AcasăCORONAVIRUSRămân turiştii români blocaţi în Grecia? Veste şocantă pentru cei aflaţi acum...

Rămân turiştii români blocaţi în Grecia? Veste şocantă pentru cei aflaţi acum în insulele elene!

vamaRămân turiştii români blocaţi în Grecia? Veste şocantă pentru cei aflaţi acum în insulele elene!

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat, joi, lista ţărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat, Grecia intrând în zona galbenă, în urma creşterii incidenţei, iar Spania, în zona roşie.

Persoanele care vin din ţări aflate pe lista galbenă nu intră în carantină dacă sunt vaccinate sau prezintă un test PCR, nu mai vechi de 72 de ore. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că, joi, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat Hotărârea numărul 46.

Test PCR negativ ca să revii în ţară

Cine este acum în vacanţă în Grecia şi nu este vaccinat are nevoie de test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore, la întoarcerea în România.

De luni va fi aplicată noua regulă, după ce aseară Comitetul pentru Situații de Urgență a introdus Grecia pe lista țarilor galbene. Iar Spania şi Portugalia sunt acum pe lista țărilor roșii. La întoarcerea în tara noastră nu vor intra în carantină persoanele vaccinate, iar copiii peste 3 ani vor fi nevoiți să se testeze.

Noi țări pe lista roșie

  • Spania, Portugalia, Olanda, Maldive, Andorra, Georgia, Malaysia
  • Persoanele care sosesc în România din aceste destinații vor intra în carantină dacă nu sunt vaccinate împotriva COVID-19.

Lista intră în vigoare începând cu data de 18.07.2021, ora 00:00.

Ce țări au intrat pe lista galbenă

  • Grecia, Luxemburg, Gibraltar, Kazahstan, Insulele Feroe, Libia
  • Persoanele care sosesc în România din aceste destinații nu intră în carantină dacă sunt vaccinate sau dacă prezintă un test PCR, nu mai vechi de 72 de ore

Lista intră în vigoare începând cu data de 18.07.2021, ora 00:00

author avatar
Andrei Ștefan
1.311 afisari

10 COMENTARII

  1. hai ca i au sinucis si pe astia economic cu distrugerea turismului ca o sa mai mearga la ei cutu!!!!!!!!!!

  2. Acum testeaza si copiii peste 3 ani!!! Criminalilor nenorociti!! Arafat, pedofilule!! La puscarie, fmm de gunoi arab!!

  3. Multa Tzatziki, bai trepadusilor de lux, ramaneti acolo si trimiteti niste vederi postale, ca doar aveti destul timp, unde va grabiti asa de tare, ca doar nu a-ti mers pe Luna ? 🙂 Acum asta e, odata ce v-ati si inscris in programul de cobai voluntari dusi cu pluta in Marea Egee, odata ce ti-ai dat corpul si sufletul pentru asa-zisa libertatea furata de virusul chinezesc invizibil, cu totii a-ti devenit subiecte de experiment pentru big pharma, pe viata inca, asa ca felicitari, v-ati rezolvat toate probleme, adica ele va vor rezolva pe voi, bai tampitilor vaxinati in cap !! Covid Macht Frei, la Sibiu cu voi, acolo e noul Auschwitz 🙂

  4. Barbu Gh stiu ca este un cretin. Se pare ca nu este singurul chiar daca Covid Macht Frei
    Care este problema voastră? Eu nu m-am vaccinat si nici nu ma voi vaccina anti covid atâta timp cât vaccinul nu parcurge toate etapele necesare. Mai vorbim peste 10 ani. Cu carantină sau fără, cu teste sau fără, voi continua să voiajez. Voi, continuati cu lucrul manual. Vă ajută să vă dezvoltați intelectual.

      • Bai Barbule Gh sau care încerci sa iti ascunzi putoarea pestilențial de cretin fruntaș platit de politicii coaliției, nu-ti mai întrerupe lucrarea manuală. Riști sa te distrezi si sa pierzi si brumă de vocabular pe care il posezi. Coaliția care „conduce” este disperată si probabil nu e departe de faliment daca va e apel la spe izmene ca tine

    • @Paulișta,
      Șobolane, să crăpi tu că n-ai băgat doza-n vene!? Ești prea cretin ca să n-o fi băgat. Fii, bărbată, Paulișto, și recunoaște, ce naiba… Nu-ți ia nimeni neuronul dacă recunoști.

  5. Domnule Andrei Stefan, ziarist din Brailita, nu m-am hotarat inca dar cred că voi sacrifica ceva mărunțiș sa vad ce parere are unul sau mai multi judecători despre un asa zis ziarist care împrăștie stiri false in scopul evident de a careia panica.
    „Rămân turiştii români blocaţi în Grecia? Veste şocantă pentru cei aflaţi acum în insulele elene”
    Mai mult, linkuri catre source inexistente care conduc la articolele domniei sale la fel de „informative” ca si prezenta capodopera demnă de o hartie igienică folosită. De exemplu, link ul => _Persoanele care vin din ţări aflate pe lista galbenă_ are de fapt adresa https://www.national.ro/news/ard-bogatiile-romaniei-incendiu-devastator-in-parcul-national-portile-de-fier-cand-au-ajuns-acolo-pompierii-au-intampinat-o-alta-mare-problema-729227.html
    Deci, ce opinie crezi ca va avea un judecător despre profesionistul Andrei Ștefan?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger