AcasăCORONAVIRUSRaed Arafat bagă din nou FRICA în români! Mesajul alarmist după cifrele-ŞOC...

Raed Arafat bagă din nou FRICA în români! Mesajul alarmist după cifrele-ŞOC de sâmbătă!

romani covidRaed Arafat bagă din nou FRICA în români! Mesajul alarmist după cifrele-ŞOC de sâmbătă!

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 5.388 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar 97 de pacienți au murit. 798 de persoane sunt internate la ATI.

Până sâmbătă, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.144.893 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.078.434 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.388 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Arafat se aşteaptă la mai mulţi infectaţi

Dintre cele 97 de decese, 2 au fost înregistrate la categoria de vârstă 20-29 ani, 2 la categoria de vârstă 30-39 ani, 5 la categoria de vârstă 40-49 ani, 11 la categoria de vârstă 50-59 ani, 25 la categoria de vârstă 60-69 ani, 24 la categoria de vârstă 70-79 ani și 28 la categoria de vârstă peste 80 ani.

Am urcat de la 2520 de persoane confirmate la începutul săptămânii, la 5388 de persoane confirmate astăzi.

În săptămâna 10-18 septembrie la terapie intensivă am început cu 543 de pacienţi şi am ajuns la 798 de pacienţi, iar acest număr îl aşteptăm să crească, având în vedere numărul de cazuri noi care apar în fiecare zi şi rata mare de nevaccinare care face ca mai multe persoane să ajungă la terapie intensivă pentru că nu sunt protejate prin vaccin”, a declarat Raed Arafat sâmbătă.

Şeful DSU a pledat din nou pentru vaccinare, arătând că centrele de vaccinare sunt deschise, iar cei care fac vaccinul Johnson&Johnson vor fi protejaţi în 1-12 zile. El a precizat că astfel se va evita un „val serios” al bolii.

De ce s-a introdus certificatul verde?

Secretarul de stat în ministerul de Interne a susținut că hotărârea de guvern care a fost adoptată vineri nu introduce noi restricții, ci introduce doar certificatul verde care permite menținerea activităților deschise, cu un control sanitar. Decizia prevăzută în HG intră în vigoare de duminică noaptea.

Hotărârea de Guvern de ieri nu a impus restricții, de fapt la o incidență de peste 3 la 1000 în mod normal era prevăzut închiderea totală a activității. Deci în loc să se închidă total activitatea s-a găsit o soluție.

Ce înseamnă ceritificatul verde? De fapt, certificatul verde permite accesul fiecărei persoane cu câteva condiții -să fie vaccinat sau testat negativ sau să fi trecut prin boală. Asta înseamnă că nu putem vorbi despre discriminare”, a declarat sâmbătă Raed Arafat.

 

author avatar
Andrei Ștefan
425 afisari

2 COMENTARII

  1. Iar noi ne asteptam la infectarea si ”rezolvarea” lui arahat !!!
    Alo, CNSAS, cind scoateti in presa dosarul lui arahat ???
    Sa nu vi l-au dat ?
    In acest caz va trebui apelat la cei care l-au ”indrumat” , fiindca nu au murit toti , asa cum cred unii avortoni din zilele voastre !

  2. A ha ha, pai pe arabul ala, pe palestinianul ala il doare fix in paispe de romani, el stie ca zilele lui sunt deja numarate !! Iar faza tare e ca ne-credinciosul asta nu s-a vaxinat in cap de 2 ori reguulamentar, ci a facut-o cu ser fiziologic, cum au facut-o toti astia din ciuma galbena si de la kurkubeistii de userei nazisti, astia mint mai rapid decat respira, asa ca vor fi in curand ajutati sa nu mai respire deloc, e spre binele lor, al familiilor lor de hoti si de criminali ordinari !! Nimeni nu mai respecta nimic in colonie, e haos pur si total peste tot, bai mascaricilor, scapa cine si care poate, deja am trecut de mult Rubiconul, acum urmeaza macelul general pe tot mapamondul !! Lasa vrajeala, bai palestinianule tampit, ca nimeni nu mai pune botul la dumele tale ce le aberezei tu zilnic, bai ordinarule nazist !! Vezi ca romanasii iti pregatesc cel putin cateva surprize, suprize, asa ca asteapta-te la ce e mai bun !! Ha ha ha 🙂 Bai Arahatule, bai arian pur, alb si esential, o sa iti cam puna astia pielea pe bat, bai ceakanaule 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger