AcasăCORONAVIRUSRafila le arată din nou pisica românilor: ameninţă c-o altă pandemie de...

Rafila le arată din nou pisica românilor: ameninţă c-o altă pandemie de Covid! Când s-ar atinge vârful + restricţiile

Rafila le arată din nou pisica românilor: ameninţă c-o altă pandemie de Covid! Când s-ar atinge vârful + restricţiile

Alexandru Rafila a transmis, luni, că pandemia de Covid-19 ar putea reveni în forţă. Noile date prezentat de ministrul Sănătăţii asta lasă de înţeles.

Numărul infectărilor noi cu coronavirus s-a dublat în ultima săptămână față de cea precedentă, în perioada 27 iunie – 3 iulie fiind înregistrate aproape 8.000 de cazuri.

Specialiştii prezintă 2 scenarii

Rafila a vorbit despre două scenarii posibile în următoarea perioadă, din prisma evoluției numărului de cazuri: în cel mai optimist, vârful noului ”mini-val sau val” va fi atins în prima săptămână a lunii august, iar într-o variantă mai pesimistă vârful va fi atins la finalul lunii august-începutul lunii septembrie, cu 10.000 de cazuri zilnic.

Rafila a mai spus că, având în vedere că au trecut cel puțin 5 luni de la valul COVID-19 din ianuarie-februarie și majoritatea celor vaccinați cu 3 doze au cel puțin 6 luni de la ultima doză, există o ”eludare a răspunsului imun”.

Posibile restricţii pentru români

Deşi vaccinările împotriva noului coronavirus au redus semnificativ numărul spitalizărilor şi pe cel al deceselor, cazurile de COVID-19 sunt din nou în creştere la nivel global.

Nimeni nu impune nimic, sunt doar recomandări: Utilizarea măștii în spații închise și transport în comun, igiena mâinilor, autorităților ar trebui să igienizeze mijloacele de transport în comun periodic, aerisirea spațiilor, nu costă nimic, trebuie doar inițiativă și rigoare.

Vaccinarea este în continuare recomandată mai ales persoanelor vulnerabile. Așteptăm cu interes să vedem dacă cei doi producători de vaccin vor reuși să valideze noul vaccin pentru coronavirus, să vedem o formă adaptată a vaccinului”, a declarat Rafila.

author avatar
Andrei Ștefan
822 afisari

19 COMENTARII

  1. Să-și bage-n kur vaxxinul rahila și familia lui. Pe mine mă vaxxinează după ce mor. Viu, în nici cel mai negru scenariu, nu mă las vaxxinat. Auzi, noul vaxxin adaptat. Adaptat la ce? La 5G?

    • Tu chiar crezi ca, rafila și mulți alți mâncători de rahat globalist sau vaccinat pe bune, cu aceste terapii genetice

    • Bah Rafila , cum P I Z D A Ma-TII se imbolnavesc aia ”imunizati” cu trei randuri de ”vaccin”? Ce CA CAT de imunizare e asta? Tu stii cati imuni au murit de la vax??

  2. asa prosteala pe fata de inimaginat , sa spui dupa 2 ani de minciuni ca au inceput sa creasca nr de infectari …. si daca au crescut ce ? a patit cineva ceva ? sau vor ca in china , microbi zero , virusi zero , adica galuste pentru cretini .

      • @Barbu

        Aici te contrazic putin…. botnitele pe rat ajuta si sunt considerate mana cereasca de unii care vor sa se fereasca de exemplu de identificarea faciala!….la asta nu te-ai gandit!

  3. BAGATI VA KA..KA..TURILE VOASTRE IN C.U.R, GOLANILOR… DE DATA ASTA, NU MAI PROSTITI PO.PU.LI.MEA, ASA CA SINGURA SANSA DE A FOLOSI ACEST SINISTRU EXPERIMENT NUMIT VACCIN ESTE SA VA VACCINATI INTRE VOI SI SA DISPARETI …….

    • Hai repejor la doza 4 sau 5 de ”vaccin”! Vreti sa vin eu sa va arat drumul spre centrele de ”vaccinare”? ( vor fi reinfiintate curand)

  4. @,, „Prezumţia este că vârful acestui val în Europa va fi undeva la sfârşitul lunii iulie, noi avem un decalaj faţă de restul Uniunii Europene, din cauza asta. (…) Sunt date pur informative, nu reprezintă niciun fel de angajament pentru că nimeni nu poate să ştie exact ce se întâmplă”, a adăugat ministrul în acest context.”
    Chestia cu ,,angajamentul” a zis-o ministrul , ?

    • ”angajamentul” vine in plic pe adresa lui Johannes. Astia vor sa ne omoare ori cu vaccinul ori prin infometare.

  5. Ordin de la mUE si unchiul SAM ,SA POATA VINDE SERUL FIZIOLOGIC PE BANI GREI SA FACA ROST DE BANI ,CA DOAR NU AU DAT EI MOCA ARMAMENTUL UCRAINIENILOR !

  6. Eu as scoate tara din UE. Ar fi singura solutie ptr a scapa de marii idioti de la CE. Parlamentul european nu are niciodata un cuvant de spus. Facem zero emisii in ue sa ”salvam” planeta dar ce fac tarile NEsemnatare a protocolului de la Kyoto? (USA, CHINA, COREEA)? ELE VOR POLUA IN CONTINUARE, NU?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger