AcasăCORONAVIRUSRo-Vaccinare i-a dat peste nas lui Dan Barna: România, pe locul 4...

Ro-Vaccinare i-a dat peste nas lui Dan Barna: România, pe locul 4 în UE la persoanele imunizate cu ambele doze

barna vaccinRo-Vaccinare i-a dat peste nas lui Dan Barna: România, pe locul 4 în UE la persoanele vaccinate cu ambele doze

România este în topul ţărilor UE la campania de vaccinare, fiind pe locul 4 la persoanele vacccinate cu ambele doze şi pe locul 7 la totalul dozelor administrate, transmit autorităţile, ca reacţie la acuzaţiile aduse de Dan Barna.

România – în topul ţărilor UE la campania de vaccinare! Locul 4 – persoane vaccinate cu ambele doze (1.466.149). Locul 7 – total doze administrate (3.838.804). Peste 100 de milioane de doze de vaccin au fost administrate în ţările membre UE, conform celor mai recente date publicate de ourworldindata.org, media din ultimele 7 zile fiind de 2,3 milioane de doze/zi”, transmite Ro-Vaccinare.

Reacţia vine după ce vicepremierul Dan Barna i-a reproşat prim-ministrului Florin Cîţu eşecul campaniei de vaccinare, spunând că locul 25 din 27 la nivelul Europei „nu arată nici performanţă, nici înţelepciune strategică”.

Barna i-a luat apărarea lui Vlad Voiculescu

Dan Barna spune că Florin Cîțu i-a reproșat lui Vlad Voiculesculucruri pe care nu le-a avut în control„, între ele eșecul campaniei de vaccinare. Barna spune, însă, că aceasta era responsabilitatea lui Cîțu, care „face balet politic”.

Campania de vaccinare este coordonată direct de către premierul României, campania de vaccinare este decisă de către premierul României și faptul că suntem pe unul din ultimele locuri, 25 din 27 la nivelul Europei, în condițiile în care am pornit foarte bine și am fost în primele zile sus, nu arată nici performanță și nici înțelepciune strategică”, a spus Barna.

 

author avatar
Andrei Ștefan