AcasăCORONAVIRUSProtest în combinezoane la ușa Guvernului! Primul pas făcut de premierul Orban...

Protest în combinezoane la ușa Guvernului! Primul pas făcut de premierul Orban – VIDEO

sursa foto: Facebook/Federatia Sanitas din Romania

În plină criză COVID, și pe fondul prelungirii, din nou, a stării de alertă la nivel național, în vederea gestionării crizei generate de noul coronavirus, mai multe cadre medicale au venit, miercuri, la Palatul Victoria.

sursa foto: Facebook/Federatia Sanitas din Romania

Purtând combinezoane albe, măști sanitare și mănuși de protecție – echipamentul de protecție folosit în criza generată de noul coronavirus – oamenii au venit, miercuri dimineață, la Guvern, în speranța că își vor face auzite mai bine nemulțumirile. Acestea țin de condițiile în care sunt nevoiți să muncească, oamenii reclamând, totodată, și lipsa dialogului cu autoritățile, dar și aspecte ce țin de latura salarială.

Sindicaliștii au venit deciși să depună un memoriu care să ajungă în atenția șefului Guvernului. De altfel, sindicaliștii de la Sanitas au transmis că reprezentanții Federației au fost invitați ”la o primă discuție cu premierul” Ludovic Orban.

Memoriul arată astfel:

sursa foto: Facebook/Sanitas SCUB
sursa foto: Facebook/Sanitas SCUB

Demersul cadrelor medicale are loc la doar o zi după ce în România au fost raportate 994 de noi cazuri de îmbolnăvire, cel mai mare număr de la începutul crizei COVID. DETALII AICI.


242 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mutulica promite, si Berila nu le da!
    Si ei sunt in llinia intai !
    Apoi ies in spatiul public si se lauda cu realizarile marete. cea a facut Guvernul meu de Nulitati absolute, a transformat o problema sanitara, intr-un dezastru national, si laudele poate continua

Comments are closed.

Zenville