AcasăCORONAVIRUSRăzboiul Cîţu - USR/PLUS, faza pe valul 4 al pandemiei. Premierul cere...

Războiul Cîţu – USR/PLUS, faza pe valul 4 al pandemiei. Premierul cere anchetă, Ioana Mihăilă trece la ameninţări şi ea!

ioana-mihaila-florin-cituRăzboiul Cîţu - USR/PLUS, faza pe valul 4 al pandemiei. Premierul cere anchetă, Ioana Mihăilă trece la ameninţări şi ea!

Ioana Mihăilă, fostul ministru al Sănătății, s-a simţit, probabil, vizată de ancheta comandată de Florin Cîţu privind pregătirile pentru valul 4 al pandemiei, astfel că i-a răspuns premierului.

Ea a zis că se bucură de solicitarea premierului de a declanșa o anchetă privind pregătirile pentru valul patru al pandemiei, dar îl avertizează că demersul s-ar putea să se întoarcă împotriva sa.

Ancheta, un bumerang pentru Florin Cîţu?

Ioana Mihăilă i-a reproşat lui Cîţu că şi el a greşit în prevenţia valului 4 al pandemiei.

Mă bucur că cere o anchetă, că s-ar putea să fie surprins în defavoarea dumnealui, ca urmare a acestei anchete, în sensul că atunci când vorbim de pregătirea pentru valul patru, vorbim de două lucruri: în primul rând, vorbim de prevenția acestui val patru, care se face mai ales prin vaccinare și vorbim de pregătirea efectivă, în sensul preluării pacienților care ajung totuși să aibă nevoie de îngrijiri spitalicești, vorbim de pacienții infectați cu Covid”, a declarat Ioana Mihăilă.

Fostul ministru a mai spus că numărul de paturi nu a fost păstrat deoarece în vară au fost foarte puțini bolnavi de COVID 19.

Premierul, anchetă privind valul 4

Reamintim, Florin Cîţu a declarat, marți, că va cere o anchetă cu privire la pregătirile făcute pentru valul 4 al pandemiei de COVID-19.

O să cer o anchetă/analiză pentru că vreau să știu cum a fost pregătit valul 4. Știam că vine valul 4.

Eu am spus tot anul, deci după ce s-a terminat valul trei, am spus că nu vreau să se reducă numărul de paturi în secțiile ATI pentru COVID, am spus foarte clar că să rămână intactă capacitatea noastră de a răspunde.

Aş vrea să văd cum a fost pregătit de Ministerul Sănătății acest val 4 şi să vedem dacă s-a ținut cont de ceea ce am spus eu şi, dacă nu s-a ținut cont, cine nu a ținut cont şi va fi responsabil pentru asta”, a declarat Florin Cîţu.

author avatar
Andrei Ștefan
706 afisari

2 COMENTARII

  1. Stim si stii si mata, ca n-au facut nimic. Stim si stii si mata, ca ai ramas restant cu plati, catre multi, chiar pentru anul trecut, asa ca te intrebam: „cu ce dom’le, cu ce „??? Cu fantasmagorii din cele 80, care au devenit 50, care… 40… care… 20… care de fapt sant 0 taiat in patru cum spuneam cand eram copii. Miliarde pe hartie, nu de hartie, pe hartie, asa ca pe hartie ti-au facut si matale pregatirile pentru nu stiu ce. Si apoi, „prinde orbul , scoate-i ochii „, ca i-ai dat afara din guvern. Lasa-ne domnule ca noi nu santem beti ca unii, nu dam nume ca se supara…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger