AcasăCORONAVIRUSPropunere halucinantă: Nevaccinații, să se autoizoleze. Accesul la hrană este problema lor!

Propunere halucinantă: Nevaccinații, să se autoizoleze. Accesul la hrană este problema lor!

Cei care aleg să rămână nevaccinați ar trebui să se autoizoleze de comunitate, eset de părere filosoful Noam Chomsky, care spune că obținerea de alimente după ce au avut „decența de a se îndepărta din comunitate” este „problema lor”.

Filosoful a fost întrebat în cadrul unui podcast de pe Youtube, cum ar arăta separarea celor nevaccinați la nivel practic. Chomsky a răspus că cei nevaccinați nu pot fi forțați să se vaccineze, dar că ar trebui să se îndepărteze (de bunăvoie, n.r.) din comunitate, pentru siguranța celorlalți și să caute singuri soluții pentru a obține mâncare, fără a intra în contact cu alții.

Nevaccinații, comparați cu cei care nu opresc la semaforul roșu

Chomsky, lingvist, istoric și filosof, în vârstă de 92 de ani, a comparat oamenii care nu vor să se vaccineze cu cei care nu vor să oprească la semaforul roșu din trafic, spunând că, dacă oamenii își prețuiesc atât de mult libertatea, ar trebui să „găsească o modalitate de a și-o proteja și de a și-o asigura”, spune lingvistul Chomsky.

Remarcile lingvistului au fost întâmpinate cu reacții mixte pe Twitter, unii susținându-i apelurile privind izolarea celor nevaccinați.

Comentariile lui Chomsky privind segregarea celor nevaccinați vin după ce un număr tot mai mare de companii solicită angajaților să se vaccineze.

author avatar
Alina Costache
1.217 afisari

10 COMENTARII

  1. FILOZOF OR FILFIZON ??,intrebarea are sens pentru dl Chomschy !.
    Ce filozofie ?,ce curent filozofic este asta pe care-l promovati ?,sau furati curent !.
    PE CONSTITUTIE ATI PUS MANA CUMVA ?,sau pe vrun tratat al SOLUTIEI FINALE !!.
    Am inteles ca nu-s locuri la ATI ,dar la Nr 9 sunt locuri ??,oferiti va rog un loc pentru dnul .

    • Probabil,Filozof Sponsorizat sau unul satul de viata .Nimeni nu spune ce se intampla cu sistenul imunitar propriu dupa vaccinare,este alterat,mai face fata altor boli,virusi,bacterii ect?

  2. Nefericittul sa recunoasca , ca vaccinatii dupace le trece doza sunt ls fel cs cei nevax doar cu propria imunitate pe care astia su abrogat o din natura!!!!

  3. Un filozof nazist adica un cretin.Ceea ce este cu adevarat tragic este promovarea acestor jigodii de catre celelate jigodii miloage care au tupeul sa se autonumeasca presa.

  4. In cazul acesta cei 70% nevaccinati din Romania sa nu mai plateasca taxe, TVA, nimic. Si sistemul sa traiasca de pe urma celorlalti 30%. Ura si la gara!

  5. Bai naom chomsky, pe tine la 92 de ani cum de nu te prinde celebrul virus chinezesc mic si invizibil ? Bai, esti prost sau numai te faci ? Stiu cu totii ca te tin astia in viata, ca pe o momaie de carton, de abia mai poti sa te misti !! Sa mori in somn, bai sa faci in avc din acela frumos, bai nazist demon-crat tampit, sa mori in timp ce dai un interviu in live la tembelizor, sa poata rada si americanii de cat de imputit esti, bai filfizonule ametit, nimeni nu se uita in gura ta de diavol spurcat, tot in Iad o sa ajungi, oricat iti mai prelungesc astia artificial viata ta de kakat, tot o leguma esti deja de 10 ani !! Ha ha ha 🙂 Nazi Triple Vaxxin Macht Frei, ca la New York, la komunistul ala de Cuomo 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger