AcasăCORONAVIRUSRaed Arafat a dezvăluit care sunt românii care nu mai au neapărată...

Raed Arafat a dezvăluit care sunt românii care nu mai au neapărată nevoie de a 3-a doză de vaccin

Raed-ArafatRaed Arafat a dezvăluit care sunt românii care nu mai au neapărată nevoie de a 3-a doză de vaccin

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a dezvăluit care sunt românii care nu mai au neapărată nevoie de doza 3 de vaccin, în condiţiile în care Valeriu Gheorghiţă a vorbit chiar şi despre vaccinul cu numărul 4.

Arafat recomandă însă vaccinarea cu a treia doză pentru persoanele vaccinate complet, chiar dacă testul de anticorpi arată că sunt protejați.

Românii vaccinaţi şi care au trecut prin boală, protejaţi

Raed Arafat a declarat că o persoană care a fost vaccinată cu două doze și a trecut prin boală nu mai are nevoie de o a treia doză.

Vaccinul nu are contraindicații la a treia doză, dar omul nu are nevoie de ea dacă este în această situație”, a afirmat secretarul de stat în MAI.

Media de vaccinare pe plan mondial este de 45%. România este sub ea. Nu media europeană, media europeană este mult mai sus. Noi sutem undeva pe la 30 – 30 şi ceva la sută. Media mondială – care include Africa, Asia, toată lumea – este 45%.

Peste 4 miliarde de oameni s-au vaccinat deja. Dacă aceste vaccinuri făceau atât de mult rău, se vedea deja fără discuţie. Se vede că aceste vaccinuri au limitat răspândirea şi ţările care au atins rata de vaccinare de 70 – 80% se relaxează complet şi nu mai au probleme, o consideră o răceală”, a mai zis Arafat.

Aluzie neașteptată la adresa lui Klaus Iohannis

Raed Arafat caută vinovații pentru faptul că românii nu s-au vaccinat. Secretarul de stat face aluzie la o declarație a lui Iohannis. Secretarul de stat menționează faptul că populația nu s-a vaccinat și pentru că a ascultat de cei care au spus că „pandemia e gata”.

Aluzia lui Arafat amintește de declarația lui Klaus Iohannis. În luna iunie a acestui an, președintele țării afirma că, în România, campania de vaccinare a fost un succes și că „practic am oprit pandemia”.

La noi campania de vaccinare a fost un succes, noi practic am oprit pandemia”, spunea președintele Klaus Iohannis, la începutul verii, când a fost întrebat de ziariști despre încetinirea campaniei de vaccinare.

 

author avatar
Andrei Ștefan
745 afisari

1 COMENTARIU

  1. SIMPLU: CEI CARE NU S-AU INJECTAT DELOC. Ăia care au băgat dozele în venă pot s-o facă pe a treia, a patra, a cincea, a șasea, a…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger