AcasăCORONAVIRUSRaed Arafat, mesaj de ultimă oră pentru negaționiști: „Se condamnă singuri la...

Raed Arafat, mesaj de ultimă oră pentru negaționiști: „Se condamnă singuri la moarte”

Raed ArafatRaed Arafat, mesaj de ultimă oră pentru negaționiști: „Se condamnă singuri la moarte”

Șeful DSU, Raed Arafat, s-a implicat în maratonul de vaccinare, care se organizează în weekendul 22-24 octombrie în Capitală. Secretarul de stat a administrat vaccinul anti-Covid-19 la centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor.

Arafat a fost întrebat, duminică, la Maratonul de vaccinare din Bucureşti, ce părere are despre cei care, deşi sunt în stare gravă, refuză internarea în spital. „Înseamnă că se autocondamnă. Dacă sunt în stare gravă şi încă ascultă aceste sfaturi de a nu se interna, de a nu primit tratamentele, înseamnă că se condamnă singuri la moarte, nu la altceva”, a declarat Raed Arafat.

Acesta a afirmat că ar fi bine să se ajungă la spital înainte de a se ajunge în stare gravă. „Dacă eşti în stare gravă trebuie să ajungi la spital înainte să ajungi în stare gravă. Dacă eşti deja în stare gravă, unica şansă a ta este în spital”, a adăugat şeful DSU.

Aglomerație la Maratonul vaccinării din București

Numărul persoanelor care au ales să se vaccineze a crescut în ultimele zile atât la nivel național, cât și la nivelul Capitalei. Peste 45.000 de bucureșteni s-au imunizat în ultimele 48 de ore, jumătate dintre ei la Maratonul vaccinării organizat în București, potrivit CNCAV.

De vineri, de la debutul Maratonului, până duminică dimineața, 45.331 de persoane s-au vaccinat în București. Dintre ei, 22.001 s-au vaccinat la Maraton. Cei mai mulți bucureșteni s-au vaccinat la centrul de la Palatul Copiilor – 5.410, dar și la Romexpo – 4.666 de persoane. Alte 3.582 de persoane s-au vaccinat la Biblioteca Națională, la Circul Metropolitan – 2.974, la Liberty center/Sf. Andrei – 2.770, iar la Clubul Seniorilor – 2.599 de persoane.

„Ce vedem astăzi este un lucru extrem de bun. Le mulțumesc celor care vin să se vaccineze, nu numai aici, ci peste tot în țară. S-a dovedit că chiar dacă suntem într-o situație destul de critică, oamenii au înțeles și vin la vaccinare. Deja suntem la peste 80.000 pe zi, ajungem la 90.000 pe zi. Este foarte bine și cu toții avem datoria să facem acest lucru și să ne implicăm: medici de familie, persoane nevaccinate încă”, a spus Arafat.

author avatar
Andreea Vlad
216 afisari

3 COMENTARII

  1. Aaaa…. ca să ajungă la ATI unde rata deceselor a fost, anul trecut, de 80? Unde îi pârlesc la foc mocnit anul ăsta sau îi lasă direct fără oxigen?

  2. Aici nu e vorba de negationism,coane,e vorba ca tu si clica din care faci parte ati pus gand rau poporului roman.Toate tarile aplica tratamente medicamentoase cu succes ,adevaratii specialisti sunt lasati sa vorbeasca si sa aplice ,numai voi datorati supunere oarba OMS-ului si Big Pharma.Atunci cand vorbiti de vaccinare cine se uita atent la voi observa ca parca sunteti in transa.Pana la urma cu ce sunteti datori acestor structuti de sunteti dispusi sa sacrificati mii de vieti de romani?

  3. Bai arabule de spion nazist, sa vezi tu ce condamnare la streang o sa iti iei, bai limbrikule palestinian !! Nimeni nu mai crede in propaganda voastra de stat esuat nazist, nu te kaka pe tine, ca ididotii astia utili care se predau acuma zilele astea oricum erau aia care se sperie de o mica rafala de vant, astia nu au cum sa reziste in vvitorul razboi civil, ei vor fi taiati primii, oricum ai uitat sa le zici ca ai bagat in fiecare din ei cate un time-stopper, adica le este deja pre-determinata durata lor de viata, adica vor da cam toti coltul in urmatorii 2-3 ani, de aia esti intr-o asa frenezie satanika sa vaxinezi in cap pe toti cobaii carne de tun !! Da, bai, multumim ca ne scapi de astia, dar apoi si noi vom scapa de voi, cam astae jocul acuma, e care pe care, bai taran palestinian terorist, vezi sa virezi salariul tau lunar la ratatii aia de la Hamas si Fatah !! Ha ha ha 🙂 Nazi Double Va$$in Macht Frei 🙂 Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger