AcasăCORONAVIRUSProf. dr. Virgil Păunescu: ”În România nu se raportează nici 1% din...

Prof. dr. Virgil Păunescu: ”În România nu se raportează nici 1% din reacțiile adverse ale vaccinurilor”

După o perioadă de absență din spațiul public, prof.dr. Virgil Păunescu a revenit în forță, atacând dictatura economico-medicală. Acesta a afirmat că efectele adverse ale vaccinurilor anti-Covid nu sunt raportate nici măcar în proporție de 1%, medicii temându-se de consecințele pe care le-ar suporta. Mai mult, reputatul imunolog a reiterat tema schimbării imunității și a dependenței create de vaccinurile actuale.

Prezent într-un podcast pe evz.ro, într-un interviu cu dr. Lucian Duță, prof. dr. Virgil Păunescu a criticat dictatura economico-medicală impusă de Big Farma, arătând că toate informațiile pe care le primim trebuie luate cu mult discernământ și judecate de oameni foarte competenți, pentru că sunt distorsionate.

”Avem un grup de cântători care cântă noua Internațională a vaccinării și, dacă nu cânți aceeași partitură, o pățești. Ne aflăm cu acest virus în aceeași situație în care eram prin anii ’70, când companiile de tutun plăteau cercetători și profesori universitari ca să scrie articole favorabile despre tutun, până când opinia publică s-a săturat despre aceste povești și numărul celor care puteau fi cumpărați a devenit din ce în ce mai mic. Acum suntem într-o situație asemănătoare”, a afirmat prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale. Acesta a arătat că nu s-a dorit efectuarea unui studiu privind titrul de anticorpi suficient pentru protejarea de virus, pentru că atunci s-ar fi constatat că trebuie să se vaccineze mai puțin. ”Și acum sincer vorbind, ce să faci cu 120 milioane de doze, trebuie să le administrezi, pentru că, altfel, ele se vor constiui într-un prejudiciu”, a precizat prof. dr. Virgil Păunescu.

Se influențează tot răspunsul imun

Toate vaccinurile ARN mesager, dar și celelalte, pentru că au același principiu, de aceea se și puteau combina, stimulează mult prea puternic sistemul imun pe o singură componentă, producția de anticorpi, spune prof. dr. Virgil Păunescu. ”În România sunt mai puțin de 10 oameni care știu suficientă imunologie ca să poată să înțeleagă că, dacă stimulezi puternic o componentă a sistemului imun, automat vei influența tot răspunsul imun. Astfel, se va pierde un echilibru, fapt care va determina o agravare a unor boli autoimune. Din cauza acestei dictaturi, medicii și populația nu raportează efectele secundare ale vaccinării. Eu cred că nu avem nici 1% din efectele secundare raportate și o spun cu toată responsabilitatea. De teamă, medicii preferă să nu raporteze complicațiile acestui dezechilibru imun. Eu nu am stat de vorbă cu niciun medic, între patru ochi, care să nu-mi spună că a avut probleme și nu le-a raportat”, a declarat prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale.

Se inhibă celulele T

Imunitatea celulară, care pare mai eficientă, este suprimată de aceste vaccinuri, de aceea populația devine dependentă, a mai spus prof. dr. Virgil Păunescu. ”Singura scăpare este să te vaccinezi din 3 în 3 luni, pentru că imunitatea cu celule T, care te-ar putea apăra o perioadă mult mai lungă, este inhibată de acest tip de vaccinare. În societatea românească, noi, cei de la Institutul Oncogen, și colegii de la Cantacuzino, suntem singurii din țară specializați pe problema aceasta, care este o problemă fundamental imunologică. După care este o problemă de epidemiologie, dar, înainte de toate, este unas imunologică. Și de doi ani de zile văd la televizor oameni care nu au elemente de bază nici cât un student despre imunologie, dar își dau cu părerea și cântă o poezie, care are niște justificări, pentru că niciodată nu poți să manipulezi în masă cu o minciună, pur și simplu, trebuie să fie acolo un amestec de minciună și adevăr, ca să poată fi înghițită. Iar chestia asta că sunt doctori, este zero lei, zero bani. Medicina s-a ultraspecializat și eu nu pot să-mi dau cu părerea despre chirurgie sau despre oncologie. Vă spun sincer că nici medicii infecționiști nu au habar de imunologie”, a mai precizat prof. dr. Virgil Păunescu.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
2.051 afisari

7 COMENTARII

 1. Frecție la picior de lemn! Emeritul s-a deșteptat, precum mulți alții, la ordin.
  Atîta vreme cît nu se desființează odată pt totdeauna minciunile „microbii îmbolnăvesc” și „boli infecțioase” peste ceva vreme, cînd vor avea din nou nevoie vor reîncălzi ciorba plandemiei.
  „Prof. Dr. Virgil Paunescu
  Public Figure · 6,018 Likes · March 31, 2021
  ANUNȚ IMPORTANT:
  Mulțumită eforturilor colectivului nostru, centrul OncoGen este în tratative cu Banca Europeană de Investiții (BEI) pentru finanțarea facilităților de producție de vaccinuri împotriva SARS-CoV-2 în România.
  OncoGen (in parteneriat cu Institutul Cantacuzino) este singurul institut de cercetări din România care are în dezvoltare un vaccin candidat împotriva SARS-CoV-2 recunoscut de OMS și care poate îndeplini condițiile de finanțare ale unei fabrici de vaccinur… See more”

 2. & Prezintă domnul cercetător și grafice cu bolile cronice de când se fac vaccinuri pentru combaterea virușilor, ?

 3. & Ar putea fi totuși cauze industriale, deși au fost și ani când țări din Uniunea Europeană nu acceptau carne de la animalele vaccinate, ?

 4. & Evoluția administrării de vaccinuri și încălzirea globală, grafice, ?
  Reduceri industrii poluante ( evoluții alte industrii) , încălzirea globală, ?

 5. Bai Paunescule, tu unde te crezi, in ceva democratie originala ? Vezi sa nu raportari serioase, nu exista asa ceva in colonia esuata nazista de la Bukalistan, aici daca nu te fresti de tot ce inseamna sistemul korupt, aia cam sfeclit-o !! Asa ca aia e, scapa numai cine si care poate, bai !!

 6. Medicii au tradat din start cand au acceptat sa nu mai faca autopsii i au lasat la mana politrucilor oms si la protocoalele lor criminale ca ei ca medici stiu ca fiecare pacient e unic nu poate inghiti la comanda si nici sa se intepe!!!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri