AcasăCORONAVIRUSRafila dă din casă. Pandemia se termină doar la ordinul OMS

Rafila dă din casă. Pandemia se termină doar la ordinul OMS

Alexandru Rafila: ”OMS va decide încheierea pandemiei la nivel global”

Pandemia și, implicit, măsurile de restricții și privare de libertate, se vor încheia atunci când va decide Organizația Mondială a Sănătății, a declarat Alexandru Rafila, ministrul Sănătății și reprezentantul OMS în România. Mai exact, când se va constata pe toate continentele, în același timp, că numărul de cazuri este relativ scăzut și relativ constant.

Există continente, cum sunt Asia, Africa, și chiar Australia, dacă luăm în calcul numărul infim de decese, la care se adaugă extrem de mult zone insulare, unde Covidul nu prea a avut efecte dramatice, și țări care au înregistrat constant zero cazuri aproape de la începutul pandemiei. Cu toate acestea, restricțiile, măștile și privarea de libertate se aplică peste tot.

De ce? Pentru că Organizația Mondială a Sănătății nu a decretat și nici nu va decreta prea curând sfârșitul pandemiei. În fapt, pandemia nu are nicio legătură cu numărul de cazuri scăzut dintr-o țară sau alta, cu toții depindem de stingerea ultimului focar din lume, pentru ca OMS să ne lase să ne întoarcem la normalitate. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, spunea că va trebui să așteptăm până când numărul de cazuri la nivel planetar va fi relativ scăzut și relativ constant. Ce înseamnă relativ? Atâta vreme cât vaccinații continuă să provoace valuri peste valuri, ridicând mari semne de întrebare asupra propriilor sisteme imunitare.

”Pandemia se va tranforma în endemie în momentul în care vor exista cazuri, cazurile acestea vor apărea permanent, poate la persoane cu diverse probleme de sănătate, cu imperfecțiune imunitară, pot fi și persoane tinere, dar numărul de cazuri va fi relativ constant și va fi relativ redus. Sau în momentul în care nu va mai exista transmitere susținută așa cum vedeți acum, în valuri, care afectează sistemele de sănătate. Sfârșitul pandemiei se declară la nivelul Organizației Mondiale a Sănătății, practic e o problemă globală, nu mai este o problemă care afectează doar România, afectează multe continente”, a afirmat Alexandru Rafila.

Valul 5 ca valul trece

Același ministru al Sănătății, Alexandru Rafila, ne spune că România se află la început de val 5 și că vor exista momente de creștere extrem de rapidă, dar și perioade de stabilizare, cum este cea de acum. ”Cel mai important este când intrăm pe un trend descrescător, care o să coincidă cu momentul în care acea rată de reproducere scade sub 1”, a precizat Rafila, anunțând și că acest val va provoca un milion de infectări. Uitându-ne la cifre, observăm că numărul deceselor a scăzut semnificativ și constant, iar internările la ATI se mențin la circa 400. Faptul că ieri a fost raportată o creștere a internărilor în spital nu înseamnă mare lucru, având în vedere în primul rând că ne menținem la sub 3.000 de pacienți în spitale și, în al doilea rând, pentru că internările pacienților Covid se fac și pentru cei care nu au simptome, dar au comorbidități și vârste înaintate. Problema este că nu numărul de teste pozitive ar trebui să conteze, ci doar numărul pacienților din ATI și cel al deceselor, chiar dacă, așa cum am tot repetat în ultimii doi ani, cele mai multe dintre decese survin la pacienți grav bolnavi de cu totul alte boli și din cauza lipsei de organizare a sistemului medical și a lipsei medicației adecvate.

Soluția celor 4 doze nu este o soluție

Vaccinarea cu 4 doze nu este considerată o soluție nici de către ministrul Alexandru Rafila. Acesta susține că este foarte dificil să vaccinezi cu 4 doze populația, și din punct de vedere logistic, și din punct de vedere financiar, și că este posibil să devină o problemă dacă se repetă această vaccinare la nesfârșit, fără să știm încotro ne îndreptăm.

”Pe de altă parte, dacă facem paralela cu virusul gripal, nu exclud varianta vaccinării anuale cu o singură doză, care să fie făcută cu un vaccin eficient față de tulpina care circulă în acel moment și care să fie administrată cu precădere persoanelor din categoriile aflate la risc”, a mai declarat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
21.673 afisari

18 COMENTARII

  1. OMS NU mai are asa drept. Sunt mituiti de China ptr a nu-i trage la raspundere.
    Unde era OMS cand americanii si europenii finantau constructia si experimentele in cadrul laboratorului de la Wuhan?
    Nu-i suspect ca virusul s-a raspandit doar in zone economice superdezvoltate gen: nordul Italiei, Madrid, Paris.
    Cine sunt noii propietari al locintelor celor decedati acolo si al afacerilor?
    Eu stiu ca-s chinezii! Interesant , nu?

    • China inca de pe timpul lui Mao a fost un laborator de testare al americ. Ca si OMS care este condus tot de familii bogate americane si europene. China baga in carantina un oras de 14 mil.pt.160 de cazuri covid,ei care rideau in presa de stat de australieni pt.acelasi lucru!? Analizind actiunile Chinei, vad ca executa ordinele OMS si a celor din state. Desi parea o amenintare pt. state sint doar folositi ca sperietura,telekomanda Chinei e la cartelul bancar din state..

