AcasăCORONAVIRUSRaed Arafat a prezis momentul în care gripa şi Covid-19 vor reveni...

Raed Arafat a prezis momentul în care gripa şi Covid-19 vor reveni în forţă. A atacat şi divele de la TV!

raed arafatRaed Arafat a prezis momentul în care gripa şi Covid-19 vor reveni în forţă. A atacat şi divele de la TV!

Raed Arafat a declarat că ritmul de vaccinare este „lent” și că un „un val patru serios” poate fi prevenit doar dacă se vaccinează cât mai multe persoane.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a spus că există suficiente doze de vaccin, dar că trebuie să existe și doritori.

De ce vaccinarea este importantă

Trebuie să continuăm campania care, la început, a mers foarte bine, după care a scăzut entuziasmul pentru vaccinare. A scăzut pentru că unii cred că am trecut prin tot și gata. Nu. Dacă vrem să trecem și să fim chiar siguri, trebuie să ne vaccinăm”, a spus Arafat.

Adică dacă acceptăm că soluția de prevenire rămâne vaccinarea. Dacă ne vaccinăm, da, putem preveni un val 4 serios și, chiar dacă va fi, va fi unul nesemnificativ sau care nu va avea impactul pe care l-am avut cu celelalte valuri”, a precizat Raed Arafat, care a adăugat că „nimeni nu poate să spună că nu este posibil” să fie un val 4.

Arafat, atac la Dana Budeanu

Raed Arafat a spus că persoanele care militează în spațiul public împotriva vaccinării și propagă teorii ale conspirației folosesc „cuvinte dure, tari”, „critică persoane, le zeflemește, le înjură” și prin această atitudine îi poate convinge pe „oamenii simpli”, ”oamenii fără prea multă educație” să îi creadă pe ei și nu pe specialiști.

Concret, şeful DSU s-a referit la Dana Budeanu. „Când apare una ca doamna Budeanu, care toată ziua am fost în gura ei cu toții, comentând vaccinarea, măsurile tot, într-un limbaj pe care nu pot să-l descriu.

Toți avem dreptul să ne spunem părerea, dar când această părere este zisă din punct de vedere al unei persoane care se pretinde expert și mulți oameni o cred, devine o problemă”, a spus Raed Arafat.

Arafat le-a cerut românilor să asculte mai multe păreri despre vaccin și le-a pus o întrebare despre țările care și-au vaccinat majoritatea locuitorilor: „Credeți că Israelul vrea sa-si ucida toata populatia, sau Marea Britanie?”.

author avatar
Andrei Ștefan
825 afisari

13 COMENTARII

      • Adevarat, Arahat este pedofil. Sper sa iasa imagini cu gunoiul asta! Oricum daca virbeste aiurea de Dana Budeanu este clar ca il irita pe gunoi!
        Tot asa inainte cu sclavii astia! Da, eu cred ca vaccinul este diferit in Israel fata de Romania. Aici vor fi morti multi!!

        • n-ai nimerit-o, arahatu e poponar, de ce crezi ca nu s-a insurat? Ii place la gaoza…

  1. Arafat la puscarie…ai organizat crimele din spitalele covid..arad, sibiu, bucuresti..ARAFAT LA PUSCARIE FATALAULE! CA BARBAT ADEVARAT NU ESTI! DACA NU TE ASCUNDEAI IN SPATELE MAFIEI …ERAI BELIT DE MULT…DAR TOT O SA FII…Criminalule! Pariem ca mergi la puscarie sau fugi din tara?! 10.000%…

  2. Arahat ce kkat ai facut cu morfina la kilogram din spitalul Arad? Drogati bolnavii sau faceati trafic de droguri pe fata? Arahat la puscarie! Cu toti cei ca el …criminalii poporului si ucigasii de copii…MORFINA SI CRIMELE DIN SPITALELE COVID? IZOLETELE? AFACERILE CU MASTI SI TOT FELUL DE KKATURI…RAFILA, CERCEL, ARAHAT…

  3. Arahat, mizerio, dc refuzati tratamentele cu medicamente si terorizati lumea pe vaccin? Adica Dana Budeanu nu are voie sa-si spuna parerea, dar voi aveti dreptul sa dati mită pt vaccin: loterie, mici, bere? Sa se cace toti homosexualii pe tine ca tot esti pe invers, bulangiule

  4. ba mincinosule serul ala nu imunizeaza cum recitati voi tampenii e ceva despre care nu stiu aia care l au pus pe piata ca e experimental si la urma urmei ia ba locul aluia de la oms daca stii cand vine valul si termina cu totul!!!!!!!!

  5. Unu la psiholog.
    -Domnu doctor visez in fiecare seara ca vine nevasta-mea sare pe mine si ma violeaza .
    -Uite ia pastila asta.
    A doua zi.
    -Domnu doctor miracol nu ma mai violeaza doar imi baga asa usor degetelu…
    -Bine iti cresc doza la o pastila si jumate.
    A treia zi.
    -Domnu doctor asa de bine am adormit azi noapte numai ca dimineata nevasta-mea a avut asa un cosmar cum ca am dat buzna peste ea si ca am sarit pe ea si am violat-o….

  6. Arapu’ vorbeste de un singur lucru,si anume INTEPARE!
    E obsesionat cu exterminarea romanilor utilizand VENIN numit VACCIN precum a procedat Germanía nazista in al doilea razboi mondial!

  7. Bai arabule de Arahat, bai maskariciule, du-te tu inapoi in Fasia Gaza, si invata-i pe palestinienii tai sa se intepe ca si soricei experimentali !! 🙂 Nici un om normal la cap nu se baga ca prostul in fata ca sa ai tu realizari la cincinalul de vaxinati pe hectar, bai trepadusule ciuhap !! 🙂 Tu esti numai o unealta a globalistilor, oricum la un moment dat vei fi dat la o parte, urmeaza in cativa ani distractia adevarata, adica Marele Razboi, cel descris in Cartea Apocalipsei, asa ca lasa vrajeala, ca nu toti sunt cei 4 milioane de cobai ai tai, sa vezi ce fain o sa chitaie cand o sa inceapa sa dea coltul cu miile in fiecare saptamana, ca doar nu crezi ca miliardarii lumii dupa ce au dat cu arma biologica chinezeasca in tot mapamondul, dupa aia rapid au si aparut ca prin minune cu salvatorul vaxin !! 🙂 Bai Arahat, bai prostule care esti idiot util no. 5, si tu stii ca mananci rahat zilnic, dar vezi mai lasa si la ceilalti tradatori de neam din gubern, nu e frumos sa bagi in tine tot rahatul ventilat, ca o sa faci Poc, bai aerianule !! 🙂 Asteptam sa vina odata Untold-ul, sa vezi acolo toata distractia si nebunia de pe lume, bai trisorule, chiar si la cobaii tai deja ii doare fix in paispe de ce mai delirzei tu, bai mahomedanule !! 🙂 Scapa care si cine poate, bai, despre asta este vorba, ne aflam in plin WW3, acum e ca in 1941, sa vedem cine va castiga si ce anume cand vom ajunge la 1945, adica in 2025 !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger