AcasăCORONAVIRUSReacţie DURĂ de la Rafila după ce Ursula von der Leyen a...

Reacţie DURĂ de la Rafila după ce Ursula von der Leyen a spus că vaccinarea ar putea fi obligatorie

alexandru-rafilaReacţie DURĂ de la Rafila după ce Ursula von der Leyen a spus că vaccinarea ar putea fi obligatorie

Ministrul Sănătății, Alexandu Rafila, a reacţionat imediat după ce președinta CE, Ursula von der Leyen, a spus că vaccinarea ar putea fi, foarte curând, obligatorie în ţările spaţiului comunitar.

PSD-istul a afirmat că certificatul verde trebuie să includă toate cele trei altenative descise în legislația UE, adică vaccinare, trecere prin boală sau testare pentru COVID-19.

Vaccinarea obligatorie, greu de aprobat

Sunt tot felul de discuții. Eu aș fi puțin mai reținut. Vaccinarea trebuie să fie un act voluntar. Și mai este un lucru, trebuie să vedem, mai ales în contextul emergenței acestei noi tulpini, care este eficacitatea vaccinării”, a declarat ministrul Sănătății, miercuri.

În ceea ce privește obligativitatea vaccinării, aici cred că sunt destul de multe discuții și până la urmă, cu toate că sunt încă discuții în interiorul unora dintre statele membre, această decizie nu cred că a fost încă adoptată de parlamentele respective. Sunt discuții în momentul de față”, a conchis ministrul Rafila.

Ursula von der Leyen, fermă cu imunizarea în masă

În urmă cu doi sau trei ani nu mi-aş fi imaginat niciodată că aş fi fost martoră la ceea ce vedem acum, că avem o pandemie teribilă şi vaccinuri, dar acestea nu sunt folosite în mod corespunzător peste tot, iar costurile pentru sănătate sunt uriaşe”, a declarat von der Leyen, întrebată dacă vaccinarea ar trebui să fie obligatorie.

Comisia Europeană a cerut miercuri statelor UE să fie pregătite să introducă noi restricții de călătorie din cauza variantei Omicron.

author avatar
Andrei Ștefan
1.019 afisari

4 COMENTARII

  1. Bai Rafiloiule, de ce ti-e frica sa o sustii pe stapana-ta de nazista de Ursula ? Oare nu o sa ai si tu loc in bunkarul ei, cand va veni vremea sa te ascunzi, bai javra ordinara ? Hi, mai cu curaj, bai fiule de tarfa de Rafiloi, ca doar numai cateva cravate o sa itis chimbe romanasii tai, cat de curand, asa ca nu ai chiar asa de multe de pierdut, numai cateva lucruri esentiale !! Ha ha ha 🙂 Bai, se apropie momentul imploziei din colonia esuata bananiera, speram ca v-ati facut pace cu totii cu propriul vostru Dumnezeu sau Diavol, depinde acum in ce crede fiecare !! Bai cobailor, asta e, acum si voi v-ati dat seama ca a-ti picat de fazani, voi vedeti ce e in Germania Nazista Nou-Anormala si in toate natiile alea super-ultra-vaxxinate in cap ? Aia e, acum e timpul sa v-o luati in mana, ca o meritati !! Ha ha ha 🙂 Sai, si mai bine, mergeti si va incolonati si voi ca niste oite cretine, docile si dresate ce sunteti, la tarcurile voastre pandemice de Craciun, unde va uitati ca oile la copacii aia mari din fier forjat !! Ha ha ha 🙂 Multumim, bai cobailor retardati, Iadul o sa va fie recunoscator ca sunteti asa de multi cobai dusi cu pluta pe Dambovita in jos !! Arbidol Macht Frei, bai fiule de tarfa de Rafiloi, sa iti pice mancarea in kakat in fiecare zi, bai tarfa a elitelor globaliste !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger