AcasăCORONAVIRUSPropagandă nerușinată pe ro-vaccinare. Saci negri cu morții nevaccinați

Propagandă nerușinată pe ro-vaccinare. Saci negri cu morții nevaccinați

Valeriu Gheorghiță, un mic Alfred Hitchcock al pandemiei mioritice

Ultimul filmuleț postat pe pagina de facebook ro-vaccinare mi-a provocat, efectiv, silă. Imaginile încep cu mortul în sac negru și se termină cu același mort în sac negru ieșit din ATI-ul Covid al nevaccinaților. Mai mult, pe același canal de manipulare, un medic scrie că noul coronavirus este o boală incurabilă și că niciun medicament nu are efect.

Cinică și de prost gust propaganda asta de pe pagina de facebook ro-vaccinare, a lui Valeriu Gheorghiță. Și se mai întreabă medicii siderați că de ce nu vin oamenii la spital din timp. Păi dacă voi spuneți cu subiect și predicat că a venit o tânără cu afectare pulmonară de 20% și acum are afectare de 70% și că din 11 pacienți, 11 erau intubați și prezentați ca pe o victorie că ați detubat o femeie, care era vai de capul ei și așa, detubată?

Cine să mai vină la spital când, dincolo de regia ieftină a personalului medical ”paradedicat”, amărâții ăia de la ATI, laolaltă femei și bărbați, erau goi pușcă sub cearșafurile subțirele și cu fereastra deschisă pe frigul ăsta, ca să nu vă explodeze în capetele alea pătrate oxigenul pe care îl ”îndesați” în pacienți? Foarte încurajator să spui despre cazul lehuzei în vârstă de 27 de ani, la care ați chemat preotul, că v-a rugat familia. Păi și voi ce faceți acolo? ”Nu toată lumea care se intubează ajunge să decedeze, cum circulă miturile în folclor”, zicea un nenea doctor din filmuleț. Ei, nu! Odată ce ai ajuns să intubezi este clar că ăla e în ultima fază. E un succes că din 11 ai detubat unul? Iar imaginea aia cu care începe filmul de la ATI, cu mortul în sac negru, pe care îl vezi și la sfârșitul filmului, ce spune despre ATI-uri? Regizori de doi lei ce sunteți! Da, am înțeles, mulți care mai au câte o circumvoluțiune pe ici-colo s-au prins unde bateți, domnule Valeriu Gheorghiță. Să ne vaccinăm mai repede, că altfel ajungem în saci negri. Și e clar că acolo ajung toți nevaccinații, după cum ne scrie pe ro-vaccinare un alt medic.

Boala fără leac

Dr. Constantin Cucu, medic primar endocrinologie la Institutul Parhon din București, ne spune, pe pagina ro-vaccinare, că boala Covid nu are leac și că singura șansă ca să supraviețuim este vaccinarea, evident. ”Vaccinați-vă! Sper că toată lumea, vaccinată sau nevaccinistă (sic!) știe faptul că boala asta, Covid, nu are propriu-zis leac. Nu există un antiviral pe care îl dai, cum dai penicilina în pneumonia cu pneumococ, și aștepți ca boala să treacă. Toate remediile de care se vorbește au o eficacitate la limită, cu mici ameliorări observate pe loturi mari de oameni. Nici unul din remedii nu este de tipul <<Ridică-te Lazăr și umblă>> și, de fapt, fiecare bolnav este în mâinile soartei. Nu contați pe tratamente. Nu există Remdesivir, Claritromicină, Hidroxocloroquina, Faviparivir, Ivermectină, anticorpi monoclonali, tocilozumab, Arivir. Nu în înțelegerea de cură. De remediu indiscutabil. De omorâre a virusului și a bolii și de asigurare a pacientului că va scăpa. Sigur că medicii, sistemele de sănătate, comisiile și ministerele au scheme de tratament. Aveau scheme de tratament/rugăciune și pe vremea morții negre. Și cel care, 1 la sută, scăpa de ciumă era un exemplu că schema era funcțională”, scrie medicul endocrinolog.

Gura păcătosului adevăr grăiește

Un specialist în dermatovenerice, conf. univ. dr. Cătălin Popescu, scrie, pe aceeași pagină, că titrul anticorpilor nu este relevant pentru protecție și nu influențează decizia de vaccinare. Același medic arată însă că la imunizarea naturală sau prin vaccin se produc anticorpi, limfocite B, care scad în timp, dar asta nu înseamnă că suntem neprotejați, deoarece au rămas limfocitele B cu memorie. ”La reîntâlnirea cu vrăjmașul, limfocitele B cu memorie își amintesc de el și abia atunci se apucă să producă anticorpii necesari neutralizării. Este un fenomen normal și avantajos biologic”, scrie medicul pe ro-vaccinare.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
3.009 afisari

16 COMENTARII

  1. sint exemple strigatoare la cer si totusi nu se intamola nimic , justitia nu vede nimic , si atunci nu poti sa crezi ca acest genocid reprezinta politica de stat ? un ban murdar il poti primi pentru orice ,dar sa-ti bati joc de sanatatea si viata oamenilor , va fi blestem pe capul lor !

  2. DOCTORI DE TOT ARAHATUL CARE VOR TREBUI DATI IN GAT …ABSOLUT TOTI CARE VOR FI PRINSI CU SPAGA SA FIE LA PUSCARIE CA SA PLATEASCA PENTRU GENOCIDUL ORGANIZAT IN SPITALE …SALARII DE MINISTRI SI EI TOT BANDITI…ACESTI DOCTORI CRIMINALI …ORI EMIGRATI PENTRU CRIMELE IN MASA PE CARE LE-ATI ORGANIZAT, ORI LA PUSCARIE CA LUATI SPAGA SI DE LA MORTI SI DE LA VII…RUSINE!! DUMNEZEU O SA VA BATA DE O SA VRETI SA FI MURIT VOI!

  3. Azi, cu toate cifrele propagandei tot erau 86% persoane declarate vindecate din totalul persoanelor infectate.In alea 14 % sunt cei care sunt inca bolnavi/ reinfectari si restul…decese.
    Totusi sa nu uitam ca in sacii negri sunt si vaccinati.Asa ar trebui sa fie o informare corecta.

  4. Daca luam toti medicii ăștia au in spate comisioane imense de la pharma de a lungul anilor pentru a prescrie medicamente cat mai scumpe si ineficiente. Azi doctorii, mare parte din ei, merita judecați pentru crime împotriva omenirii si executați pe stadioane

  5. ACEST CATASTROFAL GHIORGHITA PUS COORDONATOR !,I-ATI TESTAT VRODATA IQ ??, IRESPONSABILITATEA INCOMETENTA SI TUPEUL UNEI NULITATI POT CONSTITUI UB STUDIU DE CAZ !.

  6. Bai Gheorghitza Muitza, tot o sa platesti pentru toate crimele pe care le faci tu si toata gasca ta de nazisti doktori Mengele din toate spitalele voastre Soylent Green !! Unul nu va scapa intreg, ca sa va fie clar, bai trompetelor naziste !! Jos cu Maskarada Nazista !! Jos cu criminalii in negru, toti pe stalp, sus pe stalp !! Rezistati, bai naivilor care mergeti acum ca oile la taiere, cei care va vaxxinati acum prima data in cap, sigur prindeti lotul acela care va va da gata de tot anul viitor, mai bine va scrieti inca de pe acum si testamentele, bai natarailor dusi cu zaharelul !! Dar, totusi, e bine macar ca scapam de cobaii pe 2 picioare, o sa le placa in Iad sigur !! Ha ha ha 🙂

  7. Vai de capul lui ,nu e de invidiat ,sa te tarasti ca o rama in vazul unei tari intregi.

  8. Articol scris de bătuți în cap pentru hidrocefali sau bezmetici afectați deplin și iremediabil. Condoleanțe, nu mai puteți fi salvați de toate medicamentele din lume.

  9. Cine-i va trage la răspundere pe criminalii care n-au asigurat medicamentele necesare în farmacii ? În mod premeditat bineînțeles, pentru a speria lumea cu numărul mare de morti si a o determina sa se vaccineze cu cele 120 mil. de doze pentru care s-au primit comisioane de mil. euro, cu siguranță. Deocamdată doar AUR în parlament a solicitat o anchetă. Celelalte formațiuni politice = complici, lași sau trădători.

  10. Cea m ai urata propaganda , a fost aceea cu sapatul unor gropii, intr un sat , cu un excavator. Acolo lucruriile din punct de vedere „tehnic „erau simple.Satul are un gropar sau doi , care deobicei au de sapat o groapa sau doua pe zi . Au fost zile cand au avut de sapat m ai multe gropi , ok , din cauza mortiilor de covid, 4.5.6 gropi. Fizic nu puteau sa execute si primarul a apelat la cineva sa i ajute cu un excavator. simplu . De aici generalizezi ca in Romania se sapa gropii cu excavatorul ca nu m ai fac fata gropari din cauza mortilor de covid , ale nevaccinatilor, se stie, e propaganda pura.M ai aveau putin sa spuna ca sapa gropi comune cu excavatorul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger