AcasăCORONAVIRUSRafila, anunț important înainte de începerea noului an școlar: „Masca va fi...”...

Rafila, anunț important înainte de începerea noului an școlar: „Masca va fi…” – VIDEO

Rafila, anunț important înainte de începerea noului an școlar. Ce află părinții de la ministrul Sănătății: „Masca va fi...” - VIDEO

Cu mai puțin de două săptămâni rămase până la startul noului an școlar, răstimp în care părinții cumpără rechizite și ghiozdane pentru copiii lor, pentru ca elevii să fie pregătiți de începutul cursurilor, nu sunt puțini cei care se întreabă dacă se va purta mască de protecție în incinta unităților de învățământ.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a făcut precizări pe acest subiect. „Cred că părinţii îşi doresc două lucruri: copiii lor să poată să meargă la şcoală, iar prezenţa lor la şcoală să fie cât mai sigură.

Sigur, nimeni nu poate să ofere o garanţie perfectă că nu vor fi cazuri de îmbolnăvire, ar fi o minciună, dar important este să fie cât mai puţine şi dacă un copil este infectat, să stea cinci zile la domiciliu, în izolare. Cred că asta trebuie să fie filosofia”, a declarat ministrul Sănătăţii, miercuri seară, la Antena 3.

Rafila: „Masca va fi recomandată, nu va fi impusă”

Oficialul guvernamental a mai spus că școlile trebuie să aibă organizate grupuri sanitare accesibile, în care să existe apă și săpun. Și să aibă și substanțe dezinfectante. Mai mult, e necesar ca sălile de clasă să fie „aerisite cât mai frecvent”.

Ministrul Rafila a precizat că „masca va fi recomandată, nu va fi impusă”. „Nu este nevoie de aviz epidemiologic”, a mai spus ministrul Sănătății.

Câte cazuri noi de COVID au fost anunțate în raportarea de miercuri

Din câte a anunțat Ministerul Sănătății, în raportarea din 24 august, „în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3.963 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 1.696 mai puține față de ziua anterioară.

801 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare”, iar „distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 235 persoane au fost reconfirmate pozitiv”.

1.463 afisari

16 COMENTARII

  1. Bah Rafila , tatal meu cu tatal tau au fost colegi la securitate. Lasa bah prostia cu masca!

    • Comandor (r) Gherghisan Tu esti doar un excrement ce sooji poula zilnic , lasa gargara padukios rapanos ce esti , delirezi si debitezi ce visezi noaptea , zdreanta

      • Unde te gasesc sa-mi spui ce scrii in fata? Sa vezi cum este cand iti rup o mana si un picior. La 72 de ani sunt puternic ca un urs!

        • Colonele, cand te cantaresti sa vezi unde ai ajuns, o faci intotdeauna fara excrementele din tine.

          • Comandor (r) Gherghisan , ESTI MILA TUTURORA , DACA VREI MA KAK PE TINE SI-TI PLATESC GROAPA LA FOSSA SEPTICA CA NU MERITI ALCEVA
            DE’ NU , ITI PLATESC UN BILET LA MMA , SUNT AMATOR . INAINTE DE A TE INGROPA , CU VOIA TA ITI RUP TOTI DINTI

            https://www.mmafighting.com/

      • 1932- Pitesti. Eu am absolvit un an de specializare in URSS la Moscova in 1969. M-au invatat cum poti stapani multimea daca le bagi frica in oase. Noi nu eram multi dar aveam sprijin. Pe fiecare scara de bloc, strada era cel putin un informator al organelor. Stiam tot. D-aia voi credeati ca securistii sunt cel putin 10 milioane.

  2. incet , incet , tiptil vor sa iasa din mizeria in care ne-au bagat si tinut doi ani . cand nu era masca si vaccinare fortata era mai bine , acum cu noianul de restrictii e mai rau . vor sa tina lumea in frica si amenintari perpetuu , este prea evident .

    • Vino cu masca la mine si scriu eu ca te protejeaza de orice inclusiv de boli venerice.

  3. BLESTEMAT SA FII RAFILA CU PUSCARIA SI CU MOARTEA SI URMASII TAI…BANDIT CU SANGE DE ROMANI PE MAINI…SA ITI IA DUMNEZEU UNICUL FIU, CAT SA TE SATURE DE BANI PENTRU VESNICIE!

    BLESTEMATI SA FITI CU PUSCARIA SI CU MOARTEA TOTI CEI CARE ATI ADUS PE CAPUL ROMANILOR VACCINAREA SI SA SE ALEAGA PRAFUL SI RUINA DE VOI, DE CASA VOASTRA, DE FAMILIA VOASTRA SI DIN URMASII VOSTRI SA NU RAMANA NICI NUMELE PE PAMANT. CRIMINALILOR CARE ATI LUAT ARGINTII IUDEI! RAFILA LA PUSCARIE LEGAT CU ARAFAT, STOLOJAN MORTACIUNEA CARE STRIGA LA CONGRES SA AIBA MASTILE PROSTII P.N.L..IOHANNIS CEL CU CASELE IN FLORIDA, INCAPABILUL DULAP GOL, CIUCA MASCATUL, MASCATII KURULUI PIERITI DRACU LA TATAL VOSTRU, SATANA! MAIMUTE IMBECILIZATE DE DROGURI SI BAUTURA…CATU MATU LA PUSCARIE! CATALIN PREDOIU LA PUSCARIE!! ALINA GORGHIU LA PUSCARIE, CA DOAR MORI PENTRU TINE, OTREAPA!

  4. ” să stea cinci zile la domiciliu, în izolare. ”
    -mai depinde si de contzinutu programei shcolare,
    durata asta….

  5. Comandor Ghergisan, la prafil-oiul asta ame-tit trebuie dat un pu-lan fix intre ochi, sa isi revina dra-kului, ca iar vorbeste asta singur !! Ha ha ha 🙂 Bai pra-fila, lasa copii in pace, mai bine pune maska-rada pe co-b-aii tai, sa se suf-oce ordi-narii aia ta-mp-iti sigur si eficient !! ha ha ha 🙂 Bai pra-fila, vezi ca te ia cu arkanul la toamna por-kus-orul ala ob-ez de g-ra-s de 140 de kile ca si ca-r-ne de t-u-n, te trimite ala in Uk-ro-na-zia intr-un excursie bom-ba prin Donetsk si Luhansk, cica acolo nu trebuie sa astepti mult ca sa dai col-tul, aia se rezolva rapid pe acolo !! Ha ha ha 🙂 Winter is coming, bai trepa-dusule de pra-fila, sa vezi ce o sa te alerge romanasii la iarna, o sa mu-ste din voi toti, astia din sparlament, la propriu 🙂

  6. Deci securistul asta corupt de rafila cand iese la declaratii o spune ca si cum ne face un bine, a venit el baiat bun si uite ce favor ne face, nu ne obliga, ne recomanda!! Bai rafila, impreuna cu arahat, catu, orban, voiculescu, cretina aia de a fost la sanatate sageata lui voiculescu, iohanis si toti care ati bagat frica in popor cu intepaturile, sa mergeti la puscarie!!! Toti!!! Gunoaielor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger