AcasăCORONAVIRUSPrimul centru de vaccinare non-stop din București, deschis în Sectorul 3

Primul centru de vaccinare non-stop din București, deschis în Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 a deschis, astăzi, primul centru de vaccinare anticovid cu program non stop din București. Acesta este amenajat în zona centrală a Capitalei, pe strada Nerva Traian nr. 1, într-o locație complet recondiționată și care respectă toate standardele de igienă, fiind avizat de către Direcția de Sănătate Publică. De asemenea, centrul nou deschis este și singurul loc unde  te poți vaccina la orice oră împotriva maladiei cauzată de virusul SARS COV 2. 

Tipul vaccinului care va fi administrat în acest centru este Pfizer. Centrul are o zonă de triaj, două fluxuri de vaccinare și o sală post-vaccinare. Intrarea se face prin Strada Nerva Traian, iar ieșirea se face pe un culoar separat prin spatele clădirii. Primăria Sectorului 3 a fost și este o mare susținătoare a vaccinării și în general a sănătății publice, vaccinarea fiind momentan singura metodă prin care putem diminua efectele tragice ale acestei pandemii.

Prezent la deschiderea centrului, Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, care s-a ocupat direct de amenajarea centrului, a declarat:

“Deschidem un nou centru de vaccinare în Sectorul 3, singurul centru din București care are program non-stop. Centrul se află aici, pe Strada Nerva Traian, o locație în care există și locuri de parcare, și transport în comun, dar și piață, este în centrul Bucureștiului. Deci, venind aici, putem să ne rezolvăm și alte treburi, dar să beneficiem și de vaccinare.”

Primarul a povestit, vizibil afectat, faptul că un prieten de-al său, tânăr și sănătos, dar nevaccinat, s-a îmbolnăvit și a murit chiar ieri din cauza maladiei Covid 19. Cu această ocazie, primarul Sectorului 3 i-a îndemnat pe toți bucureștenii să nu mai întârzie momentul în care se vor vaccina și să apeleze cu încredere la această modalitate de a preveni îmbolnăvirea cu Covid 19.

Centrul de vaccinare de pe Strada Nerva Traian nr. 1 este al treilea de acest fel deschis de Primăria Sectorului 3. Cetățenii se mai pot vaccina anti-covid și la centrele deschise în incinta Park Lake Mall (Luni – Duminică 8.00 – 20.00) , aflat pe Strada Liviu Rebreanu și a București Mall (Luni – Duminică 8.00 – 20.00) de pe Calea Vitan.

author avatar
Andrei Coman