    • bill gates ca si soros e baiat in casa/argat la case mai mari! El e un simplu executant al greilor ce conduc lumea si o detin aproape in totalitate! OMS executa la fel ordine din stratosfera cartelui bancar ce conduce Terra de pe la 1910..Cind cei mai valorosi 2 ziaristi americani au aflat cu stupoare ca politicienii lor sint condusi de fapt de industriasi si nu invers!

  2. Normal.A.dat ordinul de.incepere, ordonand printre altele sa nu se foloseasca masti pana ne am contaminat cu totii.
    Va da si ordinul de retragere.

  3. OMS e „sponsorizat” la greu de Bill Gates și SUA . Ca și China are partea ei dar , a ter cu covid 19 din martie 2020. Au rămas SUA , UE, Australia , Canada.

    • Bag seama ca covrigu 19 ocoleste America de sud+centrala,Africa si Oceania .Nici in India si China nu se mai duce. In Afghanistan nici n-are de gind sa mearga covrigu19 k doar de acolo au fugit si americanii de frica talibanilor, asa ca si covidului ii e frica de talibani, si in concluzie nu se duce prin Asia/Afghanistan..

  4. Oms e condus de un criminal dovedit asa ca o sa astepte omenirea daca s a lasat pe mainile unuia ca asta ha , ha dar se stie ca e o marioneta a nom !!!

  5. Normal era ca ordinul de „legalizare” a epidemiei să-l dea ministrul sănătății din România, respectiv groparul morților în saci Nelu Tătaru pentru ca să avem oficial epidemie. Nu scrie nicăieri că la noi epidemia este legală din ordinul OMS că nu ni s-a adus la cunoștință asemenea legiferare sau tratat. În momentul de față în România nu este declarată oficial și legal epidemia. După care legi sunt judecați cei care prin hotărârile luate au dus la decesul unor oameni? După legea OMS? Sau după legea românească? Așa și epidemia tot prin ordinul ministrului sănătății trebuie să se încheie. Acum vinovații vor spune că ei au executat întocmai ordinul OMS și-au cumpărat 120 de milioane de doze din banii contribuabilului român îmbogățindu-se din comisionul de performanță de la pfaizăr.

  6. Bai fiule de katea de Rafiloi, atata aberezi, bai tarane, de nu te mai crede nimeni, bai politrukul lui peste prajit !! Stai bai sa vina acum facturile la lumina si gaz, sa vezi tu ce distractie nationala o sa aveti, cat de curand, bai criminalule in serie ordinar !! Nu sunteti decat niste marionete vandute elitelor globaliste criminale, o sa ajungeti cu totii pe stalp, sus pe stalp !! Bai Rafiloiule tampit, numai adunatura ta de cobai fazani care se vaxxineaza la fiecare 4 luni in cap mai pune botul la elucubratiile voastre de mama omida, asa ca plimba ursuletul de plus pe altundeva, bai agaricule kakanar !! Sieg Heil, Sieg Heil, Plandemia Macht Frei 🙂

  7. 60 de mii de morți în 2 ani cu protocolul aRAHATian. Internare toată lumea cu covrig la ATI, setare, oxigen tehnic industrial la maxim până pocnesc plămânii, medicamente experimentale sau deloc, lipsă hrană si apă – moarte – saci negri – bani grei la pompe funebre si aruncarea in gropi.
    Criminali ordinari ce sunteți!
    Acum ies trompetele OMS UE Pfizer adică Rafila, Arahat + „eroii” criminali Mahler (evreică), Jurma, Țincu, Marinescu si alți „specialisti” sponsorizări care fac reclame mincinoase vaccinurilor, situația reală demonstrând că aceste seruri sunt periculoase. Sunt scoși in față de unele site uri, ei nefiind cu adevărat de specialitate. Mahler susținea că cine ajunge la ATI, nu mai scapă. Evreică scoasă în față
    de PSD. Se oferă certificat verde celor care răspândesc o gripă.
    Criminalitatea în materie de ATI a atins cote alarmante timp de 2 ani.
    Protocolul este același si acum.
    Unde sunt medicamentele din farmacii pentru toți bolnavii?

  8. STICLA SI BENZINA CARPA SI CHIBRIT …. SA II RACORIM PUTIN PENTRU CRIMELE PE CARE LE-AU FACUT

  9. Asta stiam si noi de la bun inceput. Decizia OMS este in concordanta cu portofelul companiilor farmaceutice. Cand se va burdusi indeajuns, atunci se va termina si mascarada.

  10. Motivul real pentru care plandemia și stările de alertă continuă indiferent de numărul infectărilor este faptul că dacă s-ar încheia, profitorii plandemiei ar trebui să intre la închisoare pentru achizițiile la prețuri astronomice, pentru suferințele și decesele provocate ca urmare a lăcomiei și incompetenței.

  11. S-a dorit, de fapt, prin VACCINARE, distrugerea sistemului imunitar? Sigur ca da! Ajungerea la dependenta totala de medicamentatie? Sigur ca da! Iar tari intregi se dovedesc la acest moment cobaii perfecti ai ,,jmekerilor,, lumii, care distrug omenirea si intreaga planeta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger