AcasăCORONAVIRUSRaed Arafat a pus România în gardă: se va întâmpla în 2022...

Raed Arafat a pus România în gardă: se va întâmpla în 2022 şi e de foarte rău!

raed arafat

Şeful DSU, Raed Arafat, are veşti proaste pentru români. Chiar dacă există un vaccin pentru Covid-19, iar specialiştii au avut timp să studieze în detaliu noul coronavirus, pandemia nu se află aproape de final. Cel puţin, nu în ţara noastră.

Statele care au rata de vaccinare mare vor putea să intre în normalitate mult mai repede decât țările cu procente mai mici în ceea ce privește imunizarea împotriva Covid-19. În ce tabără se află România ştim cu toţii.

2022, un an cel puţin la fel de greu

În consecinţă, Arafat i-a anunţat pe români că anul 2022 va fi cel puţin la gel de greu precum 2021. În acest moment, ne aflăm în valul 4, un val al nevaccinaţilor.

Voi folosi ceea ce au spus colegii noștri din Germania despre valul pe care îl au acum, că o să fie pandemia persoanelor nevaccinate.

În lipsa unui tratament specific – care până acum arată că efectul lui este cam de 50% reducere a șansei ca o persoană să ajungă terapie intensivă, deci nu este o protecție sută la sută – rămâne vaccinarea soluția optimă.

Statele care au rata de vaccinare mare vor putea să intre în normalitate mult mai repede decât statele care au rata de vaccinare mai mică. Depinde de noi toți acest efort”, a răspuns șeful DSU.

Tot vaccinarea ar fi salvarea

Grupul de Comunicare Strategică anunţă joi, pe baza datelor existente la ora 10.00, că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat aproape 9.000 de cazuri noi de COVID-19 şi au fost raportate 451 de decese, din care 55 din perioada anterioară.

Numărul pacienţilor de la ATI a trecut de 1.900, fiind cel mai grav bilanţ de la începutul pandemiei. Incidenţa îmbolnăvirilor în Bucureşti este în scădere, fiind 12,44.

Dacă nevaccinații se vor informa și vor căuta date de la medici despre vaccin, după care se vor vaccina și se va ajunge la o rată mare, și noi vom putea zice că anul viitor poate să fie anul în care într-adevăr ne întoarcem la normalitate. Dar, dar la acest moment nu putem afirma acest lucru”, declară Arafat.

author avatar
Andrei Ștefan
712 afisari

7 COMENTARII

  1. „Autorităţile sanitare din Danemarca s-au arătat vineri îngrijorate de riscul de a vedea spitalele copleşite de recenta înmulţire a cazurilor de COVID-19 în această ţară unde cu o lună în urmă au fost ridicate ultimele restricţii antiepidemice, relatează AFP.”
    „Circa 85,9% dintre danezii cu vârste de peste 12 ani sunt vaccinaţi anti-COVID-19 cu schema completă. AGERPRES”
    De prin ziare adunate pentru condamnat, pardon, damnat, scuze, COMANDANT…

  2. Pai da, ca statele cu rata mare de vaccinare s-au tot intors in normalitate, dar n-au mai ajuns. UK, Singapore si multe altele, fruntase la rata de vaccinare, ACUM in zona rosie. Pare mult mai logic ca au avut dreptate medicii si savantii care au afirmat ca vaccinarea in pandemie e nu doar inutila, ci periculoasa. Vezi si Luc Montagnier, laureat Nobel. Vedeti si la noi, orasele premiante la vaccinare sunt premiante si la infectare.

  3. Daca Arahat, Rafila, Tataru etcetera si toti ceilallti, de la Johannis in jos, nu sunt judecati si condamnati pe viata pentru crimele pLandemiei, românii isi merita soarta. Nu mai vorbim de subminarea economiei tradarea de țară, unde intra si Basescu si o intreaga şleahtă de hoți din pulitica post-decembristă.

  4. Se vaita ca o baba bocitoare.
    De 2 ani de zile nu au fost in stare sa gaseasca , sa importe, sa fabrice un tratament impotriva Covid.
    In pandemie/ epidemie solutiile nu sunt cele PREVENTIVE, adica vaccinarea.
    Se vede si in statele vaccinate mai bine ca la noi .
    Solutia e tratamentul.
    Daca sustine ca NU are un tratament specific , de ce dracu impune cu forta o „schema de tratament” si nu lasa medicii sa trateze dupa stiinta lor, care sigur e mai buna decat capetele luminate de la guvernare?
    Se incalca legi organice…se incalca Constitutia, se incalca draptul la optiune a de tratament.Se incalca Legea pacientului, statutul medicului…
    Preventia se face inainte de aparitia epidemiei.Tratamentul e baza in pandemie

  5. Tu vei fi deja la cosul istoriei atunci ca sa mai vrei sa stii ce va fi caci cei ca tine vor fi judecati!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger