AcasăCORONAVIRUSRaed Arafat a găsit soluţia pentru criza paturilor din secţiile ATI: unităţile...

Raed Arafat a găsit soluţia pentru criza paturilor din secţiile ATI: unităţile mobile!

arafatRaed Arafat a găsit soluţia pentru criza paturilor din secţiile ATI: unităţile mobile!

Dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a primit misiune de la Florin Cîţu să rezolve criza paturilor din secţiile ATI din ţară.

Astfel, şeful DSU a venit cu o soluţie: a identificat 50 de paturi suplimentare ATI în București și că se deschid deja mai multe unități mobile în Capitală și în alte regiuni din țară.

Arafat a spus că va fi crescută capacitatea de tratare a pacienților în secțiile de ATI din unitățile sanitare COVD și suport COVID odată cu instalarea unor unități mobile în Bucuresti dar si cu redeschiderea unitatii de la Lețcani din Iași.

S-au găsit şi 140 de paturi terapie intermediară

Există o scădere între noiembrie și acum (n.r. paturi ATI). Scăderea poate fi explicată prin faptul că spitalul din Lețcani din Iași a fost închis. Acum se lucrează pe redeschidere, ceea ce înseamnă o creștere a numărului de paturi ATI.

La București noi am adus prima unitate mobilă ATI la Sf. Ioan și se lucrează pe instalarea ei. Și mai aducem una la Victor Babeș. Vor fi trei, pe lângă cea de la Marius Nasta.

Diferenta de supraviețuire și letalitate o face tocmai o îngrijire corectă în unități ATI. La nivel de București avem un surplus identificat de aprox 50 paturi ATI și 140 de paturi terapie intermediară.

Cu ajutorul DSU se caută variante de medici ATI care pot fi detașați în unități COVID„, a declarat dr. Raed Arafat, conform postului Antena 3.

author avatar
Andrei Ștefan
133 afisari

4 COMENTARII

  1. siferenmta de supravietuire si letalitate??????????la noi se moare mai mult decat oriunde la ati deci raspunzi????

  2. Cîte doi bolnavi în pat și problema este rezolvată.
    Au nevoie doar de saci negri pentru două persoane decedate.
    În fiecare spital există oxigen de la stația generala , circa 30% din paturi beneficiază de oxigen venit pe instalațiile existente.Este nevoie doar de o mînă care să aeriseasca din ora in ora acele saloane.
    Povestea cu ati este pentru prosti

  3. În spitalele din România programul de tratament este de la ora 9 pînă la ora 13.
    Noaptea poți să consulți horoscopul dacă mai ore de viață pînă dimineata.
    La toate spitalele în vecinătate sunt farmacii, si firme pompe funebre.

  4. Bai arahat, bai musulmanule, bai necredinciosule, lasa tu gargara globalisto-progresista 🙂 ca nu te mai crede nimeni, criminalule 🙂 Fiecare e pe cont propriu, Iadul pe Pamant numai de acum incolo o sa vina 🙂 asa ca trage-ti bine nadragii pe tine, sa nu te kaci alaturi, trepadusule 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger