AcasăCORONAVIRUSProf. dr. Virgil Păunescu, inventatorul vaccinului românesc anti-Covid, a primit şi el...

Prof. dr. Virgil Păunescu, inventatorul vaccinului românesc anti-Covid, a primit şi el vestea proastă!

Prof. dr. Virgil Păunescu Prof. dr. Virgil Păunescu, inventatorul vaccinului românesc anti-Covid, a primit şi el vestea proastă!

Prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale, cercetătorul român care a anunțat că a inventat primul vaccin românesc anticoronavirus, s-a infectat şi el cu COVID 19, anunţă opiniatimisoarei.ro.

Doctorul nu s-ar fi vaccinat până acum cu vreunul dintre serurile administrate şi aprobate de UE. Medicul Virgil Paunescu a început să tuşească încă de vineri, iar la scurt timp dupa testare a venit şi rezultatul pozitiv.

Vă reamintim, în primăvara anului trecut, acesta anunţa că a descoperit un vaccin împotriva temutului virus, pe care el însuşi şi l-a administrat.

A acuzat reacţiile adverse ale vaccinurilor „clasice”

Vicepreședintele Academiei de Științe Medicale a criticat extrem de dur faptul că reacțiile adverse ale vaccinurilor nu sunt monitorizate și raportate, acuzând și cenzura oricăror critici la adresa serurilor.

Din păcate, efectele secundare ale vaccinurilor nu au fost contabilizate foarte riguros și nu știu dacă lucrul acesta a fost intenționat sau a fost o scăpare.

În mod normal, vaccinul, fiind experimental, eu cred că efectele secundare ar fi trebuit să fie monitorizate de medici, și nu să raportezi pe platforma de vaccinare, pentru că în mod evident foarte multă lume nu a raportat neștiind cum să ajungă acolo.

Problema este că suntem supuși unei presiuni mediatice, sociale, psihologice în așa măsură încât cine pune la îndoială ceva legat de vaccin este dușmanul poporului”, a spus prof. dr. Virgil Păunescu.

S-au aruncat banii pe Remdesivir?

Vicepreședintele Academiei de Științe Medicale mai consideră că achiziția unui medicament ineficient în Covid a fost o risipă costisitoare pentru buget.

În loc să luăm Remdesivir, pe care nici OMS nu-l mai recunoaște, că am luat de 50 milioane de euro, ce le-a mai rămas la ăia prin depozite, puteam lua anticorpii monoclonali.

Îl testai și, dacă îl depistai pozitiv, îi dădeai anticorpi monoclonali și era ca și cum ar fi trecut prin boală în mod natural.

Anticorpii monoclonali contribuie și la vaccinare pentru că virusul e acolo și, blocat de anticorpi, nu-ți face rău, iar organismul se imunizează”, mai arată prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

author avatar
Andrei Ștefan
1.173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger