AcasăCORONAVIRUSProf. dr. Leon Zăgrean: ”Se urmărește sărăcirea și supunerea populațiilor”

Prof. dr. Leon Zăgrean: ”Se urmărește sărăcirea și supunerea populațiilor”

Prof. dr. Leon Zăgrean: ”Este o ruptură în civilizația umană, între stăpâni și restul lumii”

Atât pandemia, cât și măsurile cumplite care vor urma, în numele stopării încălzirii globale, nu sunt decât instrumente pentru sărăcirea și supunerea populațiilor, consideră prof. dr. Leon Zăgrean. Acesta avertizează asupra zombificării și îndobitocirii indivizilor, fenomene care se produc rapid, arătând și că acum se dă o luptă acerbă între cei ce se vor stăpânii lumii și restul oamenilor.

Prof. dr. Leon Zăgrean, de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, arată că lumea este foarte derutată, pe de o parte din cauza tendinței de a impune restricții dincolo de zonele rezonabile, cum este cazul Austriei, iar pe de altă parte de renunțarea la toate restricțiile anunțată de alte țări.

”E o zâzanie globală, care, în opinia mea, este provocată. Această gogoașă a pandemiei se va dezumfla, dar vor începe acțiunile în numele stopării încălzirii globale. Scopul real este de a împărți lumea în stăpânitori și supuși. Green-Deal-ul va avea un impact foarte mare asupra societății și este o chestiune orchestrată artificial. Această tentativă de a sărăci lumea are un scop: odată sărăcită, lumea devine mult mai vulnerabilă și mai supusă. Introducerea energiei verzi este o chestiune exagerată. Nu contest efectul activității umane asupra mediului, dar eroarea este faptul că activitatea umană este dirijată în general spre această dimensiune a câștigului material și de aici pleacă totul. Numai pornind de la ideea că aproximativ 30% din producția alimentară la nivel global se aruncă. Și atunci, dacă acceptăm acest lucru ca realitate, înseamnă că se consumă foarte multă energie doar pentru a se vinde produsul, dincolo de necesitate. Și asta sigur că are un efect negativ asupra mediului, ca să nu mai vorbim despre stimularea excesivă și irațională a producției agricole”, ne-a declarat prof. dr. Leon Zăgrean.

Idioți și acefali

În ultimele decenii a scăzut foarte mult nivelul de educație, este o educație tot mai standardizată, tot mai îndepărtată de toată realitatea naturii și se realizează o ideologizare de neconceput la nivel universitar, semnalează prof. dr. Leon Zăgrean. Acesta arată că învățământul universitar este cel mai important gardian al civilizației, iar în momentul în care compromiți acest nivel de educație, atât prin calitatea educației, cât și prin calitatea cadrelor didactice, atunci totul se prăbușește.

”Toate acestea duc la o scădere a nivelului de cunoaștere al societății, asta înseamnă o creștere a puterii de manipulare a indivizilor, pentru că oamenii nu mai au posibilitatea de a gândi cu propriile lor minți. Eu consider că acum se dă o luptă acerbă, foarte puternică, între cei ce se vor stăpânii lumii și majoritatea. Este o ruptură în civilizația umană, între stăpâni și restul lumii. Din păcate, această categorie a stăpânilor se îngroașă cu tot mai mulți idioți sau acefali. În momentul în care numești în anumite funcții oameni care nu au nicio valoare profesională, în acea zonă vei avea viitoare slugi, executanți, și asta se urmărește”, ne spune prof. dr. Leon Zăgrean.

”Există salvare, doar dacă lumea se va trezi”

Din perspectiva istorică, există această șansă de salvare, pentru că tot timpul în istorie au avut loc cicluri, susține prof. dr. Leon Zăgrean. Potrivit acestuia, din punct de vedere filozofic și religios, această dorință de stăpânire a lumii, de control total, contravine principiului fundamental a ceea ce înseamnă religie, nu numai creștinismul, ci conceptele de bază ale religiei.

”De aici ar putea veni salvarea, dar doar dacă lumea se va trezi. Nu este exclusă nici varianta ultimei etape a ciclului civilizației umane pe Terra. Transumanismul este și el la fel de important. Pentru că nu este exclus ca această zombificare, ca să nu zic îndobitocire, a majorității să fie ca o premiză pentru înlocuirea ființei umane cu o entitate non-biologică, adică inteligența artificială. Și nu este exclus ca undeva, prin coclaurile gândirii celor ce conduc lumea, să fie și această condiție”, ne-a mai precizat prof. dr. Leon Zăgrean, fostul șef al catedrei de Fiziologie și Neuroștiințe a Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
23.160 afisari

16 COMENTARII

  1. Dobitoci multi si putini cei care se vor stapani doar prin faptul ca se lasa indobitociti cum e cu pandemia deja anuntata de bill gates cu doi ani inainte si oamenii au crezut gogoasa doar pt ca guvernele clasa asta politica e indobitocita din cauza banilor si oamenii se supun . Asta nu e marea resetare e marea demascare a impostorilor mondiali!!!

    • Halep cea vaccinata este ciuca batailor la Australian Open si vorbeste singura:
      „Deschide terenul. Lovește, te rog!”, s-a îndemnat singură Simona Halep. Ea a avut o ieșire similară și în starul setului secund: „Înțelege că dă mai bine cu reverul! Înțelege odată! Înțelege!”.
      Tot în startul setului secund, Halep a manifestat probleme de respirație! „Nu mai pot să respir!”, a exclamat Simona, remarca ei auzindu-se pe transmisie.

      • E vaccinata. E exclus sa facă un stop cardiac? Se pare ca vaccinul ar putea diminua din manifestarea adrenalinei. Acționata la maxim poate creea stopuri cardiace probabil.

  2. Din păcate asa zisele elite ale lumii au avut rabdare sa ajungă aici, au acaparat tot ce înseamnă presa si internet. Apar doar ceea ce vor ei, restul sunt încadrate la fake news, cu televizorul prostești poporul si ei au prostit multi indivizi din multe popoare in timp, au acaparat tot ce înseamnă vedete si formatori de opinie, sa ne cânte prohodul, au creat Ong uri ca sa nu mai plătească taxe, dar care sa educe turme de oi si sa le spele creierele, au inventat tot felul de boli, otrăvuri si mâncăruri cancerigene, doar sunt ridicătorii pharma, iar oamenii care mai au creier, nu pot crede ca ăștia sunt in stare de a prosti o lume intreaga. Iar cei care sunt “treji” sunt prea putini si sunt etichetați ca si conspiraționiști. Din păcate lupta este câștigată de către acești bolnavi mintal ce se cred stapani de sclavi.

      • Dumnezeu și opusul Lui sunt două entități pe care nu le putem cuprinde nici cu imaginația…
        E în tot și toate … începutul&sfârșitul!

  3. Cozile de topor ale speciei umane care ajuta pe diavol sa-si bata joc de om : ”permis” de vaccinare,”Portofel”de accesare a serviciilor,eID ”european”(”a fi european” si-a pierdut deja demult AURA DE NOBLETE), ”identitate de gen”, LGBT,amprentare si cipare! Mai rau decat animalele!Pai mai bine sa mancam numai mamaliga si tot suntem mai fericiti!

  4. Profesore, de nu esti atent, vei ca te baga si pe tine in Noua Ferma a Animalelor, ca asta e scopul criminalilor astia elitisti, o sa iasa cu un macel epic, chiar foarte frumos, asa ce aia e, profesore, scapa numai cine si care poate !!

  5. Deja e tarziu, profesore sa faci pe viteazul pe net, ca de zici ceva ce nu tebuie, te ridica baietii cu ochii albastrii in 2 miscari, si iti si ofera o excursie cu final ne-prevazut draku stie pe unde, asa ca atentie la ce informatii dai pe goarna !! Ha ha ha 🙂 Deja toti si-au dat seama ca suntem in Anii Apocalipsei, acestia sunt ultimii ani ai omenirii, in curand o sa raman cam numai 1 miliard de sclaveti cu Nazi Pass, si cam 100 de milioane de elitisti stapani de sclaveti, plus cateva grupuri de oameni liberi care se vor ascunde prin munti, in rest numai teroare o sa fie peste tot !! Bai vaxxinatilor de fazani docili, bine dresati si bine spalati pe creieras cu Dero, alinierea ca la Auschwitz la doxa 4 in cap, o sa va slaveze astia pana unul nu ramane dintre voi intreg la capul ala mare si prost de pe umar, pe care il aveti acolo numai ca si accesoriu sa nu va ploaie in gat !! Ha ha ha 🙂

  6. https://www.cotidianul.ro/lista-masonilor-din-romania/
    Vedeti ce vorbeste lumea prin oras, apare dl profesor printre cei cu sortulete?
    Gura lumii sloboda:

    […]SANATATE: In ciuda secretomaniei care insoteste activitatea masonilor, exista informatii certe ca acestia sint puternic reprezentati si la virful sistemului sanitar. Numai in Senatul Universitatii de Medicina, se zice, ar fi 12 masoni, iar dintre sefii de spitale, majoritatea fac parte dintr-o Loja sau alta.

    Printre acestia, putem sa-i enumeram pe Eugen Pascal Ciofu, Ovidiu Bajenaru, Petru Calistru, Leon Zagreanu, Eugen Bratucu (director la Caritas), Sorin Simion (director al Spitalului Colentina), Mihai Coculescu, Laurentiu Mircea Popescu (zis “don Lorenzo”, senator PSD si rector). In rindul medicilor, celebru este cazul doctorului Irinel Popescu (gradul 33). Si tot medic-mason este si doctorul Alexandru Ciocilteu.[…]

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger