de către medicul Gheorghiță - VIDEO

O femeie în vârstă de 86 de ani a primit, miercuri, vaccinul împotriva COVID-19. Este vorba despre persoana cu numărul un milion care a fost imunizată antiCovid la nivel național, de la startul campaniei, dat pe 27 decembrie anul trecut. ”Campania de vaccinare merge bine”, a subliniat Cîțu, în acest context.

Femeia a fost vaccinată chiar de către coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță. ”A fost foarte încântată, ne-a transmis că e realmente bucuroasă că a reuşit să se vaccineze (…) şi că astăzi a fost (…) persoana numărul un milion care a fost vaccinată. (…) Ce mi-a lipsit poate în această perioadă a fost contactul cu pacienţii mei”, a declarat Gheorghiţă, aflat la Spitalul Universitar din Capitală.

La unitatea medicală a fost prezent și premierul Florin Cîțu. ”Am ajuns la persoana vaccinată cu numărul un milion, veţi vedea că lucrurile vor merge mult mai rapid de acum încolo. Ţinta iniţială era să avem aproape un milion până la sfârşitul lunii martie, am fost mai aproape. (…) Sper, rămâne în continuare ţinta de avea 10,4 milioane de români vaccinaţi la sfârşitul lui septembrie”, a declarat șeful Executivului.

Cîțu: Nu ne putem relaxa în acest moment

”Campania de vaccinare merge bine”, a subliniat Cîțu, înainte de a aminti că e nevoie să se respecte și pe mai departe regulile sanitare, cu accent pe purtarea măștii. ”Am văzut deja foarte, foarte mulţi oameni care s-au relaxat şi nu mai poartă mască în spaţiul public. (…) Văd peste tot, merg pe stradă, am mers și cu metroul (…) şi văd oameni care nu poartă mască. Nu putem să ne permitem aşa ceva în acest moment, nu ne putem relaxa în acest moment”, a mai declarat șeful Executivului.

124 afisari

1 COMENTARIU

  1. Să-ți băgăm ție 10.4 milioane de vaccinuri în poolă, băi! Băi, marionetelor! Deschideți țara, lăsați oamenii liberi, luați exemplul Texasului și al altora, bă, sclavilor! Lăsați vrăjeala cu milionul și cu babe entuziaste și ” imunizate ” la 86 de ani, bă! Chiar atât de proști sunteți? Nici să mințiți nu mai știți.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger