AcasăCORONAVIRUSPsihoză în masă. Spitalele, pline de copii pozitivi Covid, dar fără simptome

Psihoză în masă. Spitalele, pline de copii pozitivi Covid, dar fără simptome

Copiii pozitiv la Covid, folosiți ca propagandă pro-vaccinare

Propaganda și manipularea agresivă practicate de cei aflați la guvernare, prin intermediul mass-media, au avut un efect devastator. Speriați de ce văd la televizor și de ce citesc în presă, părinții au luat cu asalt spitalele și își internează copiii doar pentru că au ieșit pozitivi la testele Covid, fără însă ca aceștia să aibă neapărat vreo simptomatologie.

Imaginile cu ATI-urile pline și tărgile cu pacienți pe holurile spitalelor, precum și ieșirile alarmiste ale unor medici care zugrăvesc un tablou al apocalipsei copiilor răpuși de Covid au avut un efect cumplit asupra psihicului românilor. Unii părinți au ajuns să se teamă de propriii copii și să evite să-i îmbrățișeze ca să nu ia cumva virusul, iar alții, cei mai mulți, dau năvală în spitale ca să-i interneze doar pentru că au ieșit pozitivi la testul Covid. Medicii de la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din București confirmă faptul că unitatea este plină de copii cu Covid, însă cei mai mulți dintre aceștia nu au niciun motiv real de internare.

”Este clar că acum este o răspândire foarte mare printre copii și, totodată, pacienții vin de peste tot și care vine în spital face testul și e pozitiv. Acum toată lumea este și crizată. Sunt și cazuri grave, avem 3 copii la Terapie Intensivă, cu forme urâte, ceea ce nu a fost în primul val. Spitalul este plin de Covid, dar asta nu înseamnă că sunt cazuri grave. Copiii au totuși o imunitate bună, dar mulți părinți vin cu ei la spital de frică, pe unii îi trimit medicii, tot de frică, alții vin ei, singuri, stau o zi, două și pe urmă pleacă la cerere. Toată lumea este speriată. Se fac internări doar pentru că acel copil are test pozitiv. Oamenii vin speriați, agresivi, vor să se interneze, uneori stau 8 ore în unitatea de primiri urgențe până se eliberează un pat, deși nu este cazul să se interneze. Sunt oameni care nu mai ies din casă de frică, chiar și vaccinați. Mass-media induce frica în mințile oamenilor și de asta se și panichează și vin la spital. Și vin la spital și stau lângă covizi, acolo, grămadă. Lumea este deja isterizată, că nu este atât de urâtă boala, cât este panica”, ne-a declarat un medic pediatru de la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din București.

Complicațiile pulmonare, frecvente și înainte de pandemie

Pediatrii arată că și înainte de pandemie existau chiar foarte multe complicații pulmonare la copii, dar medicii reușeau să-i trateze, fără teama și presiunile de acum. Pe de altă parte, cazurile grave de Covid la copii, destul de rare, apar la pacienții tratați, care au deja alte boli, sau, câteodată, la nou-născuți, care nu au imunitate.

”Înainte aveam pleureziile, aveam pneumoniile, acum nu mai sunt, au dispărut și a venit Covid-ul ăsta, care are o grămadă de complicații pulmonare. Dar aveam și înainte, dar nu se speria nimeni dacă făceai o pneumonie, o pleurezie. Anul trecut, s-au înregistrat în spital doar două pleurezii tot anul, când Spitalul <<Grigore Alexandrescu>> era plin de pleurezii (apă la plămâni). Faptul că au stat copiii mai izolați, că au stat în on-line, a micșorat numărul cazurilor. Acum însă, că a început și sezonul rece și se merge în colectivitate, vor apărea și bolile clasice, că nu au dispărut de tot”, ne-a mai precizat medicul pediatru de la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”. Acesta susține că sunt medici în București, și nu numai, care au tratat cu succes cazuri Covid, dar le este frică să vorbească. Și asta pentru că reactivitatea sistemului este foarte periculoasă și agresivă, iar represaliile împotriva lor pot merge de la compromiterea imaginii acestora, până la concedierea din spitale.

Scopul, evident: vaccinarea

Prezent recent într-o emisiune TV, medicul pediatru Mihai Craiu a avertizat populația că nu mai există loc în spitale pentru copiii infectați cu noul coronavirus. ”Nu mai avem pe unde să-i punem. Lumea nu realizează că am ajuns în situația de a trebui să ne gândim pe cine trebuie să internăm primul. Și niciunul dintre părinţii copiilor intrenați nu este vaccinat”, a afirmat dr. Mihai Craiu.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
4.381 afisari

17 COMENTARII

  1. Intii unul Barbu gh. , fara parerea lui noi sintem timpiti, prosti, paranoici, nebuni din Obregia etc….si mamele noastre catele, curve, betive … . In schimb el le stie pe toate, e doct in invective si pareri traznite, si bineinteles pe mina cu ziarul ! Unul odata o sa afle cine esti, sa te vad atunci pe unde scoti camasa, haimanao ! Crezi ca scapi, nu scapi !

    • Vierme, căkățeii ca tine trebuie „oxigenați” cu tabun. Da, hoitule nenorocit, parazit împuțit ce ești!? Sau cu sarin. Dar nu înainte de a fi puși la muncă pînă la 65 de ani.

  2. Psihoza in masa au creat-o o seama de doctori (aceiasi de 2 ani incoace), care apar la tv. nu pe post de terapeuti ci pe post de ciocli, explicandu-ne doar situatia catastrofala din spitalele in care activeaza, secondati de moderatorii tv care in goana dupa „gura casca” cat mai multi la numar care sa le mareasca audienta, au transformat tara in Sodoma sau Gomora covidului (inca nu s-au pus de acor care dintre cele doua). Apoi vine cohorta de „eu stiu tot” a lui Gheorghita din portita, care tuna si fulgera impotriva tuturor : a celor ne vaccinati, ca de ce nu, a celor bolnavi, ca blocheaza ATI-urile si de ce, a celor vaccinati ca de ce se-mbolnavesc si ei, a celor care se plimba, acelor care protesteaza, a celor…etc…In acest BALAMUC credeti ca cineva poate ramane normal ??? Poate trai linistit fara panica ??? Si peste toata nenorocirea, prin sticla, ne bombardeaza continuu cu lipsa de comprehensiune a „tacutului” din DEAL, cu incrancenarea de a ne face bine prin rau a balbaitului din p-ta Victoriei , a fitelor de fata mare a partidelor si mai pot adauga multe. Intreb: POT TRAI AICI CA OM NORMAL ???

    • Păi au tot interesul. Toți sunt niște „neica-nimeni” în domeniu dar foarte, foarte bine plătiți pentru ceea ce fac. Plus personalul medical cumpărat cu sporuri fără număr. Doar „sporul de lucovid” este de 80%! De aceea și complicitatea leprelor, pardon, „eroilor” în alb.
      De ce crezi că au pus șef un rahat în kaki? Că ăștia-s și mai proști și ticăloși ca civilii.

        • Bă, ești funcțional adevărat. Pardon, militaurizat. Ți-am scris clar de ce! Vezi și citești dar nu pricepi.
          GHINION!

  3. Medicii vindeca si linistesc oamenii in spitale. Cei care apar la tv sa imprastie panica si teroare nu au nici o legatura cu medicina. Sunt medici altoiti politic. Toate inregistrarile cu aparitiile lor la tv raman…..asa ca va fi usor sa ii judecam si sa ii condamnam cat de curand!

  4. Ne-am inrait de tot, sintem disperati, haituiti din toate partile, bruscati si inselati de actuala clasa politica : tratament blocat in depozite, stoarcerea veniturilor noastre pina la ultima picatura, mariri, mariri, mariri ! Trebuie sa tragem cu dintii ca sa ne calmam, sa revenim la normal apoi sa pedepsim pe acesti demoni care ne conduc ! Ipocrita de EU , aia veche, isi vede de confortul si interesele ei ! Noi am sarit mereu unde a fost nevoie, ei viziteaza biserici renovate cind statul roman este ” esuat”. Doamnelor si domnilor, ce greseala am facut noi, cum, care, de-l suportam pe Citu de mai bine de un an, aceasta haimana fara minte ?! Era sa uit…. ai dreptate L. am observat si eu pe ala gh. Barbu ! Sa te fereasca Dumnezeu de prostul cu scoala ! Toate bune sa urmeze !

    • De proști „am sărit”, de slugi, de milogi. Cu ce este mai rău Cuțu ca Draknetti? Ca halbanezul Pontache?
      ȘOBOLANE, ĂȘTA MAI ANALFABEȚI, ĂȘTIA CA TINE, CA LICA, TREBUIE ELIBERAȚI PRIN MUNCĂ. PREA AȚI DISTRUS ȚARA ASTA CU PROSTIA, LENEA ȘI TICĂLOȘIA VOASTRĂ DE MILITAURIZAȚI!!!

  5. Latraii care stau pe sticla televizoarelor si isi spun medici ar fi bine sa stie cum este regimul in penitenciar la Rahova, Margineni, Jilava, Timisoara. Pentru doamna Mahler se pregateste penitenciarul Targsor, unde o sa vina si Elena Udrea ca sa nu stea asa singura. Arafat spera sa il recupereze stapanii?! Arahat ar trebui sa cunoasca legea nescrisa de la varful conducerii bisericilor. Fie mananci ciuperci, fie bei cafea, fie te programeaza la spital pentru un control la dr. Sinescu. Rezultatul este ca ai murit de Covid. Auzi Arafat? Tot de covid si tu…

  6. Cenzore, nu simti ca tie- cald putin ? Ha ha ha 🙂 Vezi ca astia te baga undeva 🙂

  7. Acum se folosesc si de copii mici, e clar ca criminalii astia din Bukale o sa faca orice sa mai prosteasca pe cati de multi pot, ca doar au nevoie de carne de tun proaspata, e clar ca astia cauta anumite tipuri de ADN, deja nu se mai multumesc cu cei adulti si batrani, cica acum trebuie sa caute si la aia mici, asta da, experimente in masa pe marea masa de oi fara minte !! Bai, odata ce ai bagat in tine macar 1 doza de vaxin in cap, deja incepe astia sa instaleze nano-cipurile in tine, deja cu alte 2 doze ele se recompun automat, din aceasta cauza vi le baga pe rand !! Primul este insusi sistemul de operare, cum e de pilda Windogs-ul lui Gates-Hates, apoi se adauga componentele, care se auto-asambleaza ele singure, doar asa au fost configurate sa fie !!

  8. Bai, puteit cenzura cat vreti voi, dar vine distractia si pe malurile Dambovitei la voi cat de curand, atunci sa il vedem pe Matu cum incepe sa dea din colt in colt !! Hai cu Plandemia, ca mai exista potential mult de acum incolo, asta e numai inceputul 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